Notice: Undefined index: url in /home/komplohaber.com/public_html/_phpfastcache.php on line 22

Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/komplohaber.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/komplohaber.com/public_html/amp/init.php on line 40

Notice: Undefined index: gazetemansetleri in /home/komplohaber.com/public_html/plugins/gazeteler/ayarlar.php on line 32
Bekir Bozdağ'dan John'a iç işlerimize karışma mesajı
Notice: Undefined variable: string in /home/komplohaber.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Haberler, Komplolar, Komplo Teorileri

Bekir Bozdağ'dan John'a iç işlerimize karışma mesajı


Warning: getimagesize(https://www.komplohaber.com/images/resize/100/625x325/haberler/2016/09/bekir_bozdag_dan_john_a_ic_islerimize_karisma_mesaji_h26845_a5057.png): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 404 Not Found in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 29
GÜNDEM

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ Twitter'dan Türkiye'nin bağımsızlığı konusunda ABD Büyükelçisi John Bass'a net mesajlar verdi.

28 Belediye'ye kayyum atanmasından 1 gün önce ABD Büyükelçiliği tarafından hazırlandığı anlaşılan metinle Türkiye'ye bir takım uyarılarda bulunulmuştu. Seçilmişlere dokunulmaması konusunda bir takım 'demokratik kaygılar' taşıyan açıklamaların ardından Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'dan sert tepkiler geldi.

TÜRKİYE'NİN HÜR İRADESİ SORGULANAMAZ

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ Twitter üzerinden yaptığı açıklamayla ABD'ye Türkiye'nin kanunlarını hiçbir ülkeden veya güçten izin veya onay almadan uygulayacağını ve hür iradesinin sorgulanamaz olduğunu belirtti.

ABD BÜYÜKELÇİSİ BU GERÇEĞİ ÖĞRENEMEDİYSE ÖĞRETİRİZ

Bozdağ, yaptığı açıklamada ABD Büyükelçisi John Bass'a Türkiye'nin iç işlerine karışılamayağı konusundaki gerçeği henüz kavrayamadığını hatırlatarak "ABD'nin Ankara Büyükelçisi, hala bu gerçeği öğrenemediyse, ona da sabırla öğretiriz." dedi.

İşte o açıklamalar:








Notice: Undefined index: video_resim in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162

Notice: Undefined variable: uyeid in /home/komplohaber.com/public_html/amp/functions.php on line 355

Yorumlar (1)

okanorhan 8 Yıl Önce

Yahudi uşağı piç... Sen silah ver eğit türkiyeyi geride bırakmak ve kendi kurduğun hilekar yavşak düzene muhtaç hale getir o zaman Türkiye önemli bi müttefik de olmazsa ciğer murdar de... Sizin orospu düzeninizin sonu geldi. Ama sizin beyinleriniz küçük ıq nuz düşük olduğu için bunu anlatamazsınız.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.