Notice: Undefined index: url in /home/komplohaber.com/public_html/_phpfastcache.php on line 22

Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/komplohaber.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/komplohaber.com/public_html/amp/init.php on line 40

Notice: Undefined index: gazetemansetleri in /home/komplohaber.com/public_html/plugins/gazeteler/ayarlar.php on line 32
Bülent Arınç - hükümet zıtlaşması devam ediyor!
Notice: Undefined variable: string in /home/komplohaber.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Haberler, Komplolar, Komplo Teorileri

Bülent Arınç - hükümet zıtlaşması devam ediyor!


Warning: getimagesize(https://www.komplohaber.com/images/resize/100/625x325/haberler/2016/02/bulent_arinc_hukumet_zitlasmasi_devam_ediyor_h7855_d250d.png): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 404 Not Found in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 29
GÜNDEM

Bülent Arınç, Twitter üzerinden yeni açıklamalarda bulundu. Bülent Arınç kendisini eleştiren bakan yardımcısı Abdürrahim Boynukalın'a yanıt verdi..

CNNTürk'te Taha Akyol'un konuğu olan ve programda,hükümet ve hükümete yakın medyayı eleştiren sözler söylemiş ve büyük tepki almıştı..
Arınç o tepkilere twitter hesabından yanıt verdi;

"Aldıkları talimatla 'eski çınarı yıkmak' hevesiyle şahsıma başlatılan linç, kursaklarında kalabilir.
" diyen Arınç,"Unutulmamalı ki yıkmaya çalıştığınız çınarın gölgesinde, güneş görmemiş daha bir çok hakikat gölgeleniyor." ifadelerini kullandı.
HİLAL KAPLAN'A: TARAF'IN LAWRENCESİ

Hilal Kaplan
 için "Taraf'ın Lawrencesi" ifadesini kullanan eski Başbakan yardımcısı, kendisine yönelik “Yarabbi, sen bizleri menfaati bitince; sahibi olduğu bütün makamları borçlu olduğu yol arkadaşına sırtını dönen insanlardan muhafaza eyle” diyen Bakan yardımcısı Abdurrahim Boynukalın'ı da eleştirdi.
"SIÇRATTIĞI CEHALET ÇAMURUNDAN HAKİKAT HEYKELİ YAPIP..."

Abdurrahim Boynukalın için "1987 doğumlu genç bir arkadaşımız beni 'sahip olduğu bütün makamları borçlu olduğu yol arkadaşına sırtını dönmekle' itham etmiş." diyen Arınç, "Amacım elbette müfterileri muhatap almak değil. Müfterinin, üzerime sıçratmak istediği cehalet çamurundan bir hakikat heykeli yapıpı, yine ona hediye etmektir niyetim." ifadelerini kullandı.
İŞTE O AÇIKLAMALAR:



Notice: Undefined index: video_resim in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.