Notice: Undefined index: url in /home/komplohaber.com/public_html/_phpfastcache.php on line 22

Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/komplohaber.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/komplohaber.com/public_html/amp/init.php on line 40

Notice: Undefined index: gazetemansetleri in /home/komplohaber.com/public_html/plugins/gazeteler/ayarlar.php on line 32
Celal Şengör: Fatih Sultan Mehmet'e ağır iftira!
Notice: Undefined variable: string in /home/komplohaber.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Haberler, Komplolar, Komplo Teorileri

Celal Şengör: Fatih Sultan Mehmet'e ağır iftira!


Warning: getimagesize(https://www.komplohaber.com/images/resize/100/625x325/haberler/2015/12/sengor_simdi_de_efendimize_dil_uzatti_h5906_2654d.png): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 404 Not Found in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 29
GÜNDEM

Geçtiğimiz haftalarda 'insan dışkısı yedirmek işkence değildir', ' ben bal gibi yerim' diyerek dikkatleri üzerine çeken Profösör Celal Şengör, bir başka söylemiyle daha gündemde.

Celal Şengör Fatih'in Hz. Muhammed'i reddettiğini söyledi
Profesör Celal Şengör verdiği röportajda gündeme bomba gibi düşen sözler söylemişti. Şengör'ün 'insan dışkısı yedirmek işkence değil, ben bal gibi yerim' sözleri gündemi belirledi ancak aynı röportajda dikkat çeken başka bölümler de vardı.

FATİH'İN "BEN (HZ) MUHAMMED'İN DEDİKLERİNE İNANMIYORUM" DEDİĞİ İDDİASI
Şengör o röportajda Fatih Sultan Mehmed'in "Muhmamed'in dediklerine inanmıyorum" dediğini anımsatmıştı. Şengör'ün bu sözleri sonrası Hürriyet yazarı Ahmet Hakan "kanıtın ne" diye sormuştu.

Celal Şengör Ahmet Hakan'a kanıt olarak bazı makale numaraları verdi. İşte Ahmet Hakan'ın yazısındaki o bölüm:

"Celal Şengör'ün gönderdiği cevap:
Sevgili Ahmet Bey, konuyla ilgili makalenin künyesi.. Raby, J., 1982, A sultan of paradox: Oxford Art Journal, cilt. 5, S. 8 Raby, ifadenin bizzat 2. Bayezid'in olduğunu söylüyor.

Julian Raby doktorasını Fatih hakkında yapmış kıymetli bir tarihçi ve bilhassa san'at tarihçisidir. Arthur M. Sackler Gallery ve Freer Gallery of Art direktörüdür. Raby'nin doktorasının tam künyesi de şudur: Raby, J. 1980, El Gran Turca - Mehmed the Conqueror as a Patron of the Arts of Christendom: PhD, Oxford Üniversitesi, Oxford, xvii+532 sahife+79 levha."

Şengör'e cevap olarak sadece şunu söylemek isterim:

Jeoloji biliminde durum nedir bilmiyorum ama tarih ilminde öyle şeyler vardır ki kaynak gösterilerek kanıtlanamaz, öyle şeyler vardır ki kaynak gösterilerek çürütülemez. 

Notice: Undefined index: video_resim in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162

Notice: Undefined variable: uyeid in /home/komplohaber.com/public_html/amp/functions.php on line 355

Yorumlar (1)

ibrahim 8 Yıl Önce

kendinizi bu kadar germeyin bizler zaten biliyoruz inananlarının olduğunu bildiğimiz gibi inanmayanlarında olabileceğini sizler böyle inkarcılıklarınızı ifşa ederek ancak sevimsizleşiyor olabilirsiniz bukadar .

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.