Notice: Undefined index: url in /home/komplohaber.com/public_html/_phpfastcache.php on line 22

Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/komplohaber.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/komplohaber.com/public_html/amp/init.php on line 40

Notice: Undefined index: gazetemansetleri in /home/komplohaber.com/public_html/plugins/gazeteler/ayarlar.php on line 32
Cem Özdemir'e karşı hamle!
Notice: Undefined variable: string in /home/komplohaber.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Haberler, Komplolar, Komplo Teorileri

Cem Özdemir'e karşı hamle!


Warning: getimagesize(https://www.komplohaber.com/images/resize/100/625x325/haberler/2016/06/cem_ozdemir_e_karsi_hamle_h25629_69564.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 404 Not Found in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 29
GÜNDEM

Almanya'da kabul edilen Ermeni Tasarısı'nı hazırlayan ve 'Evet' oyu kullanan sözde Türk Cem Özdemir Tokat hemşehriliğinden atıldı. Tasarıda tek ’hayır’ oyu veren Hristiyan Demokrat Birlik Partisi Milletvekili Bettina Kudla ise fahri hemşehri olarak kabul edildi.

Almanya Federal Meclisi’nin, 1915 olaylarını sözde ’Soykırım’ olarak nitelendiren tasarıyı hazırlayarak ’Evet’ oyu kullanan Alman Yeşiller Partisi Eş Başkanı Cem Özdemir, Tokat hemşehriliğinden belediye meclisi kararı alınarak ihraç edildi.
Özdemir için, memleketi Tokat’ın Pazar ilçesi belediyesi olağanüstü toplantı kararı aldı. Geçen hafta alınan karar sonrası 6’sı AK Parti, 3’ü MHP’den oluşan 9 kişilik belediye meclis üyeleri, Belediye Başkanı Şerafettin Pervanlar’ın odasında toplandı.

Burada toplantı öncesi açıklamalarda bulunan Başkan Pervanlar, Almanya’nın almış olduğu karara üzüldüklerini söyleyerek, "Bu tasarıyı hazırlayan, bu iddiayı gündeme getiren insanın Türk olması, aynı zamanda bu vatandaşın Pazar nüfusuna kayıtlı olması bizi iki kere üzdü. Biz bu kararı alan başta Almanya meclisini kınıyoruz. Ayrıca ismi Cem Özdemir olan bir kişinin bu tasarıya ’evet’ demesini protesto ediyoruz. Bu sebeple de nüfusu Pazar ilçesinde olan bu vatandaşı hep birlikte oy birliğiyle Tokat hemşehriliğinden çıkartmak istiyoruz" diye konuştu.

'HAYIR' OYU VEREN HRİSTİYAN DEMOKRAT BİRLİK PARTİSİ VEKİLİ HEMŞEHRİ KABUL EDİLDİ


Daha sonra yapılan oylamada Cem Özdemir, Tokat hemşehriliğinden Başkan Pervanlar ve belediye meclis üyelerinin oy birliği ile ihraç edildi. Ayrıca, tasarıda tek ’hayır’ oyu veren Hristiyan Demokrat Birlik Partisi Milletvekili Bettina Kudla ise fahri hemşehri olarak kabul edildi.

Notice: Undefined index: video_resim in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.