Notice: Undefined index: url in /home/komplohaber.com/public_html/_phpfastcache.php on line 22

Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/komplohaber.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/komplohaber.com/public_html/amp/init.php on line 40

Notice: Undefined index: gazetemansetleri in /home/komplohaber.com/public_html/plugins/gazeteler/ayarlar.php on line 32
Cem Özdemir, FETÖ'cüleri Avrupa'ya kaçırmak istiyor
Notice: Undefined variable: string in /home/komplohaber.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Haberler, Komplolar, Komplo Teorileri

Cem Özdemir, FETÖ'cüleri Avrupa'ya kaçırmak istiyor


Warning: getimagesize(https://www.komplohaber.com/images/resize/100/625x325/haberler/2016/07/cem_ozdemir_feto_culeri_avrupa_ya_kacirmak_istiyor_h26184_d3e02.png): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 404 Not Found in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 29
GÜNDEM

Cem Özdemir, "Türkiye'de siyasi takibata" alınan muhaliflerin Avrupa'ya alınmasını istedi; Özdemir'in bu teklifi FETÖ'cüleri işaret ediyor.

Yeşiller Eş Başkanı Cem Özdemir, darbe girişimi sonrası Türkiye'de siyasi takibata uğrayan muhaliflerin Avrupa'ya kabul edilmesini öngören bir program hazırlanmasını talep etti.

FETÖ'CÜLERE DESTEK TALEBİ

Stuttgarter Nachrichten ve Stuttgarter Zeitung'a demeç veren Yeşiller Eş Başkanı Cem Özdemir, Türkiye'deki darbe girişimi sonrası ülkedeki muhaliflerin durumuna dikkat çekti. Özdemir, siyasi takibata uğrayan muhaliflere destek verilmesi gerektiğini ifade etti.

Özdemir, "Ankara ile imzalanan mülteci anlaşmasının ardından Alman hükümetinin aslında bu kez de sanatçılar, gazeteciler ve bilim insanlarının Avrupa'ya kabul edilmelerine olanak tanıyan bir program başlatmalı" dedi.

"AVRUPA'YA GELMEK İSTEYEN ÇOK KİŞİ BİLİYORUM"

Yeşiller Eş Başkanı Özdemir, Türkiye'den çok sayıda kişinin siyasi iltica başvurusunda bulunacağı görüşünde. Özdemir, "Türkiye'deki demokrasi ve özgürlükler mücadelesini kaybettiklerini düşündüklerinden temelli olarak Avrupa'ya yerleşme fikri üzerinde duran çok fazla kişi tanıyorum" şeklinde konuştu.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.