Notice: Undefined index: url in /home/komplohaber.com/public_html/_phpfastcache.php on line 22

Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/komplohaber.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/komplohaber.com/public_html/amp/init.php on line 40

Notice: Undefined index: gazetemansetleri in /home/komplohaber.com/public_html/plugins/gazeteler/ayarlar.php on line 32
Cerattepe'de polisin yolunu kesmek için ağaç kestiler
Notice: Undefined variable: string in /home/komplohaber.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Haberler, Komplolar, Komplo Teorileri

Cerattepe'de polisin yolunu kesmek için ağaç kestiler


Warning: getimagesize(https://www.komplohaber.com/images/resize/100/625x325/haberler/0/0/cerattepe_de_polisin_yolunu_kesmek_icin_agac_kestiler_h14016_c0334.png): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 404 Not Found in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 29
GÜNDEM

Artvin Cerattepe'de ağaç ve yeşili bahane eden grubun güvenlik güçlerinin eyleme müdahalesini engellemek için 4 ladin kestiği ortaya çıktı.

Artvin Cerattepe'deki bakır madeninden cevher çıkarmak için başlatılan çalışmalara tepki gösteren grup, ağaçların kesilmesi ve yeşili bahane ederek eylem yapmıştı. Aynı grubun eyleme müdahaleyi engellemek için polisin yolunda 4 ladin ağacıyla barikat oluşturduğu ortaya çıktı.

Orman ve Su İşleri Bakanlığı, "Artvin Cerattepe'ye uzak bölgede 4 tane 30-40 cm çapında yolu kapatmak için ladin ağacı kesilmiş olduğunu" açıkladı.

Bakanlıktan yapılan açıklamada, "Cerattepe'de Cengiz Holding'in ağaç kesmeye başladığı" haberleri anımsatılarak, şöyle denildi:

YOLU KAPATMAK İÇİN USULSÜZ OLARAK KESTİLER

"Artvin şehrinin Kafkasör tarafı çıkış yolunda Cerattepe'ye uzak bölgede 4 tane 30-40 cm çapında ladin ağacı kesilmiş olduğu tespit edilmiştir. Yolu kapatmak için usulsüz olarak kesilen ve bu ağaçlar için suç zaptı tanzim edilmiştir. Kesilen bu ağaçlar güvenlik güçlerince yolu açmak için kenara çekilmiştir. Yönetmelik gereği koordinatlara uygun beton kazık çekme işi yapılmaktadır. Bu işlem gerçekleştirilirken, kuru ve devrik olan ağaçların çalışmaları engellemesi üzerine bir iki adet ağaç kenara alınmıştır. İddia edildiği gibi sahadaki ağaçların kesilmesi işlemleri yoktur."


Notice: Undefined index: video_resim in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.