Notice: Undefined index: url in /home/komplohaber.com/public_html/_phpfastcache.php on line 22

Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/komplohaber.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/komplohaber.com/public_html/amp/init.php on line 40

Notice: Undefined index: gazetemansetleri in /home/komplohaber.com/public_html/plugins/gazeteler/ayarlar.php on line 32
CHP’li vekil, kahvede vatandaşlarla tartıştı
Notice: Undefined variable: string in /home/komplohaber.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Haberler, Komplolar, Komplo Teorileri

CHP’li vekil, kahvede vatandaşlarla tartıştı


Warning: getimagesize(https://www.komplohaber.com/images/resize/100/625x325/haberler/2017/04/chpli_vekil_kahvede_vatandaslarla_tartisti_h31214_e06c6.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 404 Not Found in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 29
GÜNDEM

Referanduma iki gün kala CHP’den bir skandal daha! CHP Sakarya Milletvekili Engiz Özkoç, girdiği kahvehanede vatandaşla tartıştı.

Sakarya'nın Erenler ilçesinde referandum çalışması için kahveye giren CHP'li vekil Engin Özkoç, vatandaşların tepkisi ile karşılaştı. CHP'li vekil hayır propagandası yapmak isterken, kahvehanedeki vatandaşlar vekile AK Parti'nin icraatlarını hatırlattı.

CHP Sakarya Milletvekili Engin Özkoç ve CHP Sakarya İl Başkanı Ayça Taşkent, referandum çalışması için Erenler ilçesinde bulunan bir kahveye girdi. Vatandaşlara referandumda niçin 'hayır' demeleri gerektiğini anlatan CHP'li vekile gençler tepki gösterdi.

VATANDAŞ HÜSNÜ BOZKURT'UN SÖZLERİNİ HATIRLATTI

CHP Konya Milletvekili Hüsnü Bozkurt'un söylediklerine tepki gösteren gençlere Engin Özkoç, "Öyle demedi. Orada emperyalistler ve işbirlikçileri kelimesini kullanıyor" cevabını verirken, vatandaşlar ise "Biz hepsini dinledik. Kafamızı da kessen evet" dedi.

"PKK HAYIR DİYOR SİZDE PEŞİNDESİNİZ"

Evet afişlerini vekile vermeye çalışan vatandaşlardan birisi, "HDP ile birlikte hareket etmeniz ağrımıza gidiyor. 'Birlikte salladık' demeniz ağırımıza gidiyor. PKK 'hayır' diyor sizde peşindesiniz" ifadelerini kullandı.

Bir genç ise "Cumhurbaşkanı öyle demiyor. Vekilim biz sizi severiz ama nasıl severiz biliyor musunuz? Gelin sizde 'evet' deyin, o zaman sizi severiz" şeklinde konuştu.

Kaynak: Sabah


Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.