Notice: Undefined index: url in /home/komplohaber.com/public_html/_phpfastcache.php on line 22

Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/komplohaber.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/komplohaber.com/public_html/amp/init.php on line 40

Notice: Undefined index: gazetemansetleri in /home/komplohaber.com/public_html/plugins/gazeteler/ayarlar.php on line 32
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Abbas'la görüştü
Notice: Undefined variable: string in /home/komplohaber.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Haberler, Komplolar, Komplo Teorileri

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Abbas'la görüştü


Warning: getimagesize(https://www.komplohaber.com/images/resize/100/625x325/haberler/2016/06/cumhurbaskani_erdogan_abbas_la_gorustu_h25864_e2a3f.png): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 404 Not Found in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 29
GÜNDEM

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, telefonla görüştüğü Mahmud Abbas'a Türkiye ile İsrail arasındaki ilişkileri normalleştirmeye yönelik müzakerelere ilişkin bilgi verdi. Filistin Devlet Başkanı Abbas'ın da gelişmeleri memnuniyetle karşıladıklarını ifade ettiği bildirildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas ile bu akşam telefon görüşmesi yaptı. Edinilen bilgiye göre, Erdoğan, Mahmud Abbas'a Türkiye ile İsrail arasındaki ilişkileri normalleştirmeye yönelik müzakerelere ilişkin bilgi verdi.
NE KONUŞTULAR?
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın görüşmede, Gazze'deki insani durumun iyileştirilmesi hususunda İsrail'le mutabakat sağlandığını da belirttiği öğrenildi. Edinilen bilgiye göre Filistin Devlet Başkanı Abbas da gelişmeleri memnuniyetle karşıladı..

Erdoğan ve Abbas'ın, gelişmelerle ilgili sürekli irtibat halinde olma konusunda da mutabık kaldıkları kaydedildi. Ayrıca Filistinliler arasındaki uzlaşı çalışmaları da değerlendirildi.

ERDOĞAN MEŞAL GÖRÜŞMESİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan İstanbul'da kabul ettiği Hamas Siyasi Büro Başkanı Halid Meşal'e gelişmeler hakkında bilgi vermişti.

Notice: Undefined index: video_resim in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.