Notice: Undefined index: url in /home/komplohaber.com/public_html/_phpfastcache.php on line 22

Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/komplohaber.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/komplohaber.com/public_html/amp/init.php on line 40

Notice: Undefined index: gazetemansetleri in /home/komplohaber.com/public_html/plugins/gazeteler/ayarlar.php on line 32
Cumhurbaşkanı Erdoğan AYM Başkanı Arslan'ı kabul edecek
Notice: Undefined variable: string in /home/komplohaber.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Haberler, Komplolar, Komplo Teorileri

Cumhurbaşkanı Erdoğan AYM Başkanı Arslan'ı kabul edecek


Warning: getimagesize(https://www.komplohaber.com/images/resize/100/625x325/haberler/0/0/cumhurbaskani_erdogan_aym_baskani_arslan_i_kabul_edecek_h23243_e7df3.png): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 404 Not Found in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 29
GÜNDEM

AYM'nin "Can Dündar-Erdem Gül" kararı sonrası gerilimin ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AYM Başkanı Zühtü Arslan ilk kez görüşecek.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde, Anayasa Mahkemesi Başkanı Zühtü Arslan'ı kabul edecek.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AYM Başkanı Zühtü Arslan, "AYM'nin Can Dündar ve Erdem Gül'ü haklı bulması"ndan sonra ilk kez görüşmüş olacak.
NE OLMUŞTU?

Erdoğan, Dündar ve Gül'ü haklı bulmasının ardından "AYM'nin kararını kabul etmiyorum" demişti. AYM Başkanı da "kararlarımız, herkesi ve her kurumu bağlamaktadır" cevabını vermişti.

Ayrıca AYM'nin polisi şehit eden PKK'lı teröristi serbest bırakması üstüne bir de devleti tazminat ödemeye mahkum etmesi medyada çok tartışılmıştı.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.