Notice: Undefined index: url in /home/komplohaber.com/public_html/_phpfastcache.php on line 22

Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/komplohaber.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/komplohaber.com/public_html/amp/init.php on line 40

Notice: Undefined index: gazetemansetleri in /home/komplohaber.com/public_html/plugins/gazeteler/ayarlar.php on line 32
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan BM'ye Halep telefonu!
Notice: Undefined variable: string in /home/komplohaber.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Haberler, Komplolar, Komplo Teorileri

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan BM'ye Halep telefonu!


Warning: getimagesize(https://www.komplohaber.com/images/resize/100/625x325/haberler/2016/12/cumhurbaskani_erdogan_dan_bm_ye_halep_telefonu_h28633_9d0a9.png): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 404 Not Found in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 29
GÜNDEM

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bu akşam Antonio Guterres'i telefonla arayarak Birleşmiş Milletler Genel Sekreterliği görevini yemin ederek üstlenmiş olmasından dolayı tebrik etti.

Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre Cumhurbaşkanı Erdoğan, kendisine başarı dileklerini ilettiği BM Genel Sekreteri Guterres ile Halep'teki insanlık dramı hakkında konuştu.
HALEP'TE AKAN KANIN DURMASI İÇİN ÇAĞRI YAPTI

Şam rejiminin ve destekçilerinin Halep'te yürüttükleri vahşetin tüm dünyayı dehşete düşürdüğüne dikkati çeken Cumhurbaşkanı Erdoğan, kentteki ortamın mutlaka rahatlatılması gerektiğini belirtti. Türkiye'nin bunu sağlamaya odaklandığını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, bu çerçevede kısmi bir ateşkes üzerinde mutabakat sağlandığını hatırlattı.
İNSANİ YARDIMLAR ULAŞTIRILMALI


Cumhurbaşkanı Erdoğan, sivillerin ve muhaliflerin tahliyesine yönelik çabaların yoğunlaştırıldığını, bilahare de bölgeye insani yardımların ulaştırılmasına odaklanılacağını vurguladı.

Halep'te yaşanan insani dram karşısında BM'nin harekete geçmesinin önemine vurgu yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuyla ilgili olarak BM Genel Kurulu'nun olağanüstü toplanmasını beklediklerini belirtti.

Guterres'in ise Suriye ve Irak'tan gelen mülteciler konusunda yaptıklarıyla tüm dünyada takdir toplayan Türkiye'nin Halep meselesindeki duyarlılığına katıldığını ifade ederek, uluslararası toplumun bu drama seyirci kalmaması gerektiğini söylediği öğrenildi.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.