Notice: Undefined index: url in /home/komplohaber.com/public_html/_phpfastcache.php on line 22

Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/komplohaber.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/komplohaber.com/public_html/amp/init.php on line 40

Notice: Undefined index: gazetemansetleri in /home/komplohaber.com/public_html/plugins/gazeteler/ayarlar.php on line 32
Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda gerçekleşen Erdoğan-Barzani görüşmesi sona erdi!
Notice: Undefined variable: string in /home/komplohaber.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Haberler, Komplolar, Komplo Teorileri

Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda gerçekleşen Erdoğan-Barzani görüşmesi sona erdi!


Warning: getimagesize(https://www.komplohaber.com/images/resize/100/625x325/haberler/2015/12/cumhurbaskanligi_sarayi_nda_gerceklesen_erdogan_barzani_gorusmesi_sona_erdi_h5601_46ed5.png): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 404 Not Found in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 29
GÜNDEM

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Barzani ile Beştepe'deki Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda bir araya geldi. Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde, basına kapalı gerçekleşen kabul, 1 saat 10 dakika sürdü.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Barzani ile Beştepe'deki Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda bir araya geldi. Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde, basına kapalı gerçekleşen kabul, 1 saat 10 dakika sürdü.
Irak Kürdistan Bölgesel Yönetimi Başkanı Mesud Barzani; Türk askerinin Başika kampına sevkine karşı Irak yönetiminin sert tepki gösterdiği, terör örgütleri IŞİD ve PKK ile mücadelenin öne çıktığı bir süreçte Ankara'ya önemli bir zayarette bulundu.

Barzani uçaktan iner inmez bildirilen programın aksine MİT müsteşarı Hakan Fidan'la görüşmeye gitti.

DÜNYAYA MESAJ
Özellikle Rusya krizi ve Türk askerinin Musul çıkarmasının yaşandığı dönemde gerçekleşen görüşme dünyaya mesaj verme niteliği taşıyor. İki liderin DAEŞ'e karşı mücadele, doğalgaz ve Musul konularını görüştüğü belirtildi.

Erdoğan ile görüştü

Cumhurbaşkanı Erdoğan, önceden planlanan bir ziyaret çerçevesinde Ankara'da 9-10 Aralık tarihlerinde temaslarda bulunacak olan Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY) Başkanı Barzani'yi Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde kabul etti.

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde, basına kapalı gerçekleşen kabul, 1 saat 10 dakika sürdü.

Notice: Undefined index: video_resim in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.