Notice: Undefined index: url in /home/komplohaber.com/public_html/_phpfastcache.php on line 22

Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/komplohaber.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/komplohaber.com/public_html/amp/init.php on line 40

Notice: Undefined index: gazetemansetleri in /home/komplohaber.com/public_html/plugins/gazeteler/ayarlar.php on line 32
Digor'da DBP'li iki eşbaşkan tutuklandı -Flaş gelişme-
Notice: Undefined variable: string in /home/komplohaber.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Haberler, Komplolar, Komplo Teorileri

Digor'da DBP'li iki eşbaşkan tutuklandı -Flaş gelişme-


Warning: getimagesize(https://www.komplohaber.com/images/resize/100/625x325/haberler/2015/11/digor_da_dbp_li_iki_esbaskan_tutuklandi_flas_gelisme_h4556_59aa3.png): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 404 Not Found in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 29
GÜNDEM

Kars'ın Digor ilçesinde DBP'li Belediye Eşbaşkanları Ekrem Bingül ve Şengül Erkmen dün gözaltına alınmıştı. İki eşbaşkan ve iki belediye görevlisi "zimmet ve sahtecilik suçundan" tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kars'ın Digor ilçesinde DBP'li Belediye Eşbaşkanları Ekrem Bingül ve Şengül Erkmen dün gözaltına alınmıştı. İki eşbaşkan ve iki belediye görevlisi "zimmet ve sahtecilik suçundan" tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kars Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada, İçişleri Bakanlığı Mahalli İdareler Kontrolörlüğü tarafından Digor Belediyesi denetlendi. Mali yönetim ve kontrol sistemleri ile mali karar işlemlerinin yapılan denetimlerinde 'usulsüzlük' olduğu tespit edildi. Digor Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından 'Zimmet ve resmi evrakta sahtecilik' suçundan başlatılan soruşturma kapsamında Digor Belediye Başkanı Ekrem Bingül ile Eş Başkan Şengül Erkmen, Digor Belediyesi Muhasebe Müdürü R.K. ve Digor Belediyesi Yazı İşleri Müdürü Y.Ö. dün öğlen saatlerinde polis tarafından gözaltına alındı.

Emniyette ifadeleri tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edilen Belediye Başkanı Ekrem Bingül, Eş Başkan Şengül Erkmen ile iki belediye görevlisi 'zimmet, sahtecilik' suçlarından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bu arada Şengül Erkmen'in eşi olan Digor'un Dağpınar eski Belediye Başkanı Ayhan Erkmen de görevdeyken 2011 yılında silahlı terör örgütüne üye olmak suçundan 10 yıl hapis cezasına mahkum edilmişti. Halen cezaevinde bulunan Erkmen'in başkanlığı İçişleri Bakanlığı tarafından düşürülmüştü.

Notice: Undefined index: video_resim in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.