Notice: Undefined index: url in /home/komplohaber.com/public_html/_phpfastcache.php on line 22

Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/komplohaber.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/komplohaber.com/public_html/amp/init.php on line 40

Notice: Undefined index: gazetemansetleri in /home/komplohaber.com/public_html/plugins/gazeteler/ayarlar.php on line 32
Erdoğan'ın resti sonrası AB'den ilk açıklama geldi
Notice: Undefined variable: string in /home/komplohaber.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Haberler, Komplolar, Komplo Teorileri

Erdoğan'ın resti sonrası AB'den ilk açıklama geldi


Warning: getimagesize(https://www.komplohaber.com/images/resize/100/625x325/haberler/2016/11/erdogan_in_resti_sonrasi_ab_den_ilk_aciklama_geldi_h28252_b6250.png): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 404 Not Found in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 29
GÜNDEM

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın resti sonrası AB’den ilk açıklama geldi. Almanya, AB ile yapılan mülteci anlaşmasına ilişkin "Mülteci anlaşmasına uymak iki tarafında çıkarına" açıklamasında bulundu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın resti sonrası AB’den ilk açıklama geldi. Almanya, AB ile yapılan mülteci anlaşmasına ilişkin "Mülteci anlaşmasına uymak iki tarafında çıkarına" açıklamasında bulundu.
Avrupa Parlamentosu Türkiye Raportörü Kati Piri ise, "Göçmen anlaşmasını AB üyelik müzakereleriyle ilişkilendirmek, en başından yanlıştı" 
diye tweet atarak, Ankara ile Brüksel arasındaki mülteci anlaşmasının şartlarını eleştirdi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, KADEM'de yaptığı konuşmada AP'nin dün aldığı kararı değerlendirerek "Dün Türkiye AB'ye girsin mi girmesin mi oyladılar. Neden yaptılar, çünkü Erdoğan doğru açıklamalar yapıyor. Toplanmışlar gelmişler bir araya 400- 500 kişi evet diyor. Ya topunuz dese ne olur. Kapıkule'ye 50 bin mülteci dayandığı zaman feryat ettiniz. 'Türkiye kapıları açarsa ne yaparsınız' dediniz, bana bak, daha ileri giderseniz bu kapılar açılır bunu da bilesiniz. Öyle kuru sıkı tehditlerden ne ben anlarım, ne bu millet anlar!" demişti.

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162

Notice: Undefined variable: uyeid in /home/komplohaber.com/public_html/amp/functions.php on line 355

Notice: Undefined variable: uyeid in /home/komplohaber.com/public_html/amp/functions.php on line 355

Notice: Undefined variable: uyeid in /home/komplohaber.com/public_html/amp/functions.php on line 355

Yorumlar (3)

NefiseNefiseoztek 7 Yıl Önce

Agzina saglik sayin cumhurbaskani sunlari cevaolarininnvercevaolarininnverbunlar iyice kudurdular polislerinmi turk vatandasisin olduruyor bunlari hesabini bunlara kimse sormuyor bunlari arastirilmasini sizdenn Rica ediyorum.

Yüksel ÖZDİL 7 Yıl Önce

Ağzınıza sağlık cesur yürek sayın Cumhurbaşkanım.Bu haçlı soysuzlarına hadlefini her seferinde bildirdiğiniz için,siz dik durun yeter biz millet olarak osmanlının torunları her arkanıza baktınızda bizleri yanıbaşınızda göreceksiniz.Bu kefereler bilsinlerki biz müslümanlar anadoluya girdiğimizden beri bedel ödüyoruz peki onlar artık buna hazırmı?korkuyorlar çok güçlü geliyoruz bir altıyüz yıl daha toruunlarınadamı katlanıcaz diye evet buna hazır olmalılar...Allah islam aleminin yar ve yardımcısı olsun inşAllah.Allaha emanet olun.

Napcan? 7 Yıl Önce

Serti görünce nasıl köpek oluyorsun Avrupa.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.