Notice: Undefined index: url in /home/komplohaber.com/public_html/_phpfastcache.php on line 22

Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/komplohaber.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/komplohaber.com/public_html/amp/init.php on line 40

Notice: Undefined index: gazetemansetleri in /home/komplohaber.com/public_html/plugins/gazeteler/ayarlar.php on line 32
Erdoğan: "O kapağı yapanlar şerefsizdir"
Notice: Undefined variable: string in /home/komplohaber.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Haberler, Komplolar, Komplo Teorileri

Erdoğan: "O kapağı yapanlar şerefsizdir"


Warning: getimagesize(https://www.komplohaber.com/images/resize/100/625x325/haberler/2015/09/erdogan_o_kapagi_yapanlar_serefsizdir_h1677_1a7f9.png): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 404 Not Found in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 29
GÜNDEM

Cumhurbaşkanı Erdoğan Nokta Dergisi'nde soruşturma konusu olan kapak hakkında açıklamalar yaptı. O kapağı yapanlar "şerefsizdir" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan TRT’de canlı yayına katıldı. Erdoğan Nokta Dergisi’nin soruşturma konusu olan kapağına sert eleştiriler getirdi.

 

Erdoğan, “Hayatımda ben bir selfie yapmış değilim. Başkaları yapabilir. Ben yapmadım yapmıyorum. Ben bir defa şehit tabutuna sırt dönecek kadar şerefsiz değilim ama o kapağı yapanlar, bakın bu kadar ağır konuşuyorum, şerefsizdir, alçaktır ve benim karakterimi de onlar çok iyi bilirler. Onun için de olması gereken neyse onu yapacağım. Hukuk içerisinde avukatlarıma gerekli talimatı verdim, zaten gördüm, rahatsız oldum. Ben bunları böyle ufak ufak da böyle söyleyip geçemem. Çünkü şehidin bizim dünyamızdaki anlamı bellidir, ama onların dünyasındaki anlamı belli değildir. Eğer onların dünyasındaki anlam buysa onu bilemem. O zaman kendi resimlerini koymak suretiyle onu bassınlar veya peşinden gittikleri zatın resimlerini koyarak bunu yapsınlar.''açıklamasını yaptı..

 

Nokta Dergisi’nin yönetimi hakkında çok sert cümleler sarf eden Erdoğan, bedelini çok ağır ödeyecekler açıklamasını yaptı.





Nokta Dergisi 18. Sayısında Erdoğan’ı gülerek şehit cenazeleriyle selfie çekiyormuş gibi gösteren kare hazırlamış ve derginin kapağına basmışlardı.

komplohaber.com


Notice: Undefined index: video_resim in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.