Notice: Undefined index: url in /home/komplohaber.com/public_html/_phpfastcache.php on line 22

Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/komplohaber.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/komplohaber.com/public_html/amp/init.php on line 40

Notice: Undefined index: gazetemansetleri in /home/komplohaber.com/public_html/plugins/gazeteler/ayarlar.php on line 32
FETÖ'nün ByLock mesajı ortaya çıktı
Notice: Undefined variable: string in /home/komplohaber.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Haberler, Komplolar, Komplo Teorileri

FETÖ'nün ByLock mesajı ortaya çıktı


Warning: getimagesize(https://www.komplohaber.com/images/resize/100/625x325/haberler/2017/01/feto_nun_bylock_mesaji_ortaya_cikti_h29229_5dea9.png): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 404 Not Found in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 29
GÜNDEM

Fethullah Gülen'in 17-25 Aralık'tan sonra ByLock'tan cemaat üyelerine göndermek olduğu mesaj ortaya çıktı...

İtirafçı polis memuru Veli Y., 17-25 Aralık'tan sonra Fethullah Gülen'in ByLock'tan "Üzerimize çok güçlü geliyorlar, sarsılacağız ama yıkılmayacağız" mesajı gönderdiğini söyledi.
Bursa'da, darbe girişiminin ardından başlatılan soruşturma kapsamında, çoğu eski polis 36'sı tutuklu 71 sanığın yargılandığı ve 3 gün sürecek davanın ilk duruşmasına tutuklu sanıklar ile tutuksuz yargılanan 28 sanık ve avukatları katıldı.

İlk duruşmada, savunma yapan ve iddianamede itirafları yer alan eski polis memuru Veli Y'nin sözleri dikkati çekti. Daha önce savcılıkta verdiği ifadede hakkındaki suçlamaları reddeden ancak cezaevindeyken itirafta bulunan Veli Y, 2001'den 2016 Mart ayına kadar 'cemaat içinde bulunduğunu, 2016 Mart ayında ayrıldığını' söyledi.

Cemaatin haberleşme için kullandığı bazı programlardan bahseden Veli Y, Fethullah Gülen'in ByLock üzerinden bazı talimatları kendilerine ulaştırıldığını söyledi.

'OKUNDUKTAN SONRA HEMEN SİLİNİYORDU'


İtirafçı sanık, "Okuduktan sonra hemen siliniyordu bunlar. 17-25 Aralık'tan sonra MİT tarafından takip edildiğimiz söyleniyordu, bu süreçten sonra görüşmeler oldukça azalmıştı. Yine bu süreçten sonra Fethullah Gülen'in 'Üzerimize çok güçlü geliyorlar, sarsılacağız ama yıkılmayacağız' yönünde mesajı gelmişti ByLock'tan."

Sanıklar hakkında, "Türkiye Cumhuriyeti hükümetini ortadan kaldırma veya görevini yapmasını engellemeye teşebbüs etme, anayasal düzeni ortadan kaldırmaya teşebbüs etme, silahlı terör örgütüne üye olma, TBMM'yi ortadan kaldırma veya görevini yapmasını engellemeye teşebbüs etme, Terörizmin Finansmanının Önlenmesi Hakkındaki Kanun'a muhalefet" suçlarından 3'er kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası isteniyor.

Sputniknews

Notice: Undefined index: video_resim in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.