Notice: Undefined index: url in /home/komplohaber.com/public_html/_phpfastcache.php on line 22

Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/komplohaber.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/komplohaber.com/public_html/amp/init.php on line 40

Notice: Undefined index: gazetemansetleri in /home/komplohaber.com/public_html/plugins/gazeteler/ayarlar.php on line 32
FETÖ tetikçisi gazeteden skandal yayın!
Notice: Undefined variable: string in /home/komplohaber.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Haberler, Komplolar, Komplo Teorileri

FETÖ tetikçisi gazeteden skandal yayın!


Warning: getimagesize(https://www.komplohaber.com/images/resize/100/625x325/haberler/2018/01/feto_tetikcisi_gazeteden_skandal_yayin_h34333_cefaa.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 404 Not Found in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 29
GÜNDEM

Cumhuriyet Gazetesi 15 Temmuz ve Kurtuluş Savaşı şehitleri ile ilgili olarak yaptığı çalışmalar nedeniyle yine Diyanet İşleri Başkanlığı’nı hedef aldı.

FETÖ darbe girişiminden bu yana Fetullahçı Terör Örgütü ile birlikte hareket eden Cumhuriyet Gazetesi bu kez 15 Temmuz ve Kurtuluş Savaşı şehitleri ile ilgili olarak yaptığı çalışmalar nedeniyle yine Diyanet İşleri Başkanlığı’nı hedef aldı. Diyanet’in onlarca konu başlığının arasından “şehitlik”le ilgili yaptığı yayınlardan rahatsız olan Cumhuriyet’in, 15 Temmuz gibi birçok önemli olayda bu milletin vatanı için genç, çocuk demeden nasıl şehadete koştuğunu görmezden gelerek bugün şehitlik ve şehadet kavramlarından rahatsızlık duyması büyük tepki topladı. Bu programın sadece okullarda değil her platformda Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından organize edildiği öğrenildi.

Her fırsatta FETÖ propagandası yapmaktan geri durmaya Cumhuriyet Gazetesi bu kez başta 15 Temmuz ve Kurtuluş Savaşı şehitleri olmak üzere"şehitlikten, şehadet' kavramlarını topluma anlatmasından rahatsız oldu.

ONLARCA BAŞLIK ARASINDAN SADECE ŞEHİTLİK KAVRAMINA TAKILDILAR

Cumhuriyet Gazetesi, Diyanet İşleri Başkanlığı'nın toplumu milli ve manevi değerler konusunda doğru bilgilendirilmek amacıyla yürüttüğü çalışmalar kapsamında belirlediği onlarca konu başlığından "şehitlik, şehadet ve ümmet bilinci" gibi başlıkları haberine taşıyarak bir kez daha İslam'a olan tahammülsüzlüğünü ortaya koydu.

SADECE OKULLARDA DEĞİL HER YAŞ GRUBUNA ANLATILIYOR

Cumhuriyet'in aile, kadın, çocuk, genç ve yaşlı toplumun tüm kesimlerine milli ve manevi değerlerin anlatılması konusunda belirlenen başlıklardan sadece bir kaçını seçerek saldırması tepkiyle karşılandı. Çanakkale Zaferi, Kurtuluş Savaşı ve 15 Temmuz gibi birçok önemli olayda bu milletin vatanı için genç, çocuk demeden nasıl şehadete koştuğunu görmezden gelerek bugün şehitlik ve şehadetten rahatsızlık duyulması art niyetli bir davranış olarak değerlendirildi.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.