Notice: Undefined index: url in /home/komplohaber.com/public_html/_phpfastcache.php on line 22

Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/komplohaber.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/komplohaber.com/public_html/amp/init.php on line 40

Notice: Undefined index: gazetemansetleri in /home/komplohaber.com/public_html/plugins/gazeteler/ayarlar.php on line 32
Filmlerin mekanı Miami'yi sel aldı!
Notice: Undefined variable: string in /home/komplohaber.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Haberler, Komplolar, Komplo Teorileri

Filmlerin mekanı Miami'yi sel aldı!


Warning: getimagesize(https://www.komplohaber.com/images/resize/100/625x325/haberler/2017/09/filmlerin_mekani_miami_yi_sel_aldi_h32583_fafe4.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 404 Not Found in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 29
GÜNDEM

Irma kasırgasının etkili olduğu Florida eyaletinde şiddetli rüzgar, su baskınları ve seller, can ve mal kayıplarına neden oluyor.

Irma kasırgası Florida eyaletini de vurdu. Key West kentinde bir sürücü şiddetli rüzgar nedeniyle aracının kontrolünü kaybederek ağaca çarptı ve hayatını kaybetti. 

YARIM METREYİ GEÇEN SU SEVİYESİ

Irma kasırgasının saatteki hızı yaklaşık 210 kilometreye ulaştı. Amerikan filmlerinin ve dizilerinin vazgeçilmez mekanı Miami'de su baskınları ve sel meydana geldi. Şiddetli rüzgarın etkisiyle bir vinç gürültüyle devrildi.

1 MİLYONDAN FAZLA İNSAN ELEKTRİKSİZ

Florida eyaletinde nüfusun yaklaşık üçte biri (6,5 milyon kişi) için zorunlu tahliye kararı alındı. 1 milyondan fazla kişinin elektriksiz kaldığı gelen haberler arasında. 

KASIRGA EYALET BOYUNCA İLERLİYOR

Yetkililer, Irma kasırgasının saatler içinde Florida eyaletinin kuzeybatısına doğru ilerleyeceğini bildirildi. Irma kasırgasının Fort Myers ve Tampa şehirlerini etkisi altına alacağı tahmin ediliyor.

4 EYALETTE DAHA ACİL DURUM

Sadece Florida'da değil, öte yandan Kuzey Carolina, Güney Carolina, Georgia ve Virgina eyaletlerinde de kısmen veya eyalet genelinde acil durum ilan edildi, hortum alarmı verildi. 

Irma kasırgası ABD'den önce Karayipleri vurmuş ve 27 kişi hayatını kaybetmişti. 


Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.