Notice: Undefined index: url in /home/komplohaber.com/public_html/_phpfastcache.php on line 22

Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/komplohaber.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/komplohaber.com/public_html/amp/init.php on line 40

Notice: Undefined index: gazetemansetleri in /home/komplohaber.com/public_html/plugins/gazeteler/ayarlar.php on line 32
Flaş iddia! O bomba THY uçağında patlayacaktı!
Notice: Undefined variable: string in /home/komplohaber.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Haberler, Komplolar, Komplo Teorileri

Flaş iddia! O bomba THY uçağında patlayacaktı!


Warning: getimagesize(https://www.komplohaber.com/images/resize/100/625x325/haberler/2016/02/flas_iddia_o_bomba_thy_ucaginda_patlayacakti_h8198_209b4.png): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 404 Not Found in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 29
GÜNDEM

Daallo Havayolları Yönetim Kurulu Başkanı Muhammed Yasin, geçen hafta Somalili bir yolcunun bombalı saldırı düzenlediği Somali-Cibuti uçuşunun aslında Türk Havayolları'nın seferi olduğunu açıkladı.

Daallo Havayolları Yönetim Kurulu Başkanı Muhammed Yasin, geçen hafta Somalili bir yolcunun bombalı saldırı düzenlediği Somali-Cibuti uçuşunun aslında Türk Havayolları'nın seferi olduğunu açıkladı.


Deutsche Welle Türkçe'nin haberine göre Yasin, THY'nin uçuştan kısa bir süre önce kötü hava koşulları nedeniyle uçuşunu iptal ettiğini ve yolcularını DAALLO Havayolları'na aktardığını kaydetti. Yasin "Zanlı Türk havayolları için check-in yapmıştı" şeklinde konuştu.

DAALLO Havayolları Yönetim Kurulu Başkanı saldırının DAALLO Havayolları'nı mı yoksa Türk Hava Yolları'nı mı hedef aldığının ise henüz kesinlik kazanmadığını kaydetti.

55 yaşındaki Somalili yolcunun kalkıştan yaklaşık 15 dakika sonra uçak yaklaşık 3000 metre yüksekliğe eriştiğinde yanındaki patlayıcıyı ateşlediği belirtiliyor. Patlamanın etkisiyle uçağın gövdesinde bir delik açılmış ve saldırgan bu delikten dışarı fırlamıştı.74 yolcu taşıyan Airbus A321 tipi uçak Mogadişu'ya acil iniş yapmış, olayda sadece 2 yolcu yaralanmıştı.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.