Notice: Undefined index: url in /home/komplohaber.com/public_html/_phpfastcache.php on line 22

Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/komplohaber.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/komplohaber.com/public_html/amp/init.php on line 40

Notice: Undefined index: gazetemansetleri in /home/komplohaber.com/public_html/plugins/gazeteler/ayarlar.php on line 32
Genelkurmay'dan nikah töreni açıklaması
Notice: Undefined variable: string in /home/komplohaber.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Haberler, Komplolar, Komplo Teorileri

Genelkurmay'dan nikah töreni açıklaması


Warning: getimagesize(https://www.komplohaber.com/images/resize/100/625x325/haberler/2016/05/genelkurmay_dan_nikah_toreni_aciklamasi_h25286_77ca6.png): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 404 Not Found in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 29
GÜNDEM

TSK açıklamasında Hulusi Akar'ın nikah törenine katılmasının devlet protokolü gereği olduğu; eleştirilerin ise vicdani olmadığı belirtildi.

TSK, Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar'ın Cumartesi günü İstanbul'da Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kızı Sümeyye Erdoğan'ın nikahına katılmasıyla ilgili internet sitesinden açıklama yaptı.
Açıklamada Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar ve komuta heyetinin, 14 Mayıs 2016 tarihinde saat 13:00’te; Çukurca’da hayatlarını kaybeden kahraman şehitlerimizin Ankara Kocatepe Camiinde düzenlenen cenaze törenlerine katıldığı hatırlatıldı.

"DEVLET PROTOKOLÜ ÇERÇEVESİNDE NİKAHA KATILDILAR"
Devamında aynı komuta heyetinin, aynı gün saat 15:00’te, İstanbul’da düzenlenen nikah törenine, devlet protokolü çerçevesinde katıldığı belirtildi.


(Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar soldan ikinci)


"İNSANİ VE VİCDANİ OLMAKTAN UZAK TEPKİLER"
Genelkurmay tarafından yapılan açıklamada Hulusi Akar'ın nikah törenine katılmasına ilişkin gelen eleştirilere yönelik "Bu kapsamda, sadece imza ve tebrikattan ibaret olan bir nikah davetine icabet edilmesine yönelik yapılan bazı haber ve yorumlar; insani ve vicdani olmaktan uzaktır" denildi. Açıklamanın devamında şunlar kaydedildi:

"AYRIŞTIRICI DİL KULLANILMAMALI"
"Terörle Mücadeleye yoğun bir şekilde devam ettiğimiz bu günlerde, eleştiri ve yorumlarda insaflı ve yapıcı olunması, ayrıştırıcı dil kullanılmaması, ülkemizin ve aziz milletimizin birliği, beraberliği ve güvenliği açısından büyük önem arz etmektedir"

Notice: Undefined index: video_resim in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.