Notice: Undefined index: url in /home/komplohaber.com/public_html/_phpfastcache.php on line 22

Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/komplohaber.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/komplohaber.com/public_html/amp/init.php on line 40

Notice: Undefined index: gazetemansetleri in /home/komplohaber.com/public_html/plugins/gazeteler/ayarlar.php on line 32
Hakan Şükür'ün babası gözaltına alındı
Notice: Undefined variable: string in /home/komplohaber.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Haberler, Komplolar, Komplo Teorileri

Hakan Şükür'ün babası gözaltına alındı


Warning: getimagesize(https://www.komplohaber.com/images/resize/100/625x325/haberler/2016/08/hakan_sukur_un_babasi_gozaltina_alindi_h26410_75550.png): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 404 Not Found in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 29
GÜNDEM

Sakarya'da FETÖ'nün darbe girişimine yönelik yürütülen soruşturma kapsamında Hakan Şükür'ün babası Sermet Şükür gözaltına alındı.

15 Temmuz darbe girişimi sonrasında Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma kapsamında eski milletvekili ve futbolcu Hakan Şükür ve babası Sermet Şükür hakkında yakalama kararı çıkartılmıştı.

TÜM MAL VARLIKLARINA EL KONULDU

Sakarya'da, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında eski milletvekili ve futbolcu Hakan Şükür ile babası Sermet Şükür'ün tüm mal varlıklarına el konulmasına karar verildi.

FETÖ'YE FİNANSMAN SAĞLADILAR

Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığı, haklarında resen yakalama kararı çıkarılan Hakan Şükür ve babası Sermet Şükür'ün FETÖ'ye finansman sağladıklarına ilişkin delillere ulaştı.

Bu kapsamda, başvuruyu inceleyen Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği, Hakan Şükür ve babası Sermet Şükür'ün taşınmazlarına, kara ulaşım araçlarına, banka veya diğer mali kurumlardaki hesaplarına, gerçek veya tüzel kişiler nezdindeki her türlü hak ve alacaklarına, uhdelerinde bulunan kıymetli evraklara, şirketlerdeki ortaklık paylarına, kiralık kasa mevcutlarına ve diğer mal varlığı değerlerine el konulmasına karar verdi.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.