Notice: Undefined index: url in /home/komplohaber.com/public_html/_phpfastcache.php on line 22

Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/komplohaber.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/komplohaber.com/public_html/amp/init.php on line 40

Notice: Undefined index: gazetemansetleri in /home/komplohaber.com/public_html/plugins/gazeteler/ayarlar.php on line 32
HDP'li vekil elektrik faturasına itiraz etti!
Notice: Undefined variable: string in /home/komplohaber.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Haberler, Komplolar, Komplo Teorileri

HDP'li vekil elektrik faturasına itiraz etti!


Warning: getimagesize(https://www.komplohaber.com/images/resize/100/625x325/haberler/2016/02/hdp_li_vekil_elektrik_faturasina_itiraz_etti_h7840_58bf9.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 404 Not Found in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 29
GÜNDEM

HDP Beyoğlu ilçe başkanlığına yapılan terör operasyonunda binada kaçak elektrik kullandığı ortaya çıkan HDP'de Batman Milletvekili Saadet Becerikli, elektrik faturalarına gizli zam yapıldığını iddia ederek bakanlıktan bilgi istedi.

HDP Batman Milletvekili Saadet Becerikli, elektrik faturalarına yüzde 250 gizli zam yapıldığına dair duyumlarla ilgili Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak'a soru önergesi verdi.
Becerikli, "Dağıtım bedeli" adı altında tahsil edilen ücret ile vergilerin, elektrik kullanım bedelini aştığı ve yurttaşların bu nedenle mağdur olduğunu belirtti.

HDP'li vekilden elektrik zammı iddiası

HDP'li Becerikli, konuyla ilgili yaptığı açıklamada "Öyle ki kimi zaman yurttaşlar kullandıkları elektrikten daha fazla ücreti vergi ve dağıtım bedeli altında ödemek zorunda bırakılmaktadır. Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK), elektrik faturalarındaki dağıtım bedeline yaklaşık yüzde 250 gizli zam yapıldığı yönünde haberleri, yapılan zam gizli değil Resmi Gazete'de yayınlanmıştır.

Dağıtım bedeli adı altında alınan herhangi bir 'vergi' yoktur dağıtım bedeli elektriğin taşınması hizmetinin karşılığında alınmaktadır şeklinde bir açıklama yapmışsa da yurttaşların bu zor ekonomik koşullarda çeşitli kalemler altında şişirilmiş olan faturaları ödemek zorunda bırakıldığı bir gerçektir" dedi.

Notice: Undefined index: video_resim in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.