Notice: Undefined index: url in /home/komplohaber.com/public_html/_phpfastcache.php on line 22

Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/komplohaber.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/komplohaber.com/public_html/amp/init.php on line 40

Notice: Undefined index: gazetemansetleri in /home/komplohaber.com/public_html/plugins/gazeteler/ayarlar.php on line 32
Hürriyet'ten Erdoğan ve TSK'ya sansür
Notice: Undefined variable: string in /home/komplohaber.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Haberler, Komplolar, Komplo Teorileri

Hürriyet'ten Erdoğan ve TSK'ya sansür


Warning: getimagesize(https://www.komplohaber.com/images/resize/100/625x325/haberler/2017/02/hurriyet_ten_erdogan_ve_tsk_ya_sansur_h30369_55384.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 404 Not Found in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 29
GÜNDEM

Geçtiğimiz günlerde Hürriyet'in TSK'nın ağzındanmış gibi servis edilen "Karargah rahatsız" manşetine bir tepki de Erdoğan'dan geldi.

Hürriyet'in, "Karargah Rahatsız" başlıklı haberinin ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan, Pakistan yolculuğu öncesinde Hulusi Akar'la birlikte kameralar karşısına geçti.

ERDOĞAN'DAN HÜRRİYET'E: TERBİYESİZLİK, HADSİZLİK

Hürriyet'i sert bir dille eleştiren Erdoğan söz konusu manşet için "Terbiyesizliktir, hadsizliktir" gibi ifadeler kullandı.

TSK DA HÜRRİYET'İ YALANLADI

Erdoğan'ın açıklamalarının ardından TSK da 4 maddelik bir açıklama yaptı ve Hürriyet'in manşet haberini yalanladı. TSK ayrıca "Karargah Rahatsız" gibi ifadelerin, kesinlikle verilen demeçlerde kullanılmadığının altını çizdi.

HÜRRİYET ERDOĞAN'I SANSÜRLEDİ, TSK'YI GÖRMEZDEN GELDİ

Erdoğan'ın ve TSK'nın tepkileri Hürriyet'in web sitesinde yer bulmadı.

Gazete, Erdoğan'ın kendileriyle ilgili sözlerinin hiçbirini sitenin ön yüzünde göstermedi, haberin içine sakladı. Hürriyet ayrıca Erdoğan'ın yaptığı açıklamaları "Erdoğan'dan önemli açıklamalar" şeklinde küçük bir biçimde görmeyi tercih etti. Yine Hürriyet TSK tarafından yapılan 4 maddelik sert açıklamanın tek satırına dahi sitesinde yer vermedi.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.