Notice: Undefined index: url in /home/komplohaber.com/public_html/_phpfastcache.php on line 22

Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/komplohaber.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/komplohaber.com/public_html/amp/init.php on line 40

Notice: Undefined index: gazetemansetleri in /home/komplohaber.com/public_html/plugins/gazeteler/ayarlar.php on line 32
İkinci canlı bombacının kimliği belli oldu! Babasından flaş ifadeler
Notice: Undefined variable: string in /home/komplohaber.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Haberler, Komplolar, Komplo Teorileri

İkinci canlı bombacının kimliği belli oldu! Babasından flaş ifadeler


Warning: getimagesize(https://www.komplohaber.com/images/resize/100/625x325/haberler/2015/10/ikinci_canli_bombacinin_kimligi_belli_oldu_babasindan_flas_ifadeler_h2214_5c64e.png): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 404 Not Found in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 29
GÜNDEM

Ankara’yı kana bulayan ikinci bombacı olduğu iddia edilen Ömer Deniz Dündar’ın babası çok çarpıcı sözler söyledi. Baba Dündar oğlunu emniyete şikayet ettiğini "oğlumu cezaevine atın" dediğini dile getirdi.

Ankara’yı kana bulayan ikinci bombacı olduğu iddia edilen Ömer Deniz Dündar’ın babası Radikal’den İdris Emen’e konuştu. Baba M.D oğlunu emniyete şikayet ettiğini ancak gerekenin yapılmadığını söyledi.

 

“Benim oğlum böyle birşey yapamaz” diyen baba M.D, oğlunun Suriye’ye gittiğini 2014 yılında ise tekrar Adıyaman’a geldiğini söyledi. Baba emniyete giderek “oğlumu cezaevine atın” dedi ancak Suriye’de IŞİD’e katıldığı öne sürülen Ömer Deniz, ifadesi alındıktan sonra polisler serbest bıraktı.

 

Oğlunun evli ve bir çocuğu olduğunu söyleyen baba çaresiz. Emniyetten kendisine saldırıyı oğlunun işlediğine yönelik bir bilgi gelmediğini söyleyen baba bu saldırıyı oğlu Ömer’in yaptığına inanmadığını belirtti.

 

İkinci saldırgan olduğu iddia edilen Ömer Deniz Dündar’ın, diğer canlı bombacı Yunus Emre Alagöz ile birlikte Gaziantep’ten iki ayrı arabayla Ankara’ya geldikleri ve eylemin gerçekleştirildiği bölgede bir süre keşif yaptıkları belirtiliyor.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.