Notice: Undefined index: url in /home/komplohaber.com/public_html/_phpfastcache.php on line 22

Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/komplohaber.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/komplohaber.com/public_html/amp/init.php on line 40

Notice: Undefined index: gazetemansetleri in /home/komplohaber.com/public_html/plugins/gazeteler/ayarlar.php on line 32
İkinci kalkışma çok yakında
Notice: Undefined variable: string in /home/komplohaber.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Haberler, Komplolar, Komplo Teorileri

İkinci kalkışma çok yakında


Warning: getimagesize(https://www.komplohaber.com/images/resize/100/625x325/haberler/2016/09/ikinci_kalkisma_cok_yakinda_h26984_88a9a.png): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 404 Not Found in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 29
GÜNDEM

ABD destekli 15 Temmuz darbe girişimi, 7'den 70'e milletin destansı girişimiyle püskürtüldü.

15 Temmuz günü ilk kalkışmayı haber veren emekli Albay Hasan Atilla Uğur, 'üst akıl' destekli yeni bir darbe hazırlığına ilişkin çok önemli açıklamalar yaptı. İşte, Uğur'un kaynaklarına dayandırarak anlattığı ikinci kalkışma senaryosuna ilişkin şok bilgiler...
KİMSE 'BU İŞ BİTTİ' DEMESİN

“İkinci kalkışmaya hazır olun. Ve çok yakın bir zamanda. Çok net bilgi olarak söylüyorum: İkincisi daha kanlı olacak. Bugün bir zafer sarhoşluğu içindeyiz. Ben sizin aracılığınızla Türkiye'yi uyarıyorum. Kimse 'Tamam bu iş bitti, Türkiye rayına oturdu, artık Amerika başka bir şey yapamayacak, FETÖ başka bir şey yapmayacak, PKK başka bir şey yapamaz, biz belini kırdık bu örgütlerin' falan demesin. Bu bizi, hazırlanmakta olan kalkışmada tamamen başarısızlığa götürür. Paramparça oluruz.”

İNGİLİZLER AŞİRETLERLE 2.5 AYDIR NE GÖRÜŞÜYOR?


“Aldığım bilgiye göre, İngilizler 2.5 aydır Güneydoğu'daki bütün aşiretlerin ayağına gidiyor. Özellikle Hakkari, Van, Çatak, Silopi, Mardin bölgesinde etkin aşiretlere... Bunlarla pazarlıklar yapıyorlar. Toprak ağası olarak varlığını sürdüren bu aşiretlerin bankalara olan birikmiş trilyonlarca liralık borçlarını ödediler. Aşiretlerin bütün kredi borçları ödendi. İngiltere ödedi bunları. Konsolosun aşiretler içinde ne işi var? PKK yol kontrolü yaparken bunların araçlarını 'buyurun' diyor bırakıyor, diğer araçlara kimlik kontrolü yapılıyor. Neden?”

10 BİN PİYADEYLE GELECEKLER

“Bundan 3-4 gün önce İngiltere'nin yüksek tirajlı gazetelerinden biri olan Daily Express'te bir yazı yayınlandı. Diyor ki, 'Türkiye'de ikinci kaos ortamı geliyor. Bizim Kıbrıs'ta üssümüzdeki 10 bin deniz piyademiz, Türkiye'de bulunan 50 bin İngiliz'in can güvenliği için Türkiye'ye girecek, Türkiye'de güvenli bölgeler oluşturacağız. Vatandaşlarımızı hava yoluyla tahliye edeceğiz'. Bakın bu bir işgal planıdır. Bu ikinci kalkışmanın esas amacı işgal.”

KAOS GÜNEYDOĞU'DA BAŞLATILACAK

“Peki bu kaos nasıl olacak? Çok net bir bilgi bu: Güneydoğu'da her zaman yaptıkları gibi HDP'lilerin de çağrısıyla bir nümayiş, gösteri yapılacak. Polisin, askerin içinde tespit edilmemiş FETÖ'cüler gaz sıkmak yerine, halkın üzerine ateş açacaklar. Bu, benim ulaştığım bir bilgi, net. Olay büyük ihtimal Şemdinli, Yüksekova ya da Kızıltepe'de olacak. Burada 15-20 kişi ölecek. Bölgedeki bütün ilçelerde, illerde, İngiliz konsolosluğundan ziyaret edilen aşiretler bu oyuna gelirlerse eğer, halkı sokağa dökecekler. Batı'da ise fitili, 4-5 noktada sansasyon yaratacak büyük patlamalarla ateşleyecekler. Bunu ya PKK ya da IŞİD yapacak. Yine eşzamanlı olarak hedef olarak gördükleri kişilere yönelik suikastler devreye girecek. Bu yapıldığı zaman inanılmaz bir kaos ortamı olacak. Herkes ayağa kalkacak ve iç savaş dedikleri, esas onların istedikleri plan hayata geçecek.”

40 YIL SÜREN HAZIRLIK

“15 Temmuz'da beceremedikleri, erken düğmeye bastıkları için yapamadıkları bu. İç savaş durumunda Amerika diyecek ki, 'Benim Türkiye'de vatandaşlarım var. Zaten Türkiye de benden yardım istedi', diyerek gelip oturacak. İngiltere de aynı şekilde hazırlıklı zaten. Peki ne olacak o zaman Türkiye? Allah korusun. Kimin kimi vurduğu belli olmayacak. Komşu komşuyu vuracak, yağma başlayacak. Aklınıza ne geliyorsa, her şeyi uygulayacaklar, 100 sene önce yapamadıklarını şimdi yapacaklar. 40 yıldır FETÖ'yü, PKK'yı bunun için yetiştiriyorlar. Amerika, İngilizlerle beraber bu işin arkasında olacak. Öcalan'ı ben sorguladım. 8 ay boyunca orada kaldım. Bana bir lafı var: 'Dünyada bugüne kadar her şeyi İngilizler planlar, Amerikalıları oynatır'.”

Gülen'in teslimi Apo'dan zor

1999 yılında PKK elebaşı Öcalan'ı sorgulayan efsane komutan olarak tanınan emekli Albay Hasan Atilla Uğur, “Öcalan'ın ele geçirilmesi mi zordu, FETÖ'nün mü ele geçirilmesi mi daha zor olacak?” sorusuna şu cevabı verdi: “FETÖ, PKK ile büyük benzerlik gösteriyor. ASALA bitti, PKK çıktı. PKK elebaşı alındı, hemen akabinde Fetullah at başı geliyordu. Ama FETÖ konusunda ABD'nin şöyle bir avantajı var: Bu, dini duyguları kullanan bir örgüt. Dünyada sosyalizmi kullanmaya çalışan bir PKK'dan ziyade dini duyguları ön plana çıkaran, istismar eden, iktidarlar ve muhalefetle 40 yıldır hep işbirliği içerisinde olan bir örgütten söz ediyoruz. Dolayısıyla ABD, FETÖ konusunda Apo'yu kullandığı zamankinden daha akıllı hareket etmeye başladı. Nedir? Gülen'in ABD'den bize teslim edilmesi onlarca sene alacak bir hukuki süreç teşkil ediyor. Öcalan'ın iadesinden çok daha zorlu bir süreç bekliyor bizi FETÖ'nün iadesinde. Öcalan'ın iadesinde biraz daha erken hareket ettik. Karşılıklı istihbarat örgütleri de konuşuyordu Apo konusunu. Ama şimdi FETÖ konusunda bu çok fazla geçerli değil.”

Kriptolar duruyor

“Bugün zafer sarhoşluğuyla, 'bakın içeri aldık adamları' diyoruz ama kriptolar duruyor. Siyasetin içindeki adamlar bunlar. Bunlar gözümüzün içine baka baka 'FETÖ ile mücadele ediyoruz' görünümü çizmeye çalışıyorlar. Mesela MİT. Burada bir temizlik oldu mu? Dünyanın hiçbir yerinde 8 bin-10 bin rütbeli personelin katıldığı böyle bir kalkışma, böyle bir işgal, rezillik hareketini MİT'in duymadığına beni kimse inandıramaz. MİT, en başından beri bu girişimden haberdardı. Peki niye bir şey yapmadı? Ülkenin bütün kurumları FETÖ'nün eline geçti de bir tek orası mı pir-ü pak kaldı? Senaryoları boşa çıkarmak için yapacağımız bir diğer şey, süratle milli bürokrasiyi oluşturmamız. Hem askeri hem sivil anlamda milli bürokrasiyi mutlaka oluşturmamız lazım. MİT, TSK vb. Buralarda milli, mandacı olmayan, şucu bucu olmayan, liyakatli insanları istihdam edilmeli.”

EĞER ÖNLEM ALMAZSAK KASIMDAN ÖNCE...

“İkinci kalkışmayı gayri milli unsurlar, PKK ve FETÖ birlikte yapacak. Şuanda ABD'nin argümanı durumunda olan tüm örgütler hepsi birlikte yapacaklar. Askeri, polisi, bürokratı, kim varsa devreye girecek. Şekli 15 Temmuz gibi olmayacak. Çift başlı, on başlı bir hadise. Şuana kadar alınmayanlar, bilinip de dokunulamayanlar, hepsini göreceğiz bu hadiselerde. Sadece askeri değil, polis, bürokrasi, emir komuta zinciri diyecekler. Türkiye'yi uyanık olmaya davet ediyorum. Eğer biz bu oyunu bozmazsak, ikinci girişim kasım ayını geçmez.”

HERKES 'ABD' DİYORKEN...

“Türk milletini ikaz ediyorum. Çok dikkatli ve akıllı olmamız gereken bir zaman. Hani bir ara 'Yenikapı ruhu' dedik ya. Şuanda bu ruh bilinçli olarak zedeleniyor. Başta CHP bozmaya başladı bu ruhu. Bilerek yapılıyor bunlar. Görev. Bir kamplaşma yaratılmaya çalışılıyor. Tarık Akan'ın, Allah rahmet eylesin, cenaze törenine baktığımızda, Türkiye'de normal bir ortamda cenazeye 5-10 bin kişi giderdi, şimdi 1 milyona yakın kişi gitti. Bu, kamplaşmanın bir göstergesi. Ben onlar o taraf, bunlar bu taraf demiyorum, yanlış anlaşılmasın. Ama ilginç bir sosyolojik süreçten geçiyoruz. 15 Temmuz ertesi bu olayın ABD oyunu olduğu konusunda herkes yüzde 100 hemfikir iken şimdi, 'Olur mu öyle şey! ABD mi? Olmaz' deniyor. Bir NATO'culuktur çıktı piyasaya.”

AYRILIKLARI BIRAKALIM

“Neredeyse her programda Mustafa Kemal Atatürk'e söven birileri çıkıyor. Bunu germek için yapıyorlar, bilerek yapıyorlar bunu. Bu gerginliğin yaratılması direk ABD'nin, Fetullah Gülen'in işine yarar. Bizim bu kadar tecrübeden sonra bu oyuna gelmememiz lazım. Dünyanın hangi yerinde bir ülkenin Meclisi bombalandı? Biz hâlâ mı kendimizde değiliz? Bırakalım bu ayrılıkları, gayrılıkları. TV'lere bir bakıyorsunuz, illa bir Kürtçü, bir FETÖ'cü çıkıyor ekranlara. Bunlar terörist. Son ana kadar ne olacak diye bekledi bunlar. Türkiye, duruma göre taraf olanlardan geçmişte çok çekti. Artık çekmeyelim.”

Paraları tıkır tıkır ödendi


“Cezaevlerinde de çok büyük isyanlar başlayacak. Bunu cezaevindeki FETÖ'cülerin gardiyanlarla, oradaki jandarma personelleriyle konuşmalarından görebilir yetkililer. Bu isyanlara sadece FETÖ'cüler değil, hırsızı, tecavüzcüsü, herkes katılacak. Cezaevindeki adamın psikolojisini ben bilirim; 5 yıl 8 ay 10 gün yattım ben. Cezaevlerinden aldığım bilgilere göre, şu anda FETÖ mensupları bir buçuk aydır cezaevlerinde artık itirafçı konumuna gelmiyorlar. Başta itirafçı olmaya çok temayül vardı, vazgeçirttiler. 'Yanınızdayız, maddi-manevi, aileleriniz bize emanet. Bunları yapanlardan hepsinin hesabını soracağız. Biz büyük akılız' dediler. İtirafçılık bitti. Ailelerinin sözde mağduriyeti de bitti. Bütün kredi kartı borçları ödendi. Ev kredileri vs. aklınıza ne geliyorsa bunların hepsi tıkır tıkır ve nakit para olarak götürüldü, ellerine verildi. Emniyetteki arkadaşlara sorduğunuzda 'getireni tespit etmeye çalışıyoruz' yanıtını alıyorsunuz. İşte bu zafer sarhoşluğudur, 'zaten aldık' demektir ve bunun bize zararı olur. Bunlar cezaevlerinde gardiyanları tehdide falan başlamışlar. Yine FETÖ'nün 2009-2010'da cezaevlerindeki gardiyanlara yönelik örgütlenmelerini düşündüğümüzde cezaevi ayaklanmalarının nereye gideceğini kolaylıkla kestirebiliriz. Gardiyanlara yönelik ciddi bir FETÖ temizliği gördük mü? Hayır. Yine özel güvenlik şirketlerine de bakılmadı bugüne kadar. Özel güvenlik bugün Başbakanlık'ta da her yerde de var. Bu şirketlerin sahiplerine de bir bakmalıyız.”

Yenişafak


Notice: Undefined index: video_resim in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162

Notice: Undefined variable: uyeid in /home/komplohaber.com/public_html/amp/functions.php on line 355

Notice: Undefined variable: uyeid in /home/komplohaber.com/public_html/amp/functions.php on line 355

Notice: Undefined variable: uyeid in /home/komplohaber.com/public_html/amp/functions.php on line 355

Notice: Undefined variable: uyeid in /home/komplohaber.com/public_html/amp/functions.php on line 355

Notice: Undefined variable: uyeid in /home/komplohaber.com/public_html/amp/functions.php on line 355

Notice: Undefined variable: uyeid in /home/komplohaber.com/public_html/amp/functions.php on line 355

Notice: Undefined variable: uyeid in /home/komplohaber.com/public_html/amp/functions.php on line 355

Notice: Undefined variable: uyeid in /home/komplohaber.com/public_html/amp/functions.php on line 355

Notice: Undefined variable: uyeid in /home/komplohaber.com/public_html/amp/functions.php on line 355

Notice: Undefined variable: uyeid in /home/komplohaber.com/public_html/amp/functions.php on line 355

Notice: Undefined variable: uyeid in /home/komplohaber.com/public_html/amp/functions.php on line 355

Notice: Undefined variable: uyeid in /home/komplohaber.com/public_html/amp/functions.php on line 355

Notice: Undefined variable: uyeid in /home/komplohaber.com/public_html/amp/functions.php on line 355

Notice: Undefined variable: uyeid in /home/komplohaber.com/public_html/amp/functions.php on line 355

Notice: Undefined variable: uyeid in /home/komplohaber.com/public_html/amp/functions.php on line 355

Notice: Undefined variable: uyeid in /home/komplohaber.com/public_html/amp/functions.php on line 355

Notice: Undefined variable: uyeid in /home/komplohaber.com/public_html/amp/functions.php on line 355

Notice: Undefined variable: uyeid in /home/komplohaber.com/public_html/amp/functions.php on line 355

Notice: Undefined variable: uyeid in /home/komplohaber.com/public_html/amp/functions.php on line 355

Notice: Undefined variable: uyeid in /home/komplohaber.com/public_html/amp/functions.php on line 355

Notice: Undefined variable: uyeid in /home/komplohaber.com/public_html/amp/functions.php on line 355

Notice: Undefined variable: uyeid in /home/komplohaber.com/public_html/amp/functions.php on line 355

Notice: Undefined variable: uyeid in /home/komplohaber.com/public_html/amp/functions.php on line 355

Notice: Undefined variable: uyeid in /home/komplohaber.com/public_html/amp/functions.php on line 355

Notice: Undefined variable: uyeid in /home/komplohaber.com/public_html/amp/functions.php on line 355

Notice: Undefined variable: uyeid in /home/komplohaber.com/public_html/amp/functions.php on line 355

Notice: Undefined variable: uyeid in /home/komplohaber.com/public_html/amp/functions.php on line 355

Notice: Undefined variable: uyeid in /home/komplohaber.com/public_html/amp/functions.php on line 355

Notice: Undefined variable: uyeid in /home/komplohaber.com/public_html/amp/functions.php on line 355

Notice: Undefined variable: uyeid in /home/komplohaber.com/public_html/amp/functions.php on line 355

Notice: Undefined variable: uyeid in /home/komplohaber.com/public_html/amp/functions.php on line 355

Notice: Undefined variable: uyeid in /home/komplohaber.com/public_html/amp/functions.php on line 355

Notice: Undefined variable: uyeid in /home/komplohaber.com/public_html/amp/functions.php on line 355

Notice: Undefined variable: uyeid in /home/komplohaber.com/public_html/amp/functions.php on line 355

Notice: Undefined variable: uyeid in /home/komplohaber.com/public_html/amp/functions.php on line 355

Notice: Undefined variable: uyeid in /home/komplohaber.com/public_html/amp/functions.php on line 355

Notice: Undefined variable: uyeid in /home/komplohaber.com/public_html/amp/functions.php on line 355

Notice: Undefined variable: uyeid in /home/komplohaber.com/public_html/amp/functions.php on line 355

Notice: Undefined variable: uyeid in /home/komplohaber.com/public_html/amp/functions.php on line 355

Notice: Undefined variable: uyeid in /home/komplohaber.com/public_html/amp/functions.php on line 355

Notice: Undefined variable: uyeid in /home/komplohaber.com/public_html/amp/functions.php on line 355

Notice: Undefined variable: uyeid in /home/komplohaber.com/public_html/amp/functions.php on line 355

Notice: Undefined variable: uyeid in /home/komplohaber.com/public_html/amp/functions.php on line 355

Notice: Undefined variable: uyeid in /home/komplohaber.com/public_html/amp/functions.php on line 355

Notice: Undefined variable: uyeid in /home/komplohaber.com/public_html/amp/functions.php on line 355

Notice: Undefined variable: uyeid in /home/komplohaber.com/public_html/amp/functions.php on line 355

Notice: Undefined variable: uyeid in /home/komplohaber.com/public_html/amp/functions.php on line 355

Notice: Undefined variable: uyeid in /home/komplohaber.com/public_html/amp/functions.php on line 355

Notice: Undefined variable: uyeid in /home/komplohaber.com/public_html/amp/functions.php on line 355

Notice: Undefined variable: uyeid in /home/komplohaber.com/public_html/amp/functions.php on line 355

Notice: Undefined variable: uyeid in /home/komplohaber.com/public_html/amp/functions.php on line 355

Notice: Undefined variable: uyeid in /home/komplohaber.com/public_html/amp/functions.php on line 355

Notice: Undefined variable: uyeid in /home/komplohaber.com/public_html/amp/functions.php on line 355

Notice: Undefined variable: uyeid in /home/komplohaber.com/public_html/amp/functions.php on line 355

Notice: Undefined variable: uyeid in /home/komplohaber.com/public_html/amp/functions.php on line 355

Notice: Undefined variable: uyeid in /home/komplohaber.com/public_html/amp/functions.php on line 355

Notice: Undefined variable: uyeid in /home/komplohaber.com/public_html/amp/functions.php on line 355

Notice: Undefined variable: uyeid in /home/komplohaber.com/public_html/amp/functions.php on line 355

Notice: Undefined variable: uyeid in /home/komplohaber.com/public_html/amp/functions.php on line 355

Notice: Undefined variable: uyeid in /home/komplohaber.com/public_html/amp/functions.php on line 355

Notice: Undefined variable: uyeid in /home/komplohaber.com/public_html/amp/functions.php on line 355

Notice: Undefined variable: uyeid in /home/komplohaber.com/public_html/amp/functions.php on line 355

Notice: Undefined variable: uyeid in /home/komplohaber.com/public_html/amp/functions.php on line 355

Notice: Undefined variable: uyeid in /home/komplohaber.com/public_html/amp/functions.php on line 355

Notice: Undefined variable: uyeid in /home/komplohaber.com/public_html/amp/functions.php on line 355

Notice: Undefined variable: uyeid in /home/komplohaber.com/public_html/amp/functions.php on line 355

Notice: Undefined variable: uyeid in /home/komplohaber.com/public_html/amp/functions.php on line 355

Notice: Undefined variable: uyeid in /home/komplohaber.com/public_html/amp/functions.php on line 355

Notice: Undefined variable: uyeid in /home/komplohaber.com/public_html/amp/functions.php on line 355

Notice: Undefined variable: uyeid in /home/komplohaber.com/public_html/amp/functions.php on line 355

Notice: Undefined variable: uyeid in /home/komplohaber.com/public_html/amp/functions.php on line 355

Notice: Undefined variable: uyeid in /home/komplohaber.com/public_html/amp/functions.php on line 355

Notice: Undefined variable: uyeid in /home/komplohaber.com/public_html/amp/functions.php on line 355

Notice: Undefined variable: uyeid in /home/komplohaber.com/public_html/amp/functions.php on line 355

Notice: Undefined variable: uyeid in /home/komplohaber.com/public_html/amp/functions.php on line 355

Notice: Undefined variable: uyeid in /home/komplohaber.com/public_html/amp/functions.php on line 355

Notice: Undefined variable: uyeid in /home/komplohaber.com/public_html/amp/functions.php on line 355

Notice: Undefined variable: uyeid in /home/komplohaber.com/public_html/amp/functions.php on line 355

Notice: Undefined variable: uyeid in /home/komplohaber.com/public_html/amp/functions.php on line 355

Notice: Undefined variable: uyeid in /home/komplohaber.com/public_html/amp/functions.php on line 355

Notice: Undefined variable: uyeid in /home/komplohaber.com/public_html/amp/functions.php on line 355

Notice: Undefined variable: uyeid in /home/komplohaber.com/public_html/amp/functions.php on line 355

Notice: Undefined variable: uyeid in /home/komplohaber.com/public_html/amp/functions.php on line 355

Notice: Undefined variable: uyeid in /home/komplohaber.com/public_html/amp/functions.php on line 355

Notice: Undefined variable: uyeid in /home/komplohaber.com/public_html/amp/functions.php on line 355

Notice: Undefined variable: uyeid in /home/komplohaber.com/public_html/amp/functions.php on line 355

Notice: Undefined variable: uyeid in /home/komplohaber.com/public_html/amp/functions.php on line 355

Notice: Undefined variable: uyeid in /home/komplohaber.com/public_html/amp/functions.php on line 355

Notice: Undefined variable: uyeid in /home/komplohaber.com/public_html/amp/functions.php on line 355

Notice: Undefined variable: uyeid in /home/komplohaber.com/public_html/amp/functions.php on line 355

Notice: Undefined variable: uyeid in /home/komplohaber.com/public_html/amp/functions.php on line 355

Notice: Undefined variable: uyeid in /home/komplohaber.com/public_html/amp/functions.php on line 355

Notice: Undefined variable: uyeid in /home/komplohaber.com/public_html/amp/functions.php on line 355

Notice: Undefined variable: uyeid in /home/komplohaber.com/public_html/amp/functions.php on line 355

Notice: Undefined variable: uyeid in /home/komplohaber.com/public_html/amp/functions.php on line 355

Notice: Undefined variable: uyeid in /home/komplohaber.com/public_html/amp/functions.php on line 355

Notice: Undefined variable: uyeid in /home/komplohaber.com/public_html/amp/functions.php on line 355

Notice: Undefined variable: uyeid in /home/komplohaber.com/public_html/amp/functions.php on line 355

Notice: Undefined variable: uyeid in /home/komplohaber.com/public_html/amp/functions.php on line 355

Notice: Undefined variable: uyeid in /home/komplohaber.com/public_html/amp/functions.php on line 355

Notice: Undefined variable: uyeid in /home/komplohaber.com/public_html/amp/functions.php on line 355

Notice: Undefined variable: uyeid in /home/komplohaber.com/public_html/amp/functions.php on line 355

Notice: Undefined variable: uyeid in /home/komplohaber.com/public_html/amp/functions.php on line 355

Notice: Undefined variable: uyeid in /home/komplohaber.com/public_html/amp/functions.php on line 355

Notice: Undefined variable: uyeid in /home/komplohaber.com/public_html/amp/functions.php on line 355

Notice: Undefined variable: uyeid in /home/komplohaber.com/public_html/amp/functions.php on line 355

Notice: Undefined variable: uyeid in /home/komplohaber.com/public_html/amp/functions.php on line 355

Notice: Undefined variable: uyeid in /home/komplohaber.com/public_html/amp/functions.php on line 355

Notice: Undefined variable: uyeid in /home/komplohaber.com/public_html/amp/functions.php on line 355

Notice: Undefined variable: uyeid in /home/komplohaber.com/public_html/amp/functions.php on line 355

Notice: Undefined variable: uyeid in /home/komplohaber.com/public_html/amp/functions.php on line 355

Notice: Undefined variable: uyeid in /home/komplohaber.com/public_html/amp/functions.php on line 355

Notice: Undefined variable: uyeid in /home/komplohaber.com/public_html/amp/functions.php on line 355

Notice: Undefined variable: uyeid in /home/komplohaber.com/public_html/amp/functions.php on line 355

Notice: Undefined variable: uyeid in /home/komplohaber.com/public_html/amp/functions.php on line 355

Notice: Undefined variable: uyeid in /home/komplohaber.com/public_html/amp/functions.php on line 355

Notice: Undefined variable: uyeid in /home/komplohaber.com/public_html/amp/functions.php on line 355

Notice: Undefined variable: uyeid in /home/komplohaber.com/public_html/amp/functions.php on line 355

Notice: Undefined variable: uyeid in /home/komplohaber.com/public_html/amp/functions.php on line 355

Notice: Undefined variable: uyeid in /home/komplohaber.com/public_html/amp/functions.php on line 355

Notice: Undefined variable: uyeid in /home/komplohaber.com/public_html/amp/functions.php on line 355

Notice: Undefined variable: uyeid in /home/komplohaber.com/public_html/amp/functions.php on line 355

Notice: Undefined variable: uyeid in /home/komplohaber.com/public_html/amp/functions.php on line 355

Notice: Undefined variable: uyeid in /home/komplohaber.com/public_html/amp/functions.php on line 355

Notice: Undefined variable: uyeid in /home/komplohaber.com/public_html/amp/functions.php on line 355

Notice: Undefined variable: uyeid in /home/komplohaber.com/public_html/amp/functions.php on line 355

Notice: Undefined variable: uyeid in /home/komplohaber.com/public_html/amp/functions.php on line 355

Notice: Undefined variable: uyeid in /home/komplohaber.com/public_html/amp/functions.php on line 355

Notice: Undefined variable: uyeid in /home/komplohaber.com/public_html/amp/functions.php on line 355

Notice: Undefined variable: uyeid in /home/komplohaber.com/public_html/amp/functions.php on line 355

Notice: Undefined variable: uyeid in /home/komplohaber.com/public_html/amp/functions.php on line 355

Notice: Undefined variable: uyeid in /home/komplohaber.com/public_html/amp/functions.php on line 355

Notice: Undefined variable: uyeid in /home/komplohaber.com/public_html/amp/functions.php on line 355

Notice: Undefined variable: uyeid in /home/komplohaber.com/public_html/amp/functions.php on line 355

Notice: Undefined variable: uyeid in /home/komplohaber.com/public_html/amp/functions.php on line 355

Notice: Undefined variable: uyeid in /home/komplohaber.com/public_html/amp/functions.php on line 355

Notice: Undefined variable: uyeid in /home/komplohaber.com/public_html/amp/functions.php on line 355

Notice: Undefined variable: uyeid in /home/komplohaber.com/public_html/amp/functions.php on line 355

Notice: Undefined variable: uyeid in /home/komplohaber.com/public_html/amp/functions.php on line 355

Notice: Undefined variable: uyeid in /home/komplohaber.com/public_html/amp/functions.php on line 355

Notice: Undefined variable: uyeid in /home/komplohaber.com/public_html/amp/functions.php on line 355

Notice: Undefined variable: uyeid in /home/komplohaber.com/public_html/amp/functions.php on line 355

Notice: Undefined variable: uyeid in /home/komplohaber.com/public_html/amp/functions.php on line 355

Yorumlar (143)

Necati Özdemir 8 Yıl Önce

Bu tür haberler, sözde bilgiler, net bilgi teyitleri a simetrik savaşın propağanda taktikleridir. Düşmanın moralini bozmaya, gücünü kırmaya, halkı korku ve panikle pasif hale getirmeye ya da düşman tarafına geçmeye yönlendirmek amaçlıdır. Asla kulak asmayın. Bu devlet soğan cücüğü değil, iskambil den kurulu devlet değil. Şu anda dünyadaki hiçbir devletin olmadığı kadar sağlam bir devlet. Çünkü tarih yazmış bir milletin devleti. Bunu bildikleri için 15 Temmuz'da şahlanan milleti korku salarak sindirmeye çalışıyorlar. Bizler de yayınlayarak bu amaca hizmet ediyoruz. Bu fitne haberlere karşı çıkalım. İlaveten bu millete savaş ilanı 3. Dünya harbi, 3. Dünya harbi de İslam âleminin zaferi, küfrün helakı demektir. Bu zafer mutlaktır. Ama bizimle, ama çocuklarımızla, ama torunlarımızla. korkuya ayıracak zamanı ilimle, irfanla, çalışma ile, Allah'ın ipine sarılmakla değerlendirelim.

Cengiz Sabır 8 Yıl Önce

Tarık Akan na rahmet dilemesi bile ne olduğunu ele veriyor oturmuş senaryo yazmış. Açık yönlendirme kışkırtma yıldırma psikolojik oyun ben yazara diyorumki hadi ordan.!!!!

Sait 8 Yıl Önce

Batı 1071'den beri Devletimize düşman.Bundan hiç vazgeçmediler ki.Hükümetimize düşen SEBEPLERE YAPIŞMAK,TEDBİR Almaktır.Bunda bir kusurumuz olmasın.Neticede ALLAHÜ TÂEÂLÂNIN DEDİĞİ OLUR.

YILMAZ ercan 8 Yıl Önce

Kesin bilgi dedigine göre buda PERİNÇEK inadami en iyi kesin onlar bilir çünkü stk da kritik yere geldiler ve ikinci darbe kalkınmasını onlar yapacak

Karahan 8 Yıl Önce

Bu adam önemsenmek istiyor hadi başardın; lan fetöcülerin inimi kaldı; zaten fetöcülerin kıl bıyıklarıda, başpapazlarıda, kıç yalayan bukalemun şarkitleride tırsak korkak hainler; zerre adamlık kalsaydı başpapazından kaçak hainlere kadar hepsinin akrabası içerde çıkıp delikanlı gibi gelmiyorlar...

AliHan Ayyıldız 8 Yıl Önce

Ülkemi sorla sora sokanın sorla gtn sokarız!

FATİH OKCANOĞLU 8 Yıl Önce

yazar o kadar yazi yazmış bir kere bile olsun ALLAH dememiş bu pozisyonda yazara sesleniyorum 15 temmuzdaki şahlanmada milletin yarısı çıktı unutma... Pkk,dais,pyd,hdp,fetö,amerika,ingiltere TOPUNUZ GELİN BEE TOPUNUZZZ...!

FATİH OKCANOĞLU 8 Yıl Önce

yazar o kadar yazi yazmış bir kere bile olsun ALLAH dememiş bu pozisyonda yazara sesleniyorum 15 temmuzdaki şahlanmada milletin yarısı çıktı unutma... Pkk,dais,pyd,hdp,fetö,amerika,ingiltere TOPUNUZ GELİN BEE TOPUNUZZZ...!

SIRRI AZAM KUVVETİ NİZAM 8 Yıl Önce

Erdoğan'ın Her Başarısızlığı Türkiye Lehine Sonuçlanıyorsa.TÜRKİYE'nin SAHİBİ olduğu içindir.

od 8 Yıl Önce

Bu adam ilk kalkısmayı haber veren adam şimdi neden yalan söylesin ki

sevgi 8 Yıl Önce

Şerefsizler kanı bozuklar çok akbabalar dolu ama onların oyunlarını gören ve de bozacak Allah var Allah inananların yardım cısıdır

Eyyup 8 Yıl Önce

Bu millet cefakar,vefakar vatanına anavatan diyen millet ana demiş anasını korur bu millet bıçak iliğine işlese anavatanını terk etmez ya şehit olur ya korur bunu İngilizler biliyor içerdeki hainler ölçülerini alacaklar bu sefer Amerika da koruyamiyacak hain itleri

Ayşen Kaptan 8 Yıl Önce

La tahzen innAllahe meana..

Muhsın goremez 8 Yıl Önce

Komutanım devlete bildir gereken yapılsın bu adilere

recep 8 Yıl Önce

yazılan yazıya ınanıyorum doğrudur ıkıncı gırışim yapılma ıhtımalı çok yuksek bırde uyarmak ıstıyorum devletımızı özel guvenlık sılahlı gurubu bunları kendılerı kurdu başlarındada emeklı rutbelıler var buna dıkkat edılmelı aynı zamanda chp yede bunların sıyası partısıdır ust akılın

icimizde.. 8 Yıl Önce

İcimizde ermenilerle savaşta kacamayıp buqüne kadar icimizde kendilerini qizlemiş kişiler Kürdün lideri olamaz anayasadaki boşluğu kapatıp seçme secilme hakkı verilmemeliki bu saatten sonra bu yanlışlar cıkmasın ..Kimse demiyomu neden ilk kürdü öldürüyor yandaşlarını öldürüyor hdp nin qözünde kürt halkı yok olsa milletine hendek kazıp evleine bomba koymazdı bunu halen anlamayan zaten bi qram beyni olduna inanmıyorum hepsi asılsın türkiye kürdüyüz yanlışıda savunmasın kimse darbe qecesini yasayan bu bayraqın ezanın namusunun kıymetini bilmesi lazım kimse oyuna qelmesin insAllah bu saatten sona hic bisey yapamazlar ..

Yücel 8 Yıl Önce

Evet bende kesin bilgi olarak eskiden fetocu olan birinden iki gün önce bizzat duydum ona gelip söylemişler şerefsizler . Fakat kimse çok telaş etmesin Allah bunların belasını verecek hemde bediüzzaman işaret ediyor bu alçaklar 2016 da şiddetli tokatlar yiyecekler diye

Ahmet Kaçar 8 Yıl Önce

Bu yazıyı yazan albay aklı başında ne yaptığını bilen bilerek yazan bir adam. Bir stratejiyi ortaya koyuyor Albayın dediği şu sakın zafer sarhoşluğu na kapılmayın rehavete dusersek busoylediklerimiz başımıza gelebilir Uyumayalım düşman uyumaz devamlı zaafimizi yakalamak için fırsat kollar Onlara bu fırsatı vermiyelim Çünkü dünyada asalak geçinen lopkaci dediğimiz milyonlarca insan var Onların vatanı milleti milli degerleri Kutsalı olmaz,Parayi alıp kendi canını hiçe sayan insanlar,Y emi kim verirse onun pilici oluyorlar Biz onlardan da sorumluyüz aşını işini vermeye çalışalım ki yanlış yapmalarına açık zemin brakmiyalim.

Mustafa YALMAN 8 Yıl Önce

Ben kendim olarak bu ülkemden bu memeleketimden gurur ve şeref duyuyorum unutmayın Allah sevenlerle beraberdir lakin amerikanın 40 senelik planı 1 günde yok oldu Allah yardım etti yarabbim iyilerin herzaman yanındadır Allah bunları öyle bi şaşırttıki ne yapacaklarını bulamadılar 15 temmuz darbe gecesi adam kadın genç çoluk çocuk hepsi oradaydı hepsi bizim ülkemiz için uğraştılar gene olsun gene uğraşıcaz çıkıcaz sokaklara her yere fakat atatürkün biz sözü var ben size söyleyim(çok değil yüz yıla kalmadan bazı kişiler bazı cemaatlerle bir araya gelerek bizlerin din düşmanı olduğunu öne sürerek ve sizlerin oyunu alarak başa geçecek ama sıra devleti bölmeye geldiğinde birbirlerine düşeceklerdir 17 aralık 1927 ankara mustafa kemal atatürk) bunlar görürsünüz hiç bişe yapamıcak biz ölmedik daha dünyanın gözü korkmadıysa bu ülkeden ben hiç bişi demiyorum ama ne olursa olsun bu ülkeyi mu milleti bölemeyecekler yapamayacaklar ne yaparlarla yapsınlar ellerine yüzlerine bulaştıracaklardır.....

Mustafa 8 Yıl Önce

İyide her şeyi söylüyosunuz da biz nasıl hareket edelim silahlanalım mı ne yapalım

O.CELiK 8 Yıl Önce

SU uyur düŞman uyumaz demiş atalarımız.Türk milletine düşmanlık taríh boyunca hiç bitmedi bitmeyecek .yenilen pehlivan güreşe doymazmış. Düşman her zaman belli.Her yenilgiden sonra .çekilip yeni şeytani planlarla yıllar sonra ortaya çıkıyorlar.Strateji belli bôl,parçala,yok et.Millet olarak.Müslümanlar olarak bunlara karşı her an uyanık olmamız lazım.ki evvel Allah ínanıyorumki mílletímiz herşeyin farkında artık.Bin defa öleceğine,,bír defada ôlürüz bu písliği kökten temizleriz.õnemli olan,dínimiz,vatanımız,bayrağımız,,Devletímizin Bekaasıdır.Herşeyin üstünde Yüce Yaradanında Hesabı vardır.Biz bu inançla yaşadık,,yaşıyoruz,,Allah diyen mahrum kalmaz.Bütün planlarıyla gelsinler.Bu kafirler çanakkale destanını bír daha okusunlar.15 TEMMUZ destanını bir daha gõzden geçirsinler.íçteki ve dıştaki hainlere bu mílletín bír uyarısıdır..Vesselam.Allah Yar ve Yardımcımız olsun..

H.Ö.H 8 Yıl Önce

Reis bize meydanlara çıkın dedi,bizde çıktık darbeyi püskürttük!bu sefer reis bize meydanlara çıkın savaşın der ise,hainlerden canlı bırakmayız!devlete baş kaldıraranın başlarını alırız!!!ayrıca İngiliz piyade falan sıkıysa bir denesinler!10.000 piyadenin hepsinin de canını acımadan alırız!H.Ö.H !!!!

max2000 8 Yıl Önce

Hiç sıkıntı değil iç savaş olursa nekadar ermeni ve Yahudi varsa hepsi ölecektir buda benim analizim

A mutlu 8 Yıl Önce

bu öillet Erbakan hocamızı ve milli görüş gikirlerini dinlemediği müddetce bu olaylar bitmez. Rahmetli Erbakan hocamız kırk yıl ne anlattı bu millete? Son 15 senede toprak ayagımızın altından kayıyor derken yine birileri sırıtarak sacmalıyor demedimi, yine Erbakan hocamız ey türk milleti ne olur bi kerede siyonizm den önce siz benim ne demek istediğimi anlayın demedimi? Başka care yok anahtarları milli görüşe teslim edeceksiniz.

Mehmet Piroğlu 8 Yıl Önce

CHP - Amerika işbirliği ile 15 Temmuz Darbe girişimi Cemaate yakın isimler gaza getirilerek yapılmış ve sonra cemaatciler yarı yolda bırakılarak Ordudaki tüm cemaatcilerin temizlenmesi planı gerçekleşmiştir. Cemaate yakın isimlerden boşalan yerlere CHP li ve Amerikancı askerlerle PKK yanlısı askerler getirilmektedir. İkinci darbeyi CHP li, Amerikancı, Örgütcü askerler yapacaktır; bunlar asla halkın gözünün yaşına bakmayacaklar ve direnen tüm halkı katledeceklerdir. Darbe en baştan böyle planlanmış diye düşünüyorum eğer bu çalımı da yerse bu hükümet ne cumhurbaşkanın ne de hükümetin yanında olurum, çünkü benim liderim akıllı olmalı.

Mehmet Piroğlu 8 Yıl Önce

CHP - Amerika işbirliği ile 15 Temmuz Darbe girişimi Cemaate yakın isimler gaza getirilerek yapılmış ve sonra cemaatciler yarı yolda bırakılarak Ordudaki tüm cemaatcilerin temizlenmesi planı gerçekleşmiştir. Cemaate yakın isimlerden boşalan yerlere CHP li ve Amerikancı askerlerle PKK yanlısı askerler getirilmektedir. İkinci darbeyi CHP li, Amerikancı, Örgütcü askerler yapacaktır; bunlar asla halkın gözünün yaşına bakmayacaklar ve direnen tüm halkı katledeceklerdir. Darbe en baştan böyle planlanmış diye düşünüyorum eğer bu çalımı da yerse bu hükümet ne cumhurbaşkanın ne de hükümetin yanında olurum, çünkü benim liderim akıllı olmalı.

Bozkurt 8 Yıl Önce

Allah var sıkıntı yok millet korkmayın

Bahadır 8 Yıl Önce

Devlete haınlık yapan kım varsa bunun bedellini ağır öder abd Türkiye'nin kim olduğunu hala öğrenemedi ama bu ısın sonunda Türkiyedekı yahudi ermenı ve söylemek ıstemıyorum ama Doğu kan gölüne döner ve ABD ıngıltere bizim ülkemizde plan yapamaz

Ahmet 8 Yıl Önce

MÜCADELE YERYÜZÜNDE OLUR FAKAT HÜKÜM SEMADAN GELİR. BÜTÜN DİNSİZLER AYNI CEPHEDE TOPLANSA DA ALLAH AZZE VE CELLE'NİN DEDİĞİ OLUR..

A .K 8 Yıl Önce

Bunların hepsini biliyorsunuz da neden daha önce söylemiyorsunuz kim olduklarını ne zaman neyi yapacaklarını biliyorsunuz da neden önlemini almıyorsunuz illaki canların yanması mı lazım .Evet onlar yüzyıllardır tuzak kuruyorlar ama tuzak kuranların en hayırlısı yüce mevlam onların tuzaklarını başlarına dolar inşAllah.

Rifat kymkci 8 Yıl Önce

Korkumuz sadece Rahman dandir. Turk milletini olumle korkutmaya bozgunculuğa ugratmaya çalisanlarin cabalari boşadir. Unutmasinlar ki gonullerde hala osmanli ruhu yatiyor ve yardimcimizda Allah tir. Ölum bizler için bir mukafat ve yeni bir baslangiç olacaktir. kafirler için ise korku ve bir sondur ölum. Daima ölume haziriz elhamdülillah.

Muhammed demir 8 Yıl Önce

Bunlar hepsi yalan...Amerikan cinilerindenmi ıngiliz kopeklerindenmi korkakacagiz...bu yazıyı okurken kinimden ve sinirden kufur etmeden kendimi zor tutuyorum...Tek bayrak tek millet tek devlet oldugumuz surece bize kimse bisey yapamaz...

İhsan eryilmaz 8 Yıl Önce

Kim gelirse gelsin buyursun gelsin biz değil Amerika İngiltere dünyaya kafa tutmuş bir milletiz her 100 yılda bir savaş yapmışız. Eğer konu vatan millet bayrak ezansa bizim için gerisi teferruattır saygılar

turgut 8 Yıl Önce

Eceli gelen köpek cami duvarına işermiş ata sözümüz şimdi itin eceli yakın demektir memleketin içi ile kalmaz dışarıyada yansır ingiltere avrupa ve abd zannediyormuki kendi güvenlikleri sağlam kalacak uyuyan hücreler harekete gecerse bu sefer kendini kurtaramayacak sen ülkelerde başkan değiştirirsin amma mazlum halkın coğunluğun düşüncelerini değiştiremezsin şu an müslüman ülkelerin salt coğunluğu emperyalist sömürücü batıyı kabul etmiyor işde afgan işde pakistan ırak libya ne oldu demokrasi gelecekti ne oldu kan ve göz yaşı geldi ingilizler bu oyunu bir daha yaparsa onlara dünya dar gelir kendi ülkesinde bile güvende olamayacak çünkü TÜRKLER deli kraliceyi sarayda düzer eski dünya değil artık her türlü teknoleji elinin altında doğuda müslüman kürt aşiretleri örgütlemeye uğraşıyormuş darbe yaptırdığı fetocuğunun köpekleri ne oldu bitdiler bunları düşündülermi unuttular bile mafoldular şimdi fetoyu ellerine gecirseler düzerler kürt kardeşlere gelince bu kahpe ingilizler önce denedi osmanlı ve atatürk zamanında doğudan girecekti bunu hic bir zaman başaramadı izin vermedi aşiretler bir ayrıntı yakın olan kürt aydınların anlattıkları biz müslümanız biz kafir batıya maşa olmayız olsaydık 15 temmuzda durum farklı olurdu islama darbe vuran ingilizin yanında olmayız demeleri bunlar ne kadar uğraşsalarda boş bu halk elini kolunu elinde bayrakla sokağa çıkmayacak silahla çıkacak 10000 piyade gelicekmiş ulan istersen 100000 yüz bin it getir bu milletin canı yanarsa çok milletin canı yanar

Recayi kaya 8 Yıl Önce

Böyle yalanlara inanmayın,kuduz köpek gibi kudurdukları için.kafa karıştırıyorlar.Bizim her zaman ALLAHIMIZ var.Rehbeimiz kura'anı kerim ve Peygamberimiz Hz.Muhammed (s.a.v) dır.yolumuz belli.

israfil 8 Yıl Önce

Bu yazılan lar milletin kafasını karıştırmaktan başka bişey değil reis ölün dese 25milyon ölecek var bunu dünya biliyo ben derim ki rahat olun reis bilir işini

Havva 8 Yıl Önce

b.a 8 Yıl Önce

dini bütün bir muhmin asla korkmaz ve endişeye düşmez gelsinler de görelim

Fehmi 8 Yıl Önce

Kıyamet senaryosu. kimse bu riske giremez icerdekiler azarsa dışardakilerin çoğunun canı yanar. Anadolu isyanları ve İstiklal harbinden sonraki Anadolu kışkırtma benzeri olaylara sebebiyet verilmek isteniyor. Ortalığı gergin tutmak kimsenin işine yaramaz çok gevezelik eden bu aşamada.

Batuhan 8 Yıl Önce

Yeter ulan dal kabuklar milletin psikolojisini bozmak için her yolu demiyorsunuz.

Mamoş 8 Yıl Önce

Senaryo çok iyi filmini yapabilirler Bende diyorumki Allah var gam yok

arslan zurnacı 8 Yıl Önce

Allahın izniyle 2 seneden önce hiç kimse ülkemiz üzerinde hiç bir operasyon yapamaz yapmaya kalkarlarsada boylarının ölçüsünü alırlar

Cevo 8 Yıl Önce

Gönüllülerden kurulu yarı sivil yarı rütbeli bir ordu kurulmalı.Kalkışma ve tehdit durumlarında harekete geçilmeli.abd de böyle bir ordu olduğu söyleniyor.

elif 8 Yıl Önce

Basbakan chp nn gazina gelip isimsiz ihbar almiyorz diyor iyi de bn ismimi veriyim de fetöcü polisler alip beni götrsn mü ? Binali bey durumu yönetemiyor.

Tayfun Türkoğlu 8 Yıl Önce

Küçükken ettiğim yemini unutmadim VARLIGIM TÜRK VARLIGINA ARMAĞAN OLSUN REİS VUR DE VURALIM ÖL DE ÖLELİM

Poyraz 8 Yıl Önce

Sen görev başında iken bunları bilmiyormuydun biliyordun neden müdahale edilmedi sende onlardan farkın yok

Halil 8 Yıl Önce

15 temmuzda vartana silahsız sahip çıktık birdaha böyle birşey olursa bu vatan için ölmeye ve öldürmeye hazır olacaz ölup öldürmek için vatandan başka ne olabilirki Allah müminlerin yanında münafıklar kaybedecek.

Kemal 8 Yıl Önce

Bu sefer insanlar pijama ile gitmeyecek herkes antıramanlı silahını alan gidecek ve emin olun darbeci şerefsizlerin hiç biri sağ kurtulamaz bu sefer

hakko 8 Yıl Önce

10 000 piyadeden darbe mi yiyecek bu millet adamın ciyarini alırız

Emre 8 Yıl Önce

Tuzaklarin en buyuk tuzak kurucusu Allah eger o dilediyse bundan dunyanin en guclu ulkesi olarak cikariz biz ustumuze duseni Allah rizasi icin yapmaya haziriz yeterki guvendigimiz cumhurbaskanimiz basimizda olsun her yola variz dedik onunla inandik guvendik sevdik Allah yar ve yardimcisi olsun biz arkasinda onunde saginda solunda olmeye haziriz Allah bizimle zafer islamin

Urfalı 8 Yıl Önce

Demiski askerin polisin icindeki fetocular halka ates acacak la oruspu cocuklari guneydogu herzaman silahli kim olursa olsun ustumeze ates acilirsa kendi silahlarimizla karsiligini alir elinizden geleni ardiniza koymayin

Kral.... 8 Yıl Önce

Başka bir ülkemiz yok. Kaybetmemek için ne gerekiyorsa yapacağız Allahın izni ile. Allah bu ülke üzerinde oyun oynayanlara fırsat vermesin kahru perişan etsin insAllah

RIDVAN 8 Yıl Önce

Allah her seyin hayirlisini versin bence hic kimsenin korkmasina gerek yok nasilsa bir gun olecez vatan icin oluruz sorun yok Allah a havale eder aliriz abdestimizi cikariz yine sivrittigi kaziga otururlar sorun yok

SAMET 8 Yıl Önce

Olacağı varsa olsun aga Allaha bir can borcumuz var belimizde 2 otomatik bi pompalı yapacak bisey yok adamı si.. ler

Laz 8 Yıl Önce

Isde bu yuzden asilmali bu seref yoksunu kimseler o nedenledirki bir sonrakinde yiyor ise halk silahli iken cikilsin karşisina ingiliz iyi bilir turkun vururuşunu .!

HAMZA 8 Yıl Önce

VAKIT CIHAT VAKTI YETER BU KADAR SUSTUGUMUZ ATALARIMIZDAN MIRAS KALAN CIHAT BIZIMLE YENIDEN DOĞSUN İNŞAALLAH

İdris 8 Yıl Önce

Fark etmez biz bu yazılanlara karşı kendimizi siper edip vatanımız için ölmiyeceksek nezaman ölecez bu sefer herkez tüm vatandaş silahlarıyla çıkacak kılıcı Keskin olan kazanır onlar binse biz onbin ama Allah iman edenlerle birliktedir bizim kılıcımız Allah tarafından keskindir sonuçta Şahadet şerbeti var inşaAllah bizlerde o Şahadet şerbeti nasip olur (onlarada cehennem ateşi)

mali 8 Yıl Önce

Onlar turkun vatanina oturamazlar.Ancak yaragimin basina otururlar

Tuna 8 Yıl Önce

Osmanlı torunuyuz biz gerekirse canımızı veririz vatanımızı vermeyiz. Sonuna kadar seçilmiş hükümetin Sayın cumhur başkanımızın arkasındayız. Silahlara karşı susmadık susmayız. Gerekirse kana kan dişe diş göze göz der takar belimize silahı çıkarız meydanlara... Ne ingilizi ne abd si kimse bu milletin kardeşliğini bölemez 15 temmuzda kürt türk laz çerkez herkez bir olup nasıl savunduysak bu vatanı yine savunuruz atalarımızın kanıyla sulanan bu toprakları bizde kanlarımızla sular yinede kimseye yar etmeyiz.

Yelkovan 8 Yıl Önce

Plan yapanların en planlayıcısı Allah'tır.kim bu vatana ihanet edecekse bilsinler ki rabbimin de bir planı var.bu saatten sonra tehditler vız gelir tırs gider.ama yinede uyanık olalım malum düşman uyumaz..

MERTOKNİ 8 Yıl Önce

GELİN İBNELER,BU SEFER SOKAĞA TERLİKLERLE ÇIKMAYACAĞIZ...BU YAZILARDA YAHUDİ KÖPEĞİNİN İŞİNİ KOLAYLAŞTIRIR... çanakkaleden sonra ingiliz köpeği nasip olur inşAllah.

Kasabalı 8 Yıl Önce

halkımız bir olduktan sonra (din - ırk - parti ) gözetmeksizin ALLAH'ın izniyle kimsr bize yıkamaz bolemez mevzu bahie vatan ise gerisi teferruat.

Yakup 8 Yıl Önce

Helal olsun kardeşlerime şu mesajları gördüm ğöğsüm kabardı işte vatan ve millet olmamızın sebebi budur

tekkurtlar 8 Yıl Önce

Herkes binmiş bir kayığa karşıya Gecmeye calisiyor oysa birlik den guc dogar turkiye gemisi sıg sularda yüzüyor akılı olalım ,birlikberaberlik bu ulkeyi daha oncede korumuştur.işimiz sor ama imkansız degil,daha oncede baßardık gine başara biliriz .herkes hazırol da beklesin ve birbirimize dikat edelim icimizde curuk elmaları ayıklıyalım bizler turkis butun dunya bizden korkar onun icin erkek gibi gelmicekler kahbeler gibi oyunlar oynucaklardir oyunlara gelmeyin bizim komutanimız beli ,bizim gozumus dusmanda kulaklarimız ankara da olsun .sevgili dostlarim Allahın dedi olur gazabımız mubarek olsun ölmek var asla kacmak yok bu isden zaferlen cikacaz ve dimdik ayakda eve dönecez.

Adalet 8 Yıl Önce

Ben de düşünüp duruyorum neden bu kadar insan ihraç edildi diye birileri insanların devlete olan kırgınlığını kullanmayı planlıyor demek ki.Çünkü ben aylar önce üye olup istifa ettiğim sendika yüzünden sorgusuz sualsiz ihraç edildim.Boşuna değilmiş birileri bizi kullanmayı düşünüyor ama avuçlarını yaparlar vatan yoksa öğretmen olsam ne olmasam ne.Rabbim bu ülkeyi hayinlere bırakmasın sonumuz hayrolsun,herkesin gözü açık olsun.Kime hizmet ettiğini bilmeyen yerinden kalkmasını.

Kadriye karagöz 8 Yıl Önce

ALLAH VAR NE GAM.

Göktürk Karagöz 8 Yıl Önce

Bu aziz toprakları Fetöcülere ve ona eş değer diğer aşağılık terör odaklarına yedirmeyeceğiz...

YASİN KARİP 8 Yıl Önce

BU ÇOK ZEKİ VATANDAŞ BU İŞİ BİLİYOR AMA BÜTÜN DEVLET VE KURUMLARI UYUYOR HAKLI VALLA

Kandirali 8 Yıl Önce

Elbette bu topraklardaki ne kadar hain varsa cezasını çekecek ama benim anlamadigim her kurum her birim askeri sivili ne kadar varsa incelemeye alındı fetocu lar sözde temizlendi ben bir vatandaş olarak diyorumki en büyük fetocu lar yüksek seçim kurulundadir ve kimse bu zamana kadar oraya hiç bir müdahalede bulunmadı ayrıca hakan fidan neden hiç konusmadi nerde bu en büyük tehlike bencede bu hakan fidan denen İran ajanı bu benim şahsi fikrimdir saygılar...

Fehmi Özdemir 8 Yıl Önce

Haberde yanlışınız var. Reisimiz açıklama yaptı ya amerika ya teşekkür etti. darbeye karşı bize yardımcı oldukları için. lütfen düzeltin bu yanlışı. reisden iyi biliyor olamazsınız.

Erhan 8 Yıl Önce

Buna birazda iktidar çanak tutuyor fetocular dışarda salna seyip dolaşırken atılan tartaklanan hep gariban gureba buda bunlara yandaş kazandırıyor evet devlet eli ile millet bunların kucağına itiliyor esas tehlike burada bide burdan bakın

Erhan 8 Yıl Önce

Buna birazda iktidar çanak tutuyor fetocular dışarda salna seyip dolaşırken atılan tartaklanan hep gariban gureba buda bunlara yandaş kazandırıyor evet devlet eli ile millet bunların kucağına itiliyor esas tehlike burada bide burdan bakın

Mustafa 8 Yıl Önce

BILINEN BISEY ZATEN KENDI MILLETINE KURSUN SIKAN SEREFSIZDE FIRSAT BULURSA ELBET DEMICEKTIR TABI Avrupa ABD de malumda Bu Atilla Ugur neden bukadar MIT Icin pompalaniyor onu anlayamadim bu isler reklamla kulislemi oluyor artik

ali erdogan 8 Yıl Önce

YALAN HABER YAZANLARIN IFTIRA ATANLARIN ALLAH BELASINI VERSIN

ALI GUL 8 Yıl Önce

ALLAH BU ULKE UZERINDE OYUN OYNAYAN, YALANLA İFTRA İLE DUSMANLILLARI KORUKLEYENLERIN INSANLARI BIRBIRINE DUSURENLERIN BELASINI VERSIN

adem canbulat 8 Yıl Önce

dik duruşa devam bu millet sizinle Allahın izniyle kimse bu devleti yıkamaz dogru yolda oldugunuza emin olun ben halktan biriyim halk sizinle

Ihsan 8 Yıl Önce

Cenabi mevla o firsati o zalimlere vermesin yaliniz turk mileti cesur ve imanlidir bayrakina ve sancagina sadiktir herkes uyanik olmali ve konusurken bos anbar dibsiz ulcek yapmasin cok.cok.iyi dusunler cehpsi mehpesi akpesi herkes cok vijdanli olacak benim guzumde chp..hadep.diha tehlikeli..sen dogru ol eyri belasini bulur cehp.kendi kanini birkere tahlil etsin had...zaten beli bir diyecegim yoktur

Ekrem 8 Yıl Önce

Bu tür yazarlar ve yazılar bir başka proje Müslümanların başarı ve kazanımlarını küçültmek kendilerini gündemde tutup paye koparmak en önemlisi hainlere cesaret vermektir asla itibar etmeyelim. düşman dün boş durmadığı gibi bu günde yarında plan ve proje üretecek bilelim birlik olalım ve bizlerde boş durmayalım

poyraz 8 Yıl Önce

Bir pok olmaz filmmi çeviriyorsunuz be kardeşim....albay Hasan atilla uğur kim kimin nesi kimin fesi boşverin bunları işimize bakalım reis işini bilir....

10.köylü 8 Yıl Önce

bu gerizekalı batı ve uşakları ,yıllarca bela ettikleri pkk lı teröristlerle dağda mücadeleyi ,yine bu vatan evlatlarının verdiğini unutmuşlar yada unutmak istiyorlar.askerlik bu milletin dna sında var.45 yaşınada gelsek 65 yaşınada ;HAZIR DAİMA HAZIRIZ!!!

10.köylü 8 Yıl Önce

perinçek kalkışsa kalıkışsa,apartman yöneticiliğine kalkışır.kapasite meselesi :))

Halil Erkekoğlu 8 Yıl Önce

Birgün gelirde bunları yapmaya kalkışırlarsa emin olun şimdiye kadar görmedikleri bir Türk gençligi görürler.15 temmuzda bu millet askerin icereisinde üniformalı fetöcüleri oldugunu bilmiyordu ama artık biliyor ve cevabı cok sert olur bunu Ak parti için degil vatan için yapar o yüzden rahat olun vatan sahipsiz degil bir ölürüz bin dileriliriz Allah ın izniyle.

erol sözen 8 Yıl Önce

Sen ne ictin be birader bu neyin kafasi. 15 temmuzu onceden bilipte soylemeyenlerden misin. Simdi de basarisiz olan 15 temmuz girisimine yeni senaryolar yazip destek mi oluyorsun. Biz bu ulkeyi kimseye yedirtmeyiz ister abd domuzu ister ingiliz domuzu gelsin. Bir canimiz var oda bu ulkeye feda olsun. Ölumden öteye köy mü var. Sen senin gibi ödleklere söyle bunlari. Hatta defolun gidin bu ulkeden. türklüge uymuyor karakterin.

erol sözen 8 Yıl Önce

Sen ne ictin be birader bu neyin kafasi. 15 temmuzu onceden bilipte soylemeyenlerden misin. Simdi de basarisiz olan 15 temmuz girisimine yeni senaryolar yazip destek mi oluyorsun. Biz bu ulkeyi kimseye yedirtmeyiz ister abd domuzu ister ingiliz domuzu gelsin. Bir canimiz var oda bu ulkeye feda olsun. Ölumden öteye köy mü var. Sen senin gibi ödleklere söyle bunlari. Hatta defolun gidin bu ulkeden. türklüge uymuyor karakterin.

A 8 Yıl Önce

A

ensari1204 8 Yıl Önce

Buna cesaret edemezler emin bu millet Akp için değil ama bu topraklar için omuz üstünde baş koymaz

Göksel 8 Yıl Önce

Ülkemiz çok büyük zorluklardan en iyi sınavla çıktı,bizde bu gençlik bu yürek varken kralı gelsin demirden korksaydık trene binmezdik.

RTE askeri 8 Yıl Önce

Şuanda almanya ingiltere ve abd büyük başlar kendinine dikkat etsin onların yanında adamları var turkıyın budak darbede onların hepsi ölçek hepsinin ne yaptığını bilmiyolarmi vaktikanda katliyam olcak osmanlı torunu yüz biz aslında avrupa dusunssun bizim yazdığım siz sadece seneye yazarsın türkiye dunyada yonetmen salak avrupa 29 dokuz devlet saldirdiniz çanakkale destanimizi bilmezmisiniz dünyada herseye dur Dedik biz RTE askerlerini türkiye karışımı dünya karışır

Hülya 8 Yıl Önce

Allah fırsat vermesin adi şerefsizler vatan hainleri caniler çıkar uğruna vatanını satan itler vatan namustur namussuzlar bu topraklarda yaşayan bu havayı soluyan herkes bu ülkeyi koruyacak vatan bilecek bizim başka ülkemiz yok başka Türkiye yok oyuna gelmeyeceğiz Kürdü Türkü koruyacağız ülkemizi

Ömer 8 Yıl Önce

Aman çok korktuk.bu sefer temizliği başka türlü yaparız.bu ülke korkakların değil. Cesurlar ülkesidir.bunlar algı operasyonu yapan korkaklar

SON OSMANLI 8 Yıl Önce

Ne Yaparlarsa Yapsınlar, Ne Planlarsa Planlasınlar Onlardan Büyük ALLAH Var.O Herşeyi Görür Ve İşitir.Bütün Oyunları Bütün Herşeyi Açığa Çıkaran Odur.ALLAH Bizimledir.

MEMET 8 Yıl Önce

BU BİR UYARI DEĞİL MİLLETİN MURALINI BOZMAKTIR BÖYLE ŞEREFSİZ LİNKLER YAPMAYIN YETER BİRLİK BERABERLİK NE İÇTEN NEDE DIŞTAN HİÇ KİMSE BİBUK YİYEMECEK BÖYLE MURAL BUZULU HABERLERİ YAYNAYALIM

Mustafa 8 Yıl Önce

Her planın üstünde bir plan var lakin hepsine hakkim olan Allah var Bizi Allah başımızdan tutsun gerisi S....den tutsun ne yazar

Sinan yenici 8 Yıl Önce

Biz suriyeye askerimiz sokarken şehitler gelmeye başlarsa ne olacak diye kara kara dusunurken .. siz İngiltere nin çatışma ortasına adı işgalde olsa /10000 piyadesini sokacagina inaniyormusunuz?

malkocoglu 8 Yıl Önce

Gelirlerse gorecekleri var biz her seyin farkindayiz her an tetikteyiz verilecek can varsa veririz alinacak bas varsada omuz ustunde koymayiz biz her zaman mevzideyiz onlar korksun arkadaslarAllahimiz var iman gucumuz var it gibi savasiriz

Erol öztürk 8 Yıl Önce

Türk milleti öldü bitti pkk fetö iç savaşmış hsnği kürt bu oyuna gelir. Şayet gelirlerse türkiyede ne abd ne ingiliz ne de kürt kalır.

Celal çınar 8 Yıl Önce

Onlerın tuzakları varsa Allah'ında görünmez tuzakları var onların hesabı varsa Allah'ında nir hesabı var Allahla savaşılmaz eger biz müslümanlar tam bir teslimiyetle Allah'a teslim olmuşsak eger inanmışsak biz üstünüz korkmamıza gerek yok biz ALLAH yolunda dinimizi ülkemizi namusumuzu korurken ölsek nemutlu şehidiz kalsak gaziyiz yani her halükarda karlıyız korkunun ecele faydası yok onun için endişeye gerek yok gelsinler Allah'ın izniyle gelecekleri varsa görecekleride var.

Irfan kaya 8 Yıl Önce

Sıfır sıkıntı. Telaş etmeye gerek yok Allahın izniyle bu sefer kimse kimsenin gözünün yaşına bakmaz .en azından söyleyim kendi adıma kılıçtan geçiricem. VAllahi Allah icin

Irfan kaya 8 Yıl Önce

Sıfır sıkıntı. Telaş etmeye gerek yok Allahın izniyle bu sefer kimse kimsenin gözünün yaşına bakmaz .en azından söyleyim kendi adıma kılıçtan geçiricem. VAllahi Allah icin

Vefa Atakol 8 Yıl Önce

Ya Devlet başa Ya Kuzgun leşe...ya oluruz ya ölürüz....Ölmüş eşek kurttan korkmaz...ne bu yaa..yok feto yok pkk...toptan bi temizlik şart artık...

Kerem Özdemir 8 Yıl Önce

VAllahi de billahide bu aziz millet Allah dediği sürece egilmeyecek bukulmeyecek.Tekrar bir kalkisma olursa vatandas da ne yapacagini cok iyi biliyor acimaz önüne cikani indirir serefsizim daha Türk kani delirmedi bir delirirse varya abd si almani ingilizi pisman olur hemde cok...Vesselam

Kefeni sırtında 8 Yıl Önce

Sakin olun gaza gelmeyin askere polise cephe almayın bizim insanımız hepsi onları yönlendirenleri cezalandırırız inşAllah

ônce vatan 8 Yıl Önce

Ya hocam sizin vakıf olduğunuz bilgileri devlet nasıl bilmez.Bu insanları cephelestirmeyiniz.herşeyin detayını nasıl bu kadar buluyorsunuz kendinizi daha ekonomiyiye zarar varıyorsunuz.

Mustafa Görür 8 Yıl Önce

Adamın dediği de tam siz yorunlarinizda yazdiginiz gibi. Biz nasıl Türk ulusu olarak kendimizi biliyorsak onlar da bizi çok iyi biliyor. Böyle bir olayda tek vücut olup gerekirse öleceğimizi bildikleri için iç Savaşla yıkmaya çalışacaklar , iç savaş bizi yıkamaz ezer geçeriz normalde ama amaç zaten sadece iç savaşı çıkarmak ve diger ülkelerde yaptıkları gibi barış bahanesiyle yönetimi ele geçirmek. Gaza gelmemek, sakin olmak lazim . Allah bizi bir kurtuluş savaşı daha yasamak zorunda bırakmasın.

MST. 8 Yıl Önce

Hiç farketmez biz Türk ulusu olarak tek vücut olursak kalleş ingilizleride baş belası amerikayıda ezer geçeriz. Allah yardımcımız olsun bu gavurların hepsi bize düşman sinsi yılan gibi hepsi pusuda şerefsizlerin. Türk e türk ten başka dost yok bu dünyada.

Safiye Şen 8 Yıl Önce

Bu kadar kesin konuşuyorsunuz doğru olabilir ama haber kaynağınızı neden açıklamıyorsunuz.Bu bilgileri nereden aldınız.

vatan sever... 8 Yıl Önce

Gelsinler valla hiç korkmuyoruz onlardan...ben kadin halimle onlarla savadirim seve seve Allah için...biz ne şehid ler vermisiz bir okadar daha veririz ama vatanimizi topragimizi munafiklara... kafirlerle iş yapan şerefsizlere vermeyiz Allahin izniyle....oyüzden bize bunlarla boş sözlerle gelmeyin lütfen....

vural turak 8 Yıl Önce

gelene saldırırız gelmiyenin amk :)

ibrahim 8 Yıl Önce

Ya hocam sanki böyle yapın der gibi akıl verirgibi yazmışsınız ilkinde başarılı olamadınız ama böyle yaparsanız başarırsınız dergibi

hasan 8 Yıl Önce

Hadi yaa okadar kolay mı sandın bu vatanı sahipsiz mi sandın

mustafa 8 Yıl Önce

Tūrk halkında öyle gūçlū bir irade varki dūnya önūnde duramaz Allah şahidim olsunki būtūn bedenim param parça olanakadar savaşırım bir damla kana bin damla kan dökerim yeterki vatanımız huzur içinde olsun

Muhammet 8 Yıl Önce

Sıkıntı yok kimse korkmasın kimse üzülmesin rabbimiz bizimle

Çılgın Türk Allah var gam... 8 Yıl Önce

Ben av bayine gidiyom .Gelmezlerse a.q.

türbülans bit 8 Yıl Önce

Tc yi bölme planı işliyor ayrıca ohali uzatmak için bahane bunun sonu yok kanun hukmunde kararnameler tatlı geldi nede olsa itirazda edilemiyormuş

Diyarbakırlı Mehmet 8 Yıl Önce

Bunların hepsi varsayım ve kurgu. G.doğuda pkk asla halk hareketi yapamaz onlar çok iyibiliyorki onları artık imanlı kurt lerden kandilde kurtaramaz bu bir. G.doğuda asiretlerinde hiçbir etkisi kalmamış, eskide kaldı onlar şimdi kimse ne aşireti Nede agayıtanır memleket meselesinde. Ingilizlere gelince onlar işini taşeron ülkelerle yapar turkiye ye girecek kadar salak değiller. Ayrıca bizim bilmediğimiz nice güçler var bu ıslam topraklarında. Sıkıntı yok yani.

Kenanakz 8 Yıl Önce

Türkiye Cumhuriyeti 3-5 tane salağın canından bezmiş hareketiyle yıkılmaz! Eğer gerçekten toplum savaşa süreklenirse Bakın ozaman çatışma nasıl olur vatan nasıl kurtarılır.

Ömer Ceylan 8 Yıl Önce

Vatan bayrak için ne gerekirse yapılır.Gelmezlerse hepsinin anasını Sky

Vatan 8 Yıl Önce

O 10 bin askere yazık olacak

nene hatun 8 Yıl Önce

Ne yapsalar boş Rabbim tuzak kuranların en hayırlısıdır onlar iki cihanda da kayp ediyorlar hic bisi yapmazlar ,yapamayacaklar

can 8 Yıl Önce

Öyle bir hareket olursa dünya karışır.bölgesel değil dünya savaşı çıkar onlarda biliyor ve yemez bu düzenlerini bozmak istemezler inglterenin kötü yemez

Bayram 8 Yıl Önce

Gelecekleri varsa gorecekleridevardir vede olur bu topraklar kolay kazanilmadi birkac capulcu devletlerede burasi yar olmaz kimse merak etmesin

TTKC 8 Yıl Önce

Reis öksürse konyadan 300 bin kişi cıkar silahli hemde sen 10 bin askerle ancak bizden 4 m kefen alırsın üstüne

Ramazan 8 Yıl Önce

10 asker fatiha

®YÖRÜKOĞLU© 8 Yıl Önce

Heyecanla bekliyoruz, çabucak deneseler de çabucak kellerini alsak. Yolu Allah yolu olanın üstüne değil ingiliz ermeni evren gelse vız gelir tırıs gider. Allah herşeye galiptir!

Yusuf 8 Yıl Önce

Bunlar karadenizli insanı tanıyamamışlar gelsinler bakalım

Eyvah!!!! 8 Yıl Önce

Ingiltere ve amerika turkiyeyi isgal ederse bu bizim icin felaket olur. Nereye gömeceğiz o kadar gevuru.

Sureyya 8 Yıl Önce

Hayır,Ataturke yapılan saygisizliklari yapanlar,Fetocular filan değil,alakasi yok.Kendi ülkemizde yillardir camiyata ayak uyduran insanlar bizi biliyor.Komşu komşuyu bilir.Bu böyle olacağı belliydi ama bazı kimseler buna göz yumdu,ve buda Amerika ve İngiltere nin işine yarayabilir.Şahsi fikrim bu.

Azrail 8 Yıl Önce

gelsinler misliyle karşılığını veririz bizim iman dolu göğsümüz var dünyayı başlarına dar eder ciğerlerini sökeriz gerekirse vatanımız icin dünyayı yakarız...

Halil 8 Yıl Önce

Olmaz böyle bir olursa dünya sallanır yinede Allah yardımcımız olsun amin

Yunus 8 Yıl Önce

Biz turkler iman gücümüz tam olan insanlarız eger gavurların bir planları varsa en son planı Allahındır eger ikinci darbe girisimi olursa biz vatanımız ve namusumuz için gözü kapalı mucadelemizi veririz Allah yar ve yardımcımız olsun Allah amin

Mehmet 8 Yıl Önce

Çok. Şükür. Hepsini.gome.cektopragimiz.var

Selçuk bizkurt 8 Yıl Önce

İyide aga 1.si bu aşiretlerin yüklüce olan borçları ödenmişse bu devlet tarafından bilinir.petrol çıkmadı ya oralarda.2.si 10 bin ingiliz askeri girecek diyor.bu artık kalkışma olmaz direkt savaş ilanıdır.ingilizler bu riski gòze almaz.evett bu fetö ve arkalarındaki güçlerin bir girişimi olacak ama bence ekonomi üzeeinden halkı kışkırtıp iç isyanlar çıkarma gibi sonu yine onlar için hüsran olacak bir girişim..moodys le başladılar bile.

Aşkım 8 Yıl Önce

Tarih yazar mezar kazarız bu böyle biline

Darbe sikici 8 Yıl Önce

Analarini sikeriz gelsinler 10bin 20bin cerez bize verez 80 milyonuz biz asker

gazi 8 Yıl Önce

Bu sefer kemerle kurtulamazlar.

Fatihh 8 Yıl Önce

Bu vatan neler gördü elbet bunun altından da kalkar evel Allah

Nuri Saral 8 Yıl Önce

15Temmuz Sunnet Gunuydu...! Hainlerin Yeni Tesebbusu: HADIM GUNU OLUR.....!!! Bol keseden atmayi birakin...

Vatan 8 Yıl Önce

Kalkisma mi.!!! Kalsin kalsin gelsinler onlari bu sefer devlete birakmaz bu millet

Vatan 8 Yıl Önce

Kalsin kalsin gelsinler onlari bu sefer devlete birakmaz bu millet cezalarini vatandas keser merak etmeyin

Oops sorry 8 Yıl Önce

Kalsin kalsin gelsinler onlari bu sefer devlete birakmaz bu millet the end

Dagli 8 Yıl Önce

Daha anlayamayan gözü gormeyenler var galiba ortaligin cehennem e donecegini kimse rahat yasayamayacagini unutmasinlar

muammer 8 Yıl Önce

Gerizekalı gerizekalı konuşup milletin kafasını bozma bu devletimi küçümsüyorsunn sen senin odediğin 15,20 sene önce olsaydı olurdu

hüsamettin şanlı 7 Yıl Önce

Gender korksu ALLAH UTALA bizimle çok heveslen mesinler Çok yazık çok olmada birşey olmaz altın küçük deyerinebak okadar.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.