Notice: Undefined index: url in /home/komplohaber.com/public_html/_phpfastcache.php on line 22

Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/komplohaber.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/komplohaber.com/public_html/amp/init.php on line 40

Notice: Undefined index: gazetemansetleri in /home/komplohaber.com/public_html/plugins/gazeteler/ayarlar.php on line 32
İmralı Heyeti Öcalan'la tehdit etti
Notice: Undefined variable: string in /home/komplohaber.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Haberler, Komplolar, Komplo Teorileri

İmralı Heyeti Öcalan'la tehdit etti


Warning: getimagesize(https://www.komplohaber.com/images/resize/100/625x325/haberler/2016/07/imrali_heyeti_ocalan_la_tehdit_etti_h26315_d0226.png): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 404 Not Found in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 29
GÜNDEM

Darbe gündeminde sahneye çıkan HDP'liler Sırrı Süreyya Önder başkanlığında "halkın sabrı kalmadı" diyerek tehdit etti.

İmralı Heyeti’nde yer alan Demokratik Toplum Kongresi (DTK) Eş Başkanı Hatip Dicle, TBMM Başkanvekili Pervin Buldan, HDP Grup Başkanvekili İdris Baluken, Ankara Milletvekili Sırrı Süreyya Önder ile Ceylan Bağrıyanık Diyarbakır’da DTK Salonu’nda toplantı düzenledi.

İmralı Heyeti adına konuşan Sırrı Süreyya Önder, FETÖ yapılanmasına ilk işaret eden kişinin Abdullah Öcalan olduğunu iddia etti. 
"ÖCALAN'IN BU YAPIYA DÖNÜK UYARILARI OLDU"

“Süreç boyunca biz de gözlemledik. Bu yapı; süreci sabote etmeye, ne zaman kalıcı bir adım atılsa, o kalıcı adım atılmaya niyet edilen alanlar üzerinden süratle provokasyonlar geliştirmeye dönük dinamik bir çaba içerisinde olmuştur. Buna dönük de Sayın Öcalan’ın tarihsel uyarıları oldu.

Bu tarz yapılanmalar, ne boyutta olursa olsun daima siyasi sorumluluk sahibinin, yönetim erkini elinde bulunduranların kaçamayacakları bir sorumluluk vardır. Bugün Roboski’den tutun, son çatışma süreçlerindeki katliamlara varana değin, şöyle bir eğilim ortaya çıkıyor: ‘Aslında bütün bunlar cemaatin işiydi’. Bir tek şartla bu değerlendirme geçerli olabilirdi: Sayın Öcalan ve heyetimiz bu hususlarda gereken uyarıları ısrarla defaatle yapmamış olsaydı. Çünkü haberimiz yoktu, görmedik, duymadık mazeretleri geçerli değil ne yazık ki.”

"ÖCALAN'A ÖZGÜRLÜK DARBELERE BARİKATTIR"

Yaklaşık 3 yıl önce “açlık grevi yaparak on binlerce yurttaşla birlikte halkla birlikte, tecride son vermek için direniş sergilediğini” ifade eden Sırrı Süreyya Önder, o direnişin sonunda “tecritin kaldırıldığını, diyalog sürecine geçildiğini müzakere aşamasına geçileceği sırada hükümet ve devletin büyük bir aymazlık ve büyük bir basiretsizlikle tekrar devletin eski türkülerini çalmaya dönük bir yaklaşım benimsendiğini” iddia etti.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.