Notice: Undefined index: url in /home/komplohaber.com/public_html/_phpfastcache.php on line 22

Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/komplohaber.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/komplohaber.com/public_html/amp/init.php on line 40

Notice: Undefined index: gazetemansetleri in /home/komplohaber.com/public_html/plugins/gazeteler/ayarlar.php on line 32
İşte Rusya'nın beyaz et ihracatını yasaklamasının sebebi!
Notice: Undefined variable: string in /home/komplohaber.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Haberler, Komplolar, Komplo Teorileri

İşte Rusya'nın beyaz et ihracatını yasaklamasının sebebi!


Warning: getimagesize(https://www.komplohaber.com/images/resize/100/625x325/haberler/2015/11/iste_rusya_nin_beyaz_et_ihracatini_yasaklamasinin_sebebi_h4979_7dd1c.png): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 404 Not Found in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 29
GÜNDEM

Rusya, ürünlerinde Listeria bakterisi olduğu gerekçesiyle 1 Aralık'tan itibaren bir Türk şirketinin Rusya'ya beyaz et ihracatını yasakladı.

Rusya, ürünlerinde Listeria bakterisi olduğu gerekçesiyle 1 Aralık'tan itibaren bir Türk şirketinin Rusya'ya beyaz et ihracatını yasakladı.
Suriye'de düşürülen Rus savaş uçağının ardından, Rusya'nın Türkiye'ye karşı bir dizi ambargo uygulamaya başlayacağı öne sürüldü. İlk olarak Rusya'nın beyaz et alımını durduracağı haberi geldi.

İŞİN ASLI BAŞKA ÇIKTI
Rusya Tarım Kontrol Servisi (Rosselhoznadzor), ürünlerini ambargo sebebiyle değil, Listeria bakterisi olduğu gerekçesiyle 1 Aralık'tan itibaren bir Türk şirketinin Rusya'ya beyaz et ihracatını yasakladı.

AÇIKLAMA YAPILDI

Standart Gıda Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi ürünlerinde Listeria bakterisi tespit edildi. Türkiye'den Rusya'ya ihraç edilen ürünler denetim altına alınırken şirkete de yasak getirildi.

Resmi verilere göre Rusya'ya 16 Türk şirketi beyaz et ihraç edebiliyordu. Ancak istenilen standartların yerine getirilmemesi sonucu 6 şirkete ihracat yasağı konuldu. Bir şirketin de uyarı aldığı belirtilirken bir kez daha kurallara uymaması halinde ihracat yasağına tabi tutulacağı belirtiliyor. 

Notice: Undefined index: video_resim in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.