Notice: Undefined index: url in /home/komplohaber.com/public_html/_phpfastcache.php on line 22

Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/komplohaber.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/komplohaber.com/public_html/amp/init.php on line 40

Notice: Undefined index: gazetemansetleri in /home/komplohaber.com/public_html/plugins/gazeteler/ayarlar.php on line 32
İzmirliler CHP'li Başkan'a isyan etti
Notice: Undefined variable: string in /home/komplohaber.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Haberler, Komplolar, Komplo Teorileri

İzmirliler CHP'li Başkan'a isyan etti


Warning: getimagesize(https://www.komplohaber.com/images/resize/100/625x325/haberler/2016/01/izmirliler_chp_li_baskan_a_isyan_etti_h6959_ac9a8.png): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 404 Not Found in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 29
GÜNDEM

CHP'li İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin mahkeme kararıyla ihalesini iptal ettirdiği 15'er bin kişilik iki stat için İzmirliler ayağa kalktı.

CHP'li İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin açtığı dava üzerine Ankara 18. İdari Mahkemesi'nin Karşıyaka ve Göztepe'ye yapılması planlanan 15'er bin kişilik iki stadın ihalesini iptal etmesine taraftarlar ortak tepki gösterdi.

AZİZ KOCAOĞLU'NA TEPKİ
Yıllardır stat özlemi içinde olan Göztepe ve Karşıyakalı futbolseverler, iptal kararıyla şok yaşarken, CHP'li İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'na sert tepki gösterdiler.



"O STAT OLACAK, SÖZÜNÜ TUT"
Göztepeliler, Mustafa Kemal Sahil Bulvarı'nda devam eden kıyı tasarım çalışmalarını kapatan bariyerlere spreylerle, "O stat olacak. Kocaoğlu sözünü tut" yazısı yazarken, belediye ekipleri sabah yazıları siyah boya ile kapattı.

Karşıyakalılar da hayalini kurdukları stadın engellenmesine sessiz kalmadı. Yeşil-kırmızılıların da Bostanlı sahilindeki duvarla spreylerle tepki yazıları yazdığı bildirildi. Stat ihalelerinin iptali sosyal medyada da büyük yankı buldu.

"TEBRİKLER BAŞKAN, YİNE ENGELLEMEYİ BAŞARDINIZ"

Her iki takımı taraftarları Başkan Kocaoğlu'nu mesaj yağmuruna tuttu. Sosyal medyada yapılan eleştirilerde de "İzmir'i her yağmurda sel basarken sesi çıkmayan Kocaoğlu, stadımız söz konusu olduğunda gürlüyor. O statlar tüm engellemelere karşı yapılacak. Göz-Göz-Kaf-Kaf omuz omuza verip statlarını alacak. Tebrikler başkan, yine engellemeyi başardınız" şeklinde ifadeler kullanıldı. 

Notice: Undefined index: video_resim in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.