Notice: Undefined index: url in /home/komplohaber.com/public_html/_phpfastcache.php on line 22

Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/komplohaber.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/komplohaber.com/public_html/amp/init.php on line 40

Notice: Undefined index: gazetemansetleri in /home/komplohaber.com/public_html/plugins/gazeteler/ayarlar.php on line 32
Kadirov'dan Putin'e: Her an emrinizdeyiz
Notice: Undefined variable: string in /home/komplohaber.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Haberler, Komplolar, Komplo Teorileri

Kadirov'dan Putin'e: Her an emrinizdeyiz


Warning: getimagesize(https://www.komplohaber.com/images/resize/100/625x325/haberler/2015/11/kadirov_dan_putin_e_her_an_emrinizdeyiz_h4948_181d9.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 404 Not Found in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 29
GÜNDEM

Rusya'ya bağlı Çeçen Cumhuriyeti Devlet Başkanı Ramazan Kadirov, uçak krizinden sonra Putin'e sadakatini bir kez daha gösterdi. Kadirov, Putin'e "her an emrinizdeyiz" mesaj gönderdi.

Türkiye’nin sınırlarını ihlal eden Rus jetini düşürmesinin ardından Rusya’ya bağlı Çeçen Cumhuriyeti’nin devlet başkanı Ramzan Kadirov'dan dikkat çekici bir mesaj geldi.

Kadirov, Instagram hesabında, “Putin’in sadece ekonomik ve sosyal problemlerle değil, büyüyen uluslararası terörizm tehdidi karşısında güvenlik ve istikrar problemleriyle de ilgili çok işinin olduğunun tamamen farkındayım” diyerek Putin’le bir fotoğrafını paylaştı.


HER AN EMİRDEYİZ

“Güçlü ve eğitimli binlerce gönüllümüz var” diyen Kadirov, “Her an emir bekliyoruz. Rusya’nın gerçek vatanperverlerinin neler yaptığını göreceksiniz” diye yazdı.

PİŞMAN OLACAKLAR
Kadirov, Türkiye’ye de, “Türkiye’nin uzun süre pişmanlık duyacağından eminim. Her fırsatta dostluk ve işbirliğinden bahsedenler böyle haince davranamaz”
 mesajını gönderdi.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.