Notice: Undefined index: url in /home/komplohaber.com/public_html/_phpfastcache.php on line 22

Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/komplohaber.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/komplohaber.com/public_html/amp/init.php on line 40

Notice: Undefined index: gazetemansetleri in /home/komplohaber.com/public_html/plugins/gazeteler/ayarlar.php on line 32
Kılıçdaroğlu'ndan Belçika'ya PKK tepkisi
Notice: Undefined variable: string in /home/komplohaber.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Haberler, Komplolar, Komplo Teorileri

Kılıçdaroğlu'ndan Belçika'ya PKK tepkisi


Warning: getimagesize(https://www.komplohaber.com/images/resize/100/625x325/haberler/2016/11/kilicdaroglu_ndan_belcika_ya_pkk_tepkisi_h27909_6a92b.png): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 404 Not Found in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 29
GÜNDEM

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada, PKK'yı terör örgütü olarak değerlendirmeyen Belçika'ya sert tepki gösterdi.

CHP lideri, Kemal Kılıçdaroğlu, PKK'nın terör suçu işlemediği yönünde verilen karar nedeniyle Belçika'ya tepki gösterdi.

BELÇİKA: TERÖR SUÇU DEĞİL

Belçika'nın başkenti Brüksel'de bir mahkeme, PKK'nın Türkiye'de yürüttüğü faaliyetlerin "silahlı mücadele kapsamında olduğu için terör suçu oluşturamayacağı" yönünde bir karar aldı.

"30 BİN KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ"

Partisinin grup toplantısında karara tepki gösteren CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, şöyle konuştu: "Buradan Belçika hükümetine, bu kararı veren mahkemeye seslenmek istiyorum; 30 kişinin hayatına mal oldu bu terör. Küçük çocuklar, günahsız kadınlar, siviller... 30 bin kişi hayatını kaybetti. Belçika'da bırakın 30 bin kişiyi 10 kişi ölseydi, siz nasıl bir karar alırdınız. Sizde vicdan, adalet yok mu? Siz nasıl bir terör örgütüne, 'terör örgütü değil de silahlı bir örgüttür' dersiniz."

"SEÇİMLE GELEN SEÇİMLE GİDER"


HDP'li vekillerin tutuklanması kararını değerlendiren Klıçdaroğlu: "Demokrasilerde ana kural; seçimle gelen seçimle gider. Ama seçimle gelen, 'Ben hukukun üstündeyim, her istediğimi yaparım' diyemez. 'Ben savcıya, hakime gitmem, ifade vermem' diyemez. Gidecekti, ifadesini verecek, savunmasını yapacaktı. Hiç kimsenin yargılamanın dışındadır diye bir ayrıcalığı yoktur."

Notice: Undefined index: video_resim in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.