Notice: Undefined index: url in /home/komplohaber.com/public_html/_phpfastcache.php on line 22

Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/komplohaber.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/komplohaber.com/public_html/amp/init.php on line 40

Notice: Undefined index: gazetemansetleri in /home/komplohaber.com/public_html/plugins/gazeteler/ayarlar.php on line 32
Kırmızı ByLock'çuları açıklayamadı
Notice: Undefined variable: string in /home/komplohaber.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Haberler, Komplolar, Komplo Teorileri

Kırmızı ByLock'çuları açıklayamadı


Warning: getimagesize(https://www.komplohaber.com/images/resize/100/625x325/haberler/2016/12/kirmizi_bylock_culari_aciklayamadi_h28708_9a6ad.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 404 Not Found in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 29
GÜNDEM

‘FETÖ silahlı terör örgütüne yardım etme’ suçundan cezaevine konan Doğan Holding Ankara Temsilcisi Barbaros Muratoğlu sorguda yönelitilen ByLock sorularını yanıtlayamadı.

Doğan Holding Ankara Temsilcisi Barbaros Muratoğlu İstanbul 9. Sulh Ceza Hakimliği tarafından 'silahlı terör örgütüne yardım' suçundan tutuklandı.
Muratoğlu, geç saatlerde Silivri Cezaevine gönderildi.

İstanbul 9. Sulh Ceza Hakimliği tutuklama kararında “Soruşturmanın halen devam etmekte olup delillerin henüz tam olarak toplanmamış olduğu, toplanacak delillere göre şüpheliye atılı suçun niteliğinin değişmesiyle aleyhine olarak ağırlaşma ihtimalinin bulunduğu kanaatine varılmıştır.



KAÇMA ŞÜPHESİ VAR

Şüpheliye atılı suç için kanunda öngörülen ceza miktarı, şüphelinin soruşturma tutanaklarına yansıyan, sorguda da gözlemlenen savunma ve davranışları ile tutumu hâkimliğimizde serbest kalması halinde kaçacağı yolunda kuvvetli suç şüphesi uyandırmıştır" denildi. 

Kararda ayrıca şüpheli Muratoğlu'nun serbest kalması halinde delilleri yok edeceği, gizleyeceği veya değiştireceği ihtimalinin bulunduğu belirtildi.

Muratoğlu'nun suçun tanıkları üzerinde baskı kurma girişiminde bulunacağı yönünde de kuvvetli şüphe uyandırdığı tutuklama gerekçesi olarak gösterildi.

GÖRÜŞMELERİ ANLATAMADI

Muratoğlu'na sorgulama sırasında FETÖ'nün kırmızı Byloock kullanıcısı üst düzey isimleri ile olan görüşmeleri soruldu. Muratoğlu bu görüşmelere bir açıklama getiremediği öğrenildi.

ÖRGÜTE İŞLERLİK KAZANDIRDI


Muratoğlu hakkında savcı tarafından istenilen tutuklama talebinde; “Terör örgütünün avukat yapılanmasını yargı gücünden yararlanmak amacıyla kullanarak örgüt mensuplarına olan yoğun ilişki ve ortaya çıkarttığı amacı doğrultusunda iş verip menfaat sağmamak. Terör örgütünün alt yapılanmasına işlerlikli kazandırdığı, üzerine atılı suçu işlediği anlaşılmıştır” denildi.

Akşam Gazetesi

Notice: Undefined index: video_resim in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.