Notice: Undefined index: url in /home/komplohaber.com/public_html/_phpfastcache.php on line 22

Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/komplohaber.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/komplohaber.com/public_html/amp/init.php on line 40

Notice: Undefined index: gazetemansetleri in /home/komplohaber.com/public_html/plugins/gazeteler/ayarlar.php on line 32
Kritik Çavuşoğlu-Lavrov görüşmesi sona erdi!
Notice: Undefined variable: string in /home/komplohaber.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Haberler, Komplolar, Komplo Teorileri

Kritik Çavuşoğlu-Lavrov görüşmesi sona erdi!


Warning: getimagesize(https://www.komplohaber.com/images/resize/100/625x325/haberler/2015/12/kritik_cavusoglu_lavrov_gorusmesi_sona_erdi_h5282_a5926.png): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 404 Not Found in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 29
GÜNDEM

Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov ile Türk Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu bir araya geldi. 40 dakika süren görüşmeye ilişkin henüz bir açıklama gelmedi.

Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov ve Türkiye dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Belgrad'da düzenlenen Avrupa Güvenlik ve İşbirliği Teşkilatı çerçevesinde bir araya geldi. Görüşme 40 dakika sürdü.
Lavrov-Çavuşoğlu görüşmesi, Rusya ile Türkiye arasında ‘uçak krizi' ardından yapılan ilk doğrudan temas olması açısından büyük önem taşıyordu. Lavrov ve Çavuşoğlu, 24 Kasım'da Rus uçağının Suriye sınırında düşürülmesinden 1 gün sonra telefon görüşmesi yaptı ancak yüz yüze görüşmemişti.

Görüşmeye ilişkin henüz bir açıklama gelmedi.

BASININ TOKALAŞMA KARESİ ALMASINA BİLE İZİN VERİLMEDİ

Ancak Kommersant gazetesi, Lavrov ve Çavuşoğlu'nun görüşmesine basının kabul edilmediğini ve protokol olarak bilinen görüşen yetkililerin el sıkıştığı bölümde bile foto muhabirlerinin görüntü alınmasına izin verilmediğini aktardı.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, "Rusya ile diyalog yoluyla bu sorunu, hatta krizi aşarız" demişti.

Lavrov ise Belgrad'daki görüşmede Türkiye'den uçak vakasına ilişkin ‘farklı şeyler' duymayı umut ettiğini ifade etmişti.

Notice: Undefined index: video_resim in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.