Notice: Undefined index: url in /home/komplohaber.com/public_html/_phpfastcache.php on line 22

Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/komplohaber.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/komplohaber.com/public_html/amp/init.php on line 40

Notice: Undefined index: gazetemansetleri in /home/komplohaber.com/public_html/plugins/gazeteler/ayarlar.php on line 32
Kulübün sahibi saldırı olacağını biliyor muydu ?
Notice: Undefined variable: string in /home/komplohaber.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Haberler, Komplolar, Komplo Teorileri

Kulübün sahibi saldırı olacağını biliyor muydu ?


Warning: getimagesize(https://www.komplohaber.com/images/resize/100/625x325/haberler/2017/01/kulubun_sahibi_saldiri_olacagini_biliyor_muydu_h29098_d7a1b.png): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 404 Not Found in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 29
GÜNDEM

Ortaköy'deki gece kulübüyle ilgili önemli bilgiler ulaşmaya devam ediyor. Kulüp sahibi saldırının gerçekleşeceğini biliyor muydu? İşte cevabı...

Ortaköy'deki gece kulübü bu gece 01.30 sıralarında silahlı saldırıya uğradı. Saldırgan ya da saldırganlar Kalaşnikoflarla içeri girip çevreye ateş açtılar. Saldırıda 1 polis şehit olurken 35 sivil de hayatını kaybetti. Çok sayıda kişinin de yaralandığı söyleniyor. Noel baba kıyafetli 1 kişinin kapının önündeki polisleri silahla tarayarak içeri girdiği iddia edildi.
BAR SAHİBİ SALDIRIYI BİLİYORMUŞ

Saldırının ardından bar sahibi Mehmet Koçarslan Hürriyet gazetesine açıklama yaptı. Muhabiri Toygun Atilla'ya konuşan bar sahibi Koçarslan, saldırı ihbarını daha öncesinde Amerikan istihbaratından aldıklarını söyledi. Bar sahini Koçarslan, "İçeri giren şerefsizler Kalaşnikoflarla taramışlar. Amerikan istihbaratı bunun bilgisini vermişti. 1 hafta 10 gün süreyle buralarda deniz dahil güvenlik önlemleri alındı. Sonra ne oldu? Göz göre göre bu saldırı meydana geldi." dedi.

NEDEN İPTAL EDİLMEDİ

İşletme sahibi Koçarslan'ın açıklamalarının ardından, saldırı ihbarına rağmen yılbaşı eğlencesinin neden iptal edilmediğine dair sorular gündeme geldi. Yılbaşı için söz konusu gece kulübüne 1122 kişinin rezervasyon yaptırdığı bilgisine ulaşıldı.

VALİ OLAY YERİNDE

İstanbul Valisi Vasip Şahin olayın yaşandığı bölgeye geldi.

Ortaköy'de bulunan gece kulübüne silahlı saldırı sonrası polis saldırganları yakalamak için operasyon başlattı. Polis karadan gece kulübünün etrafını sararken, deniz polisi de denizden olaya müdahale etti. Öte yandan gece kulübünden bulunan bazı vatandaşların saldırıdan kurtulmak için denize atladığı deniz polisinin de şahısları kurtarma çalışması yaptığı öğrenildi.

HABERLERİN ARDINDAN KULÜBÜN SAHİBİ YENİ BİR AÇIKLAMA YAPTI

"SÖZLERİM ANLAMININ DIŞINDA PAYLAŞILDI"

Mehmet Koçarslan şunları söyledi: 'Sözlerim anlamının dışında paylaşıldı. İçim kan ağlıyor. Canlarımız öldü. Arkadaşlarım, misafirlerim öldü. İçim kan ağlıyor. Acımız bile tazeyken maalesef sözlerimden yanlış anlamlar çıkartılmış.

ABD İSTİHBARATI BANA BİLGİ VERMEDİ

Amerikan istihbaratı bana bilgi vermedi. 29 Ekim'de gazetelere, televizyonlara yansıyan ve kendi vatandaşlarına yönelik yaptıkları uyarıyı anlatmaya çalıştım. Dediğim sadece budur, verdiğim tepki buna yöneliktir. 17 Aralık'tan beri Beşiktaş'tan Bebek istikametine kadar İstanbul polisi 3 ayrı noktada kontrol noktası oluşturmuştu.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.