Notice: Undefined index: url in /home/komplohaber.com/public_html/_phpfastcache.php on line 22

Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/komplohaber.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/komplohaber.com/public_html/amp/init.php on line 40

Notice: Undefined index: gazetemansetleri in /home/komplohaber.com/public_html/plugins/gazeteler/ayarlar.php on line 32
Kumpas savcısından halka büyük hakaret!
Notice: Undefined variable: string in /home/komplohaber.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Haberler, Komplolar, Komplo Teorileri

Kumpas savcısından halka büyük hakaret!


Warning: getimagesize(https://www.komplohaber.com/images/resize/100/625x325/haberler/2017/07/kumpas_savcisindan_halka_buyuk_hakaret_h32165_9cf64.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 404 Not Found in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 29
GÜNDEM

FETÖ'cü hain bakın neler yazmış

Sadrettin Sarıkaya hakkında Erzurum Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma tamamlandı. Başsavcı Vekili Erdal Kuruçay tarafından hazırlanan 51 sayfalık iddianamede, darbe girişimi sonrası uzun süre firari olan Sarıkaya'nın evinde ele geçirilen dijital materyallerin, Siber Polis tarafından halen incelendiği kaydedildi.

DARBECİLER 'GARİBAN'MIŞ

Sarıkaya'nın ByLock kullandığı kaydedilen iddianamede, şüphelinin, 25 Aralık kumpas savcısı Muammer Akkaş, MİT TIR'larını durduran savcı Aziz Takçı ve 17 Aralık kumpas savcısı Celal Kara ile FETÖ'nün yargı imamı Ahmet Can ile irtibatlı olduğu ifade edildi.

İddianamede, Sadrettin Sarıkaya'nın İstanbul Kayaşehir'de yakalandığı FETÖ hücre evinde ele geçirilen bir günlüğe de yer verildi. Günlükte Sadrettin Sarıkaya'nın 15 Temmuz darbe girişimi için 'tiyatro' nitelemesinde bulunduğu, darbe nedeniyle hakkında işlem yapılan Fethullahçılar için ise; "Gariban ve masumlar, oluşturulan korku imparatorluğuyla lime lime ediliyor" ifadelerini kullandığı kaydedildi.

15 TEMMUZ'DA DİRENEN HALKA HAKARET

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret satırlarının da yer aldığı günlükte, 15 Temmuz darbe girişimine tepki göstermek amacıyla sokaklara dökülen halka ise 'hipnoz edilmiş sürü' ve 'cahil yığınlar' ifadeleri kullandığına işaret edildi.

Hazırlanan iddianame, Sadrettin Sarıkaya hakkında Yargıtay 16. Ceza Dairesi'nde MİT Kumpası ile ilgili devam eden dava ile birleştirilmek üzere Yargıtay'a gönderildi.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.