Notice: Undefined index: url in /home/komplohaber.com/public_html/_phpfastcache.php on line 22

Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/komplohaber.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/komplohaber.com/public_html/amp/init.php on line 40

Notice: Undefined index: gazetemansetleri in /home/komplohaber.com/public_html/plugins/gazeteler/ayarlar.php on line 32
Küstahlığın boyutu her geçen gün artıyor: Türk ordusuyla da savaşırız
Notice: Undefined variable: string in /home/komplohaber.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Haberler, Komplolar, Komplo Teorileri

Küstahlığın boyutu her geçen gün artıyor: Türk ordusuyla da savaşırız


Warning: getimagesize(https://www.komplohaber.com/images/resize/100/625x325/haberler/2016/10/kustahligin_boyutu_her_gecen_gun_artiyor_turk_ordusuyla_da_savasiriz_h27212_0b505.png): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 404 Not Found in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 29
GÜNDEM

Haşdi Şabi'den yapılan açıklamada Türk Ordusu Irak’ta “işgalci” olarak tanımlandı ve çekilmemeleri durumunda Türk Ordusu’yla da savaşacakları iddia edildi.

Barzani'ye yakın olan medya kuruluşu Rudaw'ın haberine göre, Şii milis gücü Haşdi Şabi'nin Güvenlik Sözcüsü Yusuf El Kilabi, “Irak’ın kuzeyinde bulunan güçler işgalcidir ve Irak hükümeti tarafından davet edilmemiştir. Bu şekilde kalmaları durumunda onlara işgalci güç muamelesi yapar, DEAŞ ile savaştığımız gibi onlara karşı da savaşırız. Aynı şekilde Türk ordu güçlerine karşı da geliriz” açıklamasını yaptı.
BM'DEN TALEP EDECEKLER

Öte yandan Irak Parlamentosu üyesi Ahmed El Cuburi, Irak’ın en kısa zamanda tutumunu netleştirip Türk güçlerinin Irak’tan çıkarılması için Birleşmiş Milletler (BM), BM Güvenlik Konseyi ve Arap dünyasından talepte bulunmasını istedi.

MECLİS'İN KÜRT ÜYESİ: NEDEN SADECE TÜRKİYE'DEN SÖZ EDİLİYOR?

Irak Parlamentosu Kürt üyesi Arafat Kerem ise Iraklı Şii milis gücünü eleştirerek, “Neden Bağdat'a kadar gelen İran eleştirilmiyorda sadece Türkiye eleştiriliyor" açıklamasında bulundu. 


Notice: Undefined index: video_resim in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162

Notice: Undefined variable: uyeid in /home/komplohaber.com/public_html/amp/functions.php on line 355

Notice: Undefined variable: uyeid in /home/komplohaber.com/public_html/amp/functions.php on line 355

Yorumlar (2)

İ..D. 8 Yıl Önce

TAM ABD+İSRAİL,İN İSTEDİĞİ BÖLGEDE İRAN TÜRKİYE ÇATIŞMASI Şİİ SÜNNİ ÇATIŞMASINıTÜM BÖLGEYE YAYMAK EY GAFİLLER UYANIN ARTIK TÜRKİYE TUZAĞA DÜŞMEYECEK KADAR UYANIKTIR.

OSMANLI TORUNU 8 Yıl Önce

ARKADAS ÏRAN BUNLARIN KADINLARINI KIZLARINI COCUKLARINI KÏRLETTÏ ONA SEVÏNÏYORLAR BÏZ TÚRK OLARAK YARDIM EDELÏM DEDÏK HELE SU ÏT OGLU ÎTÏN DEDÏGÏNE BAK !!!! KÚRT KARDESÏM NE GÚZEL DEMÏS ÏRANDAN ÖTÜRÚ !!! LAN ADAMSANIZ BÏR TANE SIKIN BÏZÏM ASKERÏMÏZE !!!!! HODRÏ MEYDAN !!! ABD YAKTI SÏZÏ BÏZ YAKAR YIKARIZ O ÜC BES TANE SAGLAM KALAN BÏNALARI BASLARINIZA BRE NANKÖR KERBELA LI HAÏN KANCIKLAR KORKAK DEYYUS MÏLLETSÏNÏZ HODRÏ MEYDAN !!!

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.