Notice: Undefined index: url in /home/komplohaber.com/public_html/_phpfastcache.php on line 22

Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/komplohaber.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/komplohaber.com/public_html/amp/init.php on line 40

Notice: Undefined index: gazetemansetleri in /home/komplohaber.com/public_html/plugins/gazeteler/ayarlar.php on line 32
Malatya'da öğrenci servisi ile kamyon çarpıştı: 5'i ağır 16 yaralı - Malatya haberleri
Notice: Undefined variable: string in /home/komplohaber.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Haberler, Komplolar, Komplo Teorileri

Malatya'da öğrenci servisi ile kamyon çarpıştı: 5'i ağır 16 yaralı - Malatya haberleri


Warning: getimagesize(https://www.komplohaber.com/images/resize/100/625x325/haberler/2015/12/malatya_da_ogrenci_servisi_ile_kamyon_carpisti_5_i_agir_16_yarali_malatya_haberleri_h5687_c3ee9.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 404 Not Found in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 29
GÜNDEM

Malatya Adıyaman Karayolu Görgü mevkisinde öğrenci servisinin kamyon çarpıştı. Feci kazada 5'i ağır 16 öğrenci yaralandı.

Malatya Adıyaman Karayolu Görgü mevkisinde öğrenci servisinin kamyon çarpıştı. Feci kazada 5'i ağır 16 öğrenci yaralandı.
Öğrenci servisi ile kamyon çarpıştı
Malatya Adıyaman Karayolu Görgü mevkisinde tali yoldan gelerek kavşaktan karşıya geçmeye çalışan 44 S 0175 plakalı Hacı Bayram Arıkan idaresindeki öğrenci servisi aracı, Malatya istikametine giden Adem Yat'ın kullandığı 44 EN 424 plakalı kamyonla çarpıştı.


5 öğrencinin durumu ağır

Taşımalı eğitim veren Görgü İlk ve Ortaokulu'na gittiği öğrenilen servisteki öğrencilerden Müjde, Akif, Esmanur, Şeyma ve Tuba Köylü, Merve, Enes, Zehra, Ferhat, Ahmet, Hüseyin, Gülay ve Enes Karagöz, Melike ve Kader Hanbay ile Emine Ölmez yaralandı.

Ambulanslarla Malatya Devlet Hastanesi ve İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi'ne kaldırılan öğrencilerden Emine Ölmez, Akif, Şeyma ve Tuba Köylü ile Kader Hanbay'ın sağlık durumlarının ciddiyetini koruduğu öğrenildi. 

Notice: Undefined index: video_resim in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.