Notice: Undefined index: url in /home/komplohaber.com/public_html/_phpfastcache.php on line 22

Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/komplohaber.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/komplohaber.com/public_html/amp/init.php on line 40

Notice: Undefined index: gazetemansetleri in /home/komplohaber.com/public_html/plugins/gazeteler/ayarlar.php on line 32
Manisa'da gerginlik yaratan PKK propagandası
Notice: Undefined variable: string in /home/komplohaber.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Haberler, Komplolar, Komplo Teorileri

Manisa'da gerginlik yaratan PKK propagandası


Warning: getimagesize(https://www.komplohaber.com/images/resize/100/625x325/haberler/2016/01/manisa_da_gerginlik_yaratan_pkk_propagandasi_h6968_6152e.png): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 404 Not Found in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 29
GÜNDEM

Manisa’nın Salihli ilçesindeki dağlık alanda, Orman Genel Müdürlüğü’nün kısaltmasını silen PKK yanlıları örgütlerinin ismini yazdı. Güvenlik güçleri inceleme yaptıktan sonra taşları kaldırarak alana Türk bayrağı astı.

Manisa’nın Salihli ilçesindeki dağlık alanda, Orman Genel Müdürlüğü’nün kısaltmasını silen PKK yanlıları örgütlerinin ismini yazdı. Güvenlik güçleri inceleme yaptıktan sonra taşları kaldırarak alana Türk bayrağı astı.
Manisa’nın Salihli ilçesindeki dağlık alana, geçen yıl taşlarla yazılan Orman Genel Müdürlüğü’nün kısaltması (OGM) yazısı, kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce terör örgütünün kısaltması olan, ’PKK’ ile değiştirildi. Güvenlik güçleri inceleme yaptıktan sonra taşları kaldırarak alana Türk bayrağı astı.

OGM yerine...
Salihli Orman İşletme Şefliği tarafından, orman yangınlarına karşı halkı bilinçlendirmek amacıyla geçen yıl, Kurşunlu Kaplıcaları Mevkisi’ndeki dağlık alana taşlarla, 33 metre genişliğinde 'OGM' yazısı yazıldı.

Geniş bir alandan rahatlıkla okunabilen yazı, bu gece kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce tahrip edilerek terör örgütünün kısaltması olan ’PKK’ yazısıyla değiştirildi.



Dev bayrak asıldı

Durumu fark eden vatandaşların ihbarı üzerine, olay yerine jandarma ve polis ekipleri sevk edildi. Güvenlik güçlerinin yaptığı incelemenin ardından yazıyı oluşturan taşlar kaldırıldı. Yere de dev bir Türk bayrağı yerleştirildi. Olayı kimin yaptığının belirlenmesi ve yakalanması için çalışma başlatılırken, soruşturma sürüyor.




Notice: Undefined index: video_resim in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162

Notice: Undefined variable: uyeid in /home/komplohaber.com/public_html/amp/functions.php on line 355

Yorumlar (1)

ulkesini cok AMA canim gibi seven 8 Yıl Önce

Ist er DTP yaz ist er PKK yaz her zaman olmeye mahkumsunuz sizin vataniniz bile York osmanli cok pisman olmustur sizin kokunuzu komme kazimadigi icin ulkesi olmayan yaratik ins an bile demiyorum

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.