Notice: Undefined index: url in /home/komplohaber.com/public_html/_phpfastcache.php on line 22

Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/komplohaber.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/komplohaber.com/public_html/amp/init.php on line 40

Notice: Undefined index: gazetemansetleri in /home/komplohaber.com/public_html/plugins/gazeteler/ayarlar.php on line 32
Mardin'de ve Hakkari'de 6 askerimiz şehit düştü
Notice: Undefined variable: string in /home/komplohaber.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Haberler, Komplolar, Komplo Teorileri

Mardin'de ve Hakkari'de 6 askerimiz şehit düştü


Warning: getimagesize(https://www.komplohaber.com/images/resize/100/625x325/haberler/2016/06/mardin_de_ve_hakkari_de_6_askerimiz_sehit_dustu_h25828_b8e0e.png): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 404 Not Found in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 29
GÜNDEM

Mardin'de ve Hakkari'de PKK'lıların saldırıları sonucu 6 asker şehit düştü.

Mardin'in Derik İlçesi'ne bağlı Akçay Köyündeki Soğukkuyu Jandarma Karakolu'na saat 06.30 civarında PKK'lı terörist grup tarafından uzun namlulu silahlarla baskın düzenlendi. Güvenlik güçleri hemen cevap verdi, çatışma yaşandı. 
TAKVİYE TİME PUSU KURULDU: 2 ŞEHİT
Çatışmanın haber verilmesi üzerine saldırıya uğrayan karakola Derik'ten takviye timler sevk edildi. Ancak PKK'lı teröristler olası bir takviye yardımı için yola pusu kurmuştu.. Teröristlerin kurdukları pusudan ateş açması sonucu ilk belirlemelere göre bir astsubay ve bir uzman çavuş şehit düştü. Bu haberin ardından operasyon genişletildi.

HAKKARİ'DE BOMBALI SALDIRI: 4 ŞEHİT
Hakkari - Çukurca karayolunda da PKK'lı teröristlerin kurduğu pusu vardı... Teröristler yola tuzakladığı el yapımı patlayıcı tespit edildi. Hakkari merkeze bağlı Çimenlik ve Oğul köyleri arasındaki yolda patlayıcının imha edilmesinin ardından bölgede operasyon için düğmeye basıldı.

PKK'lı teröristlerin kurdukları pusudan açtıkları ilk ateşte 1 astsubay ve 3 uzman çavuş şehit düştü. Bölgeye sevk edilen takviye timler, PKK'lı teröristlerin etkisiz hale getirilmesi için operasyonu devam ediyor.

GENELKURMAY'DAN AÇIKLAMA
Genelkurmay'dan yapılan açıklama şöyle:
"24 Haziran 2016 Cuma günü Mardin-Derik ilçesi Bayırköy Mahallesinde adli aramafaaliyeti icra eden unsurlarımıza bölücü terör örgütü mensuplarınca gerçekleştirilen silahlı saldırı sonucu iki kahraman silah arkadaşımız saat 06.30’da şehit olmuştur.
Ayrıca Hakkâri Çukurca karayolunun emniyetini alan unsurlarımızın bulundukları bölgede, el yapımı patlayıcıların patlaması sonucu dört kahraman silah arkadaşımız saat 07.15’te şehit olmuştur.
Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu alçakça saldırılarda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, değerli ailelerine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarımıza ve Yüce Türk Milletine başsağlığı ve sabır temenni ediyoruz."

Notice: Undefined index: video_resim in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162

Notice: Undefined variable: uyeid in /home/komplohaber.com/public_html/amp/functions.php on line 355

Notice: Undefined variable: uyeid in /home/komplohaber.com/public_html/amp/functions.php on line 355

Yorumlar (2)

Ali Osmanlıoğlu 8 Yıl Önce

Allah rahmet eylesin. Mekanları cenneti Alá olsun.

Ali Osmanlıoğlu 8 Yıl Önce

Allah milletimize sabır ve metanet bahşeylesin..

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.