Notice: Undefined index: url in /home/komplohaber.com/public_html/_phpfastcache.php on line 22

Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/komplohaber.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/komplohaber.com/public_html/amp/init.php on line 40

Notice: Undefined index: gazetemansetleri in /home/komplohaber.com/public_html/plugins/gazeteler/ayarlar.php on line 32
Misafir Cumhurbaşkanı'nın Türkiye korkusu: Umarım Ak Saray'da kaybolmam
Notice: Undefined variable: string in /home/komplohaber.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Haberler, Komplolar, Komplo Teorileri

Misafir Cumhurbaşkanı'nın Türkiye korkusu: Umarım Ak Saray'da kaybolmam


Warning: getimagesize(https://www.komplohaber.com/images/resize/100/625x325/haberler/2015/10/misafir_cumhurbaskani_nin_turkiye_korkusu_umarim_ak_saray_da_kaybolmam_h2188_b95be.png): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 404 Not Found in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 29
GÜNDEM

Finlandiya Cumhurbaşkanı Sauli Niinisto Türkiye'ye geldi. Ak Saray'da Cumhurbaşkanı Erdoğan'la görüşecek olan Niinisto flaş ifadeler kullandı. Finlandiya fakir ülke olduğu için sarayda oturamadığını söyledi. "Umarım kaybolmam" açıklaması yaptı.

Finlandiya Cumhurbaşkanı Sauli Niinisto Türkiye’ye geldi. Misafir Cumhurbaşkanı Ak Saray’da Cumhurbaşkanı Erdoğan ile biraraya gelecek.

İş adamlarından oluşan kalabalık bir heyetle Türkiye’ye gelen Finlandiya Cumhurbaşkanı Hürriyet Gazetesi’nden Deniz Zeyrek’e konuştu. Niinisto saray hakkında çok tartışılacak sözler söyledi.

Finlandiya Cumhurbaşkanı sarayın resimlerini gördüğünü ve binden fazla odasının olduğunu duyduğunu söyledi. “Umarım kaybolmam, belki yanımda pusula olabilir” açıklamasını yaptı.

Sauli Niinisto “biz her zaman yoksul bir ülkeydik” diyerek Finlandiya cumhurbaşkanlarının saray kullanmadığını belirtti.

Finlandiya’da kişi başına düşen milli gelir 40 bin doların üzerinde.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.