Notice: Undefined index: url in /home/komplohaber.com/public_html/_phpfastcache.php on line 22

Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/komplohaber.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/komplohaber.com/public_html/amp/init.php on line 40

Notice: Undefined index: gazetemansetleri in /home/komplohaber.com/public_html/plugins/gazeteler/ayarlar.php on line 32
NATO: Türkiye bizi bilgilendirmedi
Notice: Undefined variable: string in /home/komplohaber.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Haberler, Komplolar, Komplo Teorileri

NATO: Türkiye bizi bilgilendirmedi


Warning: getimagesize(https://www.komplohaber.com/images/resize/100/625x325/haberler/2017/09/nato_turkiye_bizi_bilgilendirmedi_h32613_64f64.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 404 Not Found in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 29
GÜNDEM

NATO yetkilileri, Türkiye'nin Rusya ile imzaladığı S-400 anlaşmasının detayları konusunda ittifakı bilgilendirmediğini söyledi.

İsmi belirtilmeyen bir NATO yetkilisi bir Rus ajansına şu açıklamayı yaptı, "Şu anda NATO üyelerinden hiçbiri S-400 kullanmıyor. NATO herhangi bir satın alma işleminin detayları konusunda bilgilendirilmedi" 
BİLGİLER AÇIKLANMIYOR

Rus yetkililer daha önce, konunun detaylarını paylaşmayacaklarını bildirmişlerdi. Bu nedenle anlaşmanın maliyeti ya da Türkiye'ye kaç tane S-400 bataryasının teslim edileceği tam olarak bilinmiyor.

S-400 KULLANAN İLK NATO ÜYESİ

Teslimat gerçekleşince, Türkiye, S-400 kullanan ilk NATO üyesi olacak. Şu anda Yunanistan'ın elinde S-400'ün bir önceki modeli olan S-300 füzeleri mevcut. Ancak Yunanistan, bu füzeleri Rusya'dan değil, Güney Kıbrıs'tan almıştı. 
EN İYİSİ

Dünyada kullanımda olan en iyi hava savunma sistemlerinden biri olan S-400, insanlı ya da insansız her türlü hava aracının yanı sıra hem kruz hem de balistik füzeleri imha edebiliyor.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162

Notice: Undefined variable: uyeid in /home/komplohaber.com/public_html/amp/functions.php on line 355

Yorumlar (1)

Kenan 7 Yıl Önce

Nato herşeyde hemen bize bilgi veriyormu acabaa

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.