Notice: Undefined index: url in /home/komplohaber.com/public_html/_phpfastcache.php on line 22

Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/komplohaber.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/komplohaber.com/public_html/amp/init.php on line 40

Notice: Undefined index: gazetemansetleri in /home/komplohaber.com/public_html/plugins/gazeteler/ayarlar.php on line 32
Obama Erdoğan'dan 'şaplak' fotosunun intikamını aldı! Obama Erdoğan'ın yanında sakız çiğnedi
Notice: Undefined variable: string in /home/komplohaber.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Haberler, Komplolar, Komplo Teorileri

Obama Erdoğan'dan 'şaplak' fotosunun intikamını aldı! Obama Erdoğan'ın yanında sakız çiğnedi


Warning: getimagesize(https://www.komplohaber.com/images/resize/100/625x325/haberler/2015/11/obama_erdogan_dan_saplak_fotosunun_intikamini_aldi_obama_erdogan_in_yaninda_sakiz_cignedi_h4253_63042.png): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 404 Not Found in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 29
GÜNDEM

G20 zirvesine damga vuran karelerden biri de Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Obama'nın suratına 'şaplak' atıyormuş gibi çekilen fotoğraftı. ABD'liler bu göz yanılmasına alınmış olacak ki Erdoğan'ın başdanışmanı Mustafa Varank devreye girdi ve "Erdoğan Obama'yı okşamadı" dedi. İddiasını videolu olarak da kanıtladı. Ancak fotoyu çeken AA muhabiri olunca ABD'liler buna pek inanmışa benzemedi. Obama intikam için Erdoğan'ın konuşmasını dinlemedi ve yanında sakız çiğnedi. Obama'nın bu davranışı ilk de değil.

komplohaber.com

G-20 zirvesinde en çok konuşulan fotoğraflarından biri de şüphesiz Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Obama'nın suratını okşuyormuş gibi çekilen bu fotoğraftı.



Fotoğraf sadece çekim açısından kaynaklanan bir göz yanılmasından ibaretti. Öyle ki kısa sürede internette dolaşmaya başlayan fotoğraftan ABD'liler de rahatsız olmuş olacak ki, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mustafa Varank, görüntünün gerçeği yansıtmadığını söyleme ihtiyacı duydu. Hatta Varank konuyla ilgili bir video paylaştı.

Ancak kareden rahatsız olduğu anlaşılan Obama Erdoğan konuşma yaparken yanında oturmasını rağmen simültane tercüme kulaklığını takmadı ve sakız çiğnedi. Obama Anadolu Ajansı foto muhabirinin çektiği 'okşama' karesinin intikamını bu yolla aldı.

Obama'nın bu davranışı ilk de değil. Bir yıl önce Obama Çin'i ziyaret etti. Amerikan arabasıyla zirveye katılan Obama, bu sefer de kırmızı halıdaki tavırlarıyla çok konuşuldu. Çinli bir yetkili tarafından saray girişinde karşılanan Obama'nın bu esnada sakız çiğnediği görülmüştü. Aynı tarihlerde Avustralya’da yapılan G-20 zirvesinde de ABD liderinin sakız çiğnemesi dikkat çekmişti.

Obama tütün bağımlılığına sakızla son verdi. Barack Obama'nın doktoru hazırladığı raporda, Obama'nın tütün bağımlılığı dışında formda olduğunu belirtmişti. ABD'li lider, nikotin sakızı sayesinde bu zararlı alışkanlığa son verdi.

ABD Hava Kuvvetleri gösterisi sırasında da seçim kampanyasının ortasında da İkinci Dünya Savaşı’nın 70. başlama yıldönümü töreninde de Obama sakız çiğnemişti.



Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.