Notice: Undefined index: url in /home/komplohaber.com/public_html/_phpfastcache.php on line 22

Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/komplohaber.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/komplohaber.com/public_html/amp/init.php on line 40

Notice: Undefined index: gazetemansetleri in /home/komplohaber.com/public_html/plugins/gazeteler/ayarlar.php on line 32
PKK'dan Mardin'deki önemli ailelere isyan mektubu!
Notice: Undefined variable: string in /home/komplohaber.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Haberler, Komplolar, Komplo Teorileri

PKK'dan Mardin'deki önemli ailelere isyan mektubu!


Warning: getimagesize(https://www.komplohaber.com/images/resize/100/625x325/haberler/2016/09/pkk_dan_mardin_deki_onemli_ailelere_isyan_mektubu_h27059_8328c.png): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 404 Not Found in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 29
GÜNDEM

Terör örgütü PKK'nın sözde lideri Murat Karayılan, Mardin'in önde gelen aileleri ve aşiret liderlerine isyan çıkartmaları için mektup gönderdi.

Cizre, Nusaybin, Sur derik, Kızıltepe gibi ilçelerde ayaklanma çıkarmak isteyen PKK, aldığı ağır darbeden sonra, Suriye'de de oluşturmak istediği kantonda başarılı olamayınca çılgına döndü.

PKK'nın sözde lideri Karayılan tarafından kaleme alınan ve Mardin'deki aşiret liderlerine gönderilen mektupta aşiret liderlerinden açıkça 'isyan' etmeleri istendi. 

TEHDİT ETTİ

Mardin'in önde gelen kanaat önderlerine gönderilen bu mektuplara uymayacak olanlar da tehdit edildi. Mektubun satır aralarında sürekli propaganda yapan Karayılan, sokakları savaş alanına çeviren, her sokağa çukur kazıp bomba tuzaklayan, kendilerinden olmayan Kürt vatandaşları bile hedef alan, kendi militanları değilmiş gibi, Türkiye'yi doğuda katliam yapmakla suçladı.

İSYAN ÇAĞRISI

Terörist başı Karayılan'ın gönderdiği mektupta dikkat çeken en önemli detay ise sık sık 'Kürdistan özgürlük mücadelesi' ifadesini kullanması oldu. Aşiret liderlerine isyan etmenin bir borç olduğunu telkin eden Karayılan,"Düşmana karşı direnişte olmalısınız" gibi ifadelerle açıkça iç savaş çığırtkanlığı yaptı.

Mektubu alan aşiret liderleri bu çağrıya kesinlikle itibar etmediklerini ifade ettiler.





Haber7


Notice: Undefined index: video_resim in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162

Notice: Undefined variable: uyeid in /home/komplohaber.com/public_html/amp/functions.php on line 355

Yorumlar (1)

Türkiye 8 Yıl Önce

ulan şerefsiz madem öyle diyorsun kürtlerin evlerini başlarına yıktın ...be onun bunun çocuğu karayılan

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.