Notice: Undefined index: url in /home/komplohaber.com/public_html/_phpfastcache.php on line 22

Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/komplohaber.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/komplohaber.com/public_html/amp/init.php on line 40

Notice: Undefined index: gazetemansetleri in /home/komplohaber.com/public_html/plugins/gazeteler/ayarlar.php on line 32
PKK'dan Nusaybin'de İpek Yolu'na bombalı saldırı! Son dakika gelişmesi...
Notice: Undefined variable: string in /home/komplohaber.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Haberler, Komplolar, Komplo Teorileri

PKK'dan Nusaybin'de İpek Yolu'na bombalı saldırı! Son dakika gelişmesi...


Warning: getimagesize(https://www.komplohaber.com/images/resize/100/625x325/haberler/2015/09/pkk_dan_nusaybin_de_ipek_yolu_na_bombali_saldiri_son_dakika_gelismesi_h1814_bf95a.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 404 Not Found in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 29
GÜNDEM

Mardin'in Nusaybin ilçesinden geçen İpek Yolu'nun Cizre yönündeki Yolbilen Mevki'inde, PKK'lı teröristleri yola döşediği bombayı, bu sabah uzaktan kumanda ile patlattı. Saldırıda ölen ya da yaralanan olmazken, karayolunda büyük bir çukur meydana geldiği öğrenildi. Menfeze yerleştirilen bombanın uzak kumanda ile patlatıldığı saldırı bugün saat 06.30 sıralarında meydana geldi.

Mardin'in Nusaybin ilçesi sınırlarından geçen İpek Yolu'nun Cizre istikametindeki Yolbilen mevkisinde, PKK terör örgütü mensuplarının yola döşediği bomba, uzaktan kumanda yardımı ile patlatıldı.

Saldırıda ölü ya da yaralı olmadığı belirtilirken, karayolunda patlama ile birlikte büyük bir delik meydana geldiği öğrenildi.

Saat 06.30 sıralarında meydana gelen patlamada şans eseri ölü ya da yaralı olmazken yolda büyük bir çukur meydana geldiği ve karayolunun ulaşıma kapatıldığı bildirildi.

Jammer'li araçlarla yolda patlayıcı araması yapılırken, güvenlik güçleri teröristlerin yakalanması için operasyon başlattı.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.