Notice: Undefined index: url in /home/komplohaber.com/public_html/_phpfastcache.php on line 22

Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/komplohaber.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/komplohaber.com/public_html/amp/init.php on line 40

Notice: Undefined index: gazetemansetleri in /home/komplohaber.com/public_html/plugins/gazeteler/ayarlar.php on line 32
PKK'ya 2 metre karda operasyon
Notice: Undefined variable: string in /home/komplohaber.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Haberler, Komplolar, Komplo Teorileri

PKK'ya 2 metre karda operasyon


Warning: getimagesize(https://www.komplohaber.com/images/resize/100/625x325/haberler/2016/01/pkk_ya_2_metre_karda_nokta_operasyonu_h7728_f35de.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 404 Not Found in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 29
GÜNDEM

Türk Silahlı Kuvvetleri Tunceli'de kış yapılanmasında giden terör örgütü PKK mensuplarının yaşadığı mağaralara nokta operasyonları düzenlendi. 2 metre kar altında düzenlenen operasyona sabah saatlerinden itibaren birlikler sevk edildi.


Tunceli'de güvenlik güçleri, kış üstlenmesine giren PKK'lı teröristlerin bulunduğu alanlarda yer yer 2 metreyi bulan kar kalınlığında nokta operasyonları düzenliyor.

Tunceli İl Jandarma Komutanlığı ile 4'üncü Komando Tugay Komutanlığı bünyesinde özel eğitimli ve profesyonel birliklerden oluşan güvenlik güçleri, il merkezi, Hozat ile Ovacık ilçelerinin dağlık alanları ve derin vadilerde kış üstlenmesine girdiğini belirlediği teröristleri etkisiz hale getirmek için operasyonlar düzenliyor.

PKK'ya 2 metre karda nokta operasyonu:

2 metre karda operasyon
İl merkezi çevresindeki Çiçekli ve Rabat Vadisi ile Hozat ve Ovacık ilçelerindeki belirlenen noktalara sabahtan itibaren birlikler sevk edildi. Çetin kış koşulları ile kar kalınlığının yer yer 2 metreyi bulduğu ve eksi 20 derecelere düşen hava sıcaklığında gerçekleştirilen operasyonlarda, teröristlerin saklandığı mağaralar tek tek aranıyor.


Helikopterler ateş altına aldı
Askerlerin yoğun kar nedeniyle karadan giremediği bölgelerde ise Kobra helikopterler de PKK'lıların bulunduğu alanları ateş altına alarak bombalıyor. Güvenlik güçleri operasyonlarda dedektör köpekler de kullanılırken, tuzaklanan patlayıcıların yerleri de tespit ediliyor.

TUNCELİ/DHA 

Notice: Undefined index: video_resim in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.