Notice: Undefined index: url in /home/komplohaber.com/public_html/_phpfastcache.php on line 22

Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/komplohaber.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/komplohaber.com/public_html/amp/init.php on line 40

Notice: Undefined index: gazetemansetleri in /home/komplohaber.com/public_html/plugins/gazeteler/ayarlar.php on line 32
PKK'ya silip atacak operasyonlar!
Notice: Undefined variable: string in /home/komplohaber.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Haberler, Komplolar, Komplo Teorileri

PKK'ya silip atacak operasyonlar!


Warning: getimagesize(https://www.komplohaber.com/images/resize/100/625x325/haberler/2017/05/pkk_ya_silip_atacak_operasyonlar_h31449_53429.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 404 Not Found in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 29
GÜNDEM

Türk Silahlı Kuvvetleri, son dönemde yürütülen etkin ve kararlı operasyonlarla gerek yurt içi gerekse sınır ötesinde terör örgütlerine ağır darbe vurdu.

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), son dönemde yürütülen etkin ve kararlı operasyonlarla gerek yurt içi gerekse sınır ötesinde terör örgütlerine ağır darbe vurdu.
Güvenlik güçleri, 23 Temmuz 2015'ten bugüne terör örgütlerine yönelik kara ve hava harekatlarında 10 bin 100'ün üzerinde teröristi etkisiz hale getirdi.

Son dönemde yoğunlaştırılan bölücü terör örgütüne yönelik operasyonlarla örgütün toplandığı ve saldırı planlarının yapıldığı hedefler birer birer imha ediliyor.

PKK'lı teröristlerce özellikle Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde sürekli barınma alanı ve geçiş güzergahı olarak kullanılan alanların temizlenmesi ve terör örgütü mensuplarının bahar ve yaz tertiplenmesinin engellenmesi amacıyla başlatılan operasyonlarla örgüte göz açtırılmıyor. Kara ve hava harekatlarıyla örgütün kırsalda çökertilmesi hedefleniyor.

Irak'ın kuzeyindeki Sincar Dağı ile Suriye'nin kuzeydoğusunda bulunan Karaçok Dağı'ndaki bölücü terör örgütü hedeflerine yönelik 25 Nisan'da yapılan hava harekatında, aralarında sözde üst düzey örgüt yöneticilerinin bulunduğu 89 terörist öldürüldü.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162

Notice: Undefined variable: uyeid in /home/komplohaber.com/public_html/amp/functions.php on line 355

Notice: Undefined variable: uyeid in /home/komplohaber.com/public_html/amp/functions.php on line 355

Yorumlar (2)

NE SİLŞİNMESİ BE 7 Yıl Önce

YAKINDA ABD ASKERİ OLURLAR BAK SADECE ADI DEYİŞİR

Omer tuna 7 Yıl Önce

Komik olmayın ne değişecek pkk yerine ypg olsa..o sadece sıfat.ABD Avrupa ve Rusya arkalarında ve onları kullanıyor..

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.