Notice: Undefined index: url in /home/komplohaber.com/public_html/_phpfastcache.php on line 22

Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/komplohaber.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/komplohaber.com/public_html/amp/init.php on line 40

Notice: Undefined index: gazetemansetleri in /home/komplohaber.com/public_html/plugins/gazeteler/ayarlar.php on line 32
Polisleri taşıyan otobüs üst geçite çarptı: 8 yaralı
Notice: Undefined variable: string in /home/komplohaber.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Haberler, Komplolar, Komplo Teorileri

Polisleri taşıyan otobüs üst geçite çarptı: 8 yaralı


Warning: getimagesize(https://www.komplohaber.com/images/resize/100/625x325/haberler/2015/09/polisleri_tasiyan_otobus_ust_gecite_carpti_8_yarali_h8359_4e137.png): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 404 Not Found in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 29
GÜNDEM

Yenikapı’da Erdoğan ve Davutoğlu'nun da katılacağı "milyonlarca nefes teröre karşı tek ses" mitingi için alana polis taşıyan otobüs üst geçite çarptı. Sonra da patlama meydana geldi. Kazada 8 polis yaralandı.

Olay İstanbul Yenikapı’da yaşandı. Miting alanına polis taşıyan doğalgazlı belediye otobüsü üst geçide çarpınca çarpmanın etkisiyle patlama meydana geldi. Aralarında polis ve zabıtaların da bulunduğu 8 kişi hafif şekilde yaralandığı bildirildi.

Çevik Kuvvet polisleri Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun da katılacağı teröre karşı yapılacak "Milyonlarca nefes teröre karşı tek ses" mitingi için Yenikapı’daki miting alanına gidiyordu. Polisleri taşıyan doğalgazlı belediye otobüsü, Yenikapı Namık Kemal Caddesi’nde bulunan üst geçide çarpınca patlama yaşandı. Patlamanın otobüste bulunan doğalgaz deposunda meydana geldiği anlaşıldı.

Patlama sırasında otobüsün içindeki çevik kuvvet polisleri ile çevrede bulunan zabıtalardan toplam 8 kişinin yaralandığı açıklandı. Yaralı güvenlik güçleri ambulanslarla çevredeki hastanelere taşındı. Yaralıların otobüsten fırlayan parçaların kendilerine isabet etmesi sonucu yaralandığı açıklandı. Yaralı güvenlik güçlerinin sağlık durumları iyi. Kazanın olduğu alan da polis incelemelerine devam ediyor.

Bir başka doğalgazlı belediye otobüsünün de 3 ay önce aynı üst geçitte çarptığı ve alev alarak yandığı açıklandı.

Görgü tanıkları ise patlamanın büyük paniğe yol açtığını, herkesin sağa sola koştuğunu belirtti. Esnaf aynı kazanın ikinci kere yaşandığını yetkililerin artık bir çaresine bakmaları gerektiğini söyledi.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.