Notice: Undefined index: url in /home/komplohaber.com/public_html/_phpfastcache.php on line 22

Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/komplohaber.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/komplohaber.com/public_html/amp/init.php on line 40

Notice: Undefined index: gazetemansetleri in /home/komplohaber.com/public_html/plugins/gazeteler/ayarlar.php on line 32
Putin ve Erdoğan düşman çatlattı
Notice: Undefined variable: string in /home/komplohaber.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Haberler, Komplolar, Komplo Teorileri

Putin ve Erdoğan düşman çatlattı


Warning: getimagesize(https://www.komplohaber.com/images/resize/100/625x325/haberler/2016/10/putin_ve_erdogan_dusman_catlatti_h27306_d6a63.png): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 404 Not Found in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 29
GÜNDEM

İSTANBUL Enerji Zirvesi başladı. İstanbul Enerji Zirvesi'nin yapıldığı salona Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın birlikte girmesi dikkat çekti.

İSTANBUL Enerji Zirvesi'ne ev sahipliği yapıyor. Zirvenin yapılacağı salona birlikte giriş yapan Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, protokolde de yan yana oturdu.



Zirvenin başlamasına dakikalar kala Putin, Aliyev ve Erdoğan'ın oldukça samimi sohbetleri de gözlerden kaçmadı.

ERDOĞAN İLE PUTİN GÖRÜŞMESİ

Dünya Enerji Kongresi'ne katılan Putin İstanbul'a gelişi sonrası kulisler hareketlendi. Putin Türkiye'ye ayak basar bazmaz Cumhurbaşkanı Erdoğan'la özel bir görüşme yapacakları haberi geldi.

İki liderin gündeminde enerji olduğu kadar, iki ülke arasındaki normalleşme süreci ve Suriye de var. Erdoğan-Putin görüşmesi öncesinde Rusya Enerji Bakanı Aleksandr Novak, "Türk akımında imzalar yakın" demişti. Projeyle Rus doğalgazı Türkiye üzerinden Avrupa'ya taşınacak.

Erdoğan-Putin görüşmesinde doğalgaz fiyatında indirim de masada olacak. Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak kongrenin ana fikrinin "Barış İçin Paylaş" olduğunu söyledi.

İstanbul'da perşembe gününe kadar devam edecek Dünya Enerji Kongresi'ne yaklaşık 7 bin davetli katılacak. Davetlilerin büyük çoğunluğu yabancılardan oluşuyor.

Enerji Zirvesi'nde kürsüye çıkan ilk isim Dünya Enerji Konseyi Başkanı David Kim oldu.

BERAT ALBAYRAK'TAN KÜRESEL BARIŞ VURGUSU

Enerji Zirvesi açılış töreninde konuşan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak ise konuşmasında küresel barış vurgusu yaptı. Albayrak, "Politikalarımızda temel yaklaşımımız küresel barıştır. Enerjiyi bütüncül bir yaklaşımla ele alıyoruz" dedi.

BİNALİ YILDIRIM'DAN FİYAT UYARISI


Başbakan Binali Yıldırım ise konuşmasında esprili bir dille 'enerji fiyatlarını' eleştirdi. Yıldırım, "Eneji fiyatlarında istikrarı sağlayalım. Enerji fiyatlarını çok yükseltmeyelim" dedi.

İnternethaber

Notice: Undefined index: video_resim in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.