Notice: Undefined index: url in /home/komplohaber.com/public_html/_phpfastcache.php on line 22

Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/komplohaber.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/komplohaber.com/public_html/amp/init.php on line 40

Notice: Undefined index: gazetemansetleri in /home/komplohaber.com/public_html/plugins/gazeteler/ayarlar.php on line 32
Reina'nın yeni yıl sayfasına atılan esrarengiz mesaj!
Notice: Undefined variable: string in /home/komplohaber.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Haberler, Komplolar, Komplo Teorileri

Reina'nın yeni yıl sayfasına atılan esrarengiz mesaj!


Warning: getimagesize(https://www.komplohaber.com/images/resize/100/625x325/haberler/2017/01/reina_nin_yeni_yil_sayfasina_atilan_esrarengiz_mesaj_h29142_eb4e3.png): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 404 Not Found in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 29
GÜNDEM

Reina'nın yeni yıl mesajının paylaşıldığı sayfaya yazılan yazıda dikkat çeken detay ortaya çıktı.

Reina'nın yeni yıl mesajlarına ayırdığı sayfasına katliamdan kısa süre önce 'Woo George' ismini kullanan kişi art arda "Sizi istiyorummm" ve "Dövüşe 5 kalaa" şeklinde 2 mesaj yazdı. Mesajların yazılmasından sadece saatler önce açılan şüpheli hesap kapatıldı.
MESAJLAR KATLİAMDAN SONRA "ANLAMLI" BULUNDU

O dakikalarda Reina'nın sayfasını kullananların dikkatini çekmeyen mesajlar, katliamın gerçekleşmesinden sonra hem mevcut kullanıcıların hem de başsağlığı paylaşımı için sayfaya girenler tarafından "anlamlı" ve çok şüpheli bulundu.



DİL ÇIKARTAN ALAYCI YÜZ FOTOĞRAFIYLA

Saçları kazılı, dilini çıkartarak ekrana bakan alaycı bir yüzün profil fotoğrafı olarak seçildiği hesabın ayrıntıları ve hareketliliğine bakıldığında ortaya çok daha şüpheli bir durum çıktı. Açılış zamanına bakıldığında sırf bu paylaşımların yapılması için açıldığı anlaşılan hesap kısa süre sonra da silindi. Ancak tuhaflık bununla sınırla kalmadı.

AYNI İSİMLE BAŞKA HESAPTA SİLAHLI, ÜNFORMALI MİLİTANLAR

Aynı isim ve fotoğrafla açılan bir başka hesap hala kullanımda. Bu hesabın kapağında ise "Tiger's of İslam" (İslamın Kaplanları) yazılı, ellerinde silahlar olan üniformalı ve sakallı kişilerin yer aldığı bir profil fotoğrafı yer alıyor. 

PAYLAŞIMI YAPANLAR ÖNCEDEN BİLİYOR MUYDU?


Bütün bunlar Reina katliamıyla ilgili olarak koskoca bir soruyu ortaya koyuyor; Bu iki hesabı kullanan kişi ya da kişiler katliamı, planlamasını, nasıl ve ne zaman yapılacağını çok önceden biliyor muydu ? Paylaşımlar bu yüzden mi yapıldı ?

Notice: Undefined index: video_resim in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.