Notice: Undefined index: url in /home/komplohaber.com/public_html/_phpfastcache.php on line 22

Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/komplohaber.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/komplohaber.com/public_html/amp/init.php on line 40

Notice: Undefined index: gazetemansetleri in /home/komplohaber.com/public_html/plugins/gazeteler/ayarlar.php on line 32
Rüzgar Çetin hakkında flaş karar!
Notice: Undefined variable: string in /home/komplohaber.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Haberler, Komplolar, Komplo Teorileri

Rüzgar Çetin hakkında flaş karar!


Warning: getimagesize(https://www.komplohaber.com/images/resize/100/625x325/haberler/2017/01/ruzgar_cetin_hakkinda_flas_karar_h29380_b7193.png): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 404 Not Found in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 29
GÜNDEM

Üst sınırdan cezalandırılması istemiyle yerel mahkemenin kararına itiraz edilmesinin ardından Rüzgar Çetin için yeni karar çıktı.

İstinaf Mahkemesi, yaptığı trafik kazasında polis memuru İsmet Fatih Alagöz'ün ölümüne neden olan Rüzgar Çetin'in yerel mahkemeden aldığı 6 yıl 3 aylık hapis cezasını kaldırarak 7 yıl 6 ay hapis cezası ile cezalandırdı. Cezası onanırsa 5 ay 15 gün daha hapis yatacak.
Mahkeme ceza artırımının yanı sıra Rüzgar Çetin'e uygulanan adli kontrol şartını kaldırdı. Bu da Rüzgar Çetin'e istediği zaman yurt dışına çıkabilme imkanı verdi.

NELER OLMUŞTU


Beşiktaş'ta bir polis memurunun şehit olması, birinin de ağır yaralanmasıyla sonuçlanan kazaya ilişkin İstanbul 11. Ağır Ceza Mahkemesindeki davada tutuklu yargılanan Rüzgar Çetin, 6 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırılmış "tutuklu kaldığı süre, aldığı ceza miktarı ve mağdurların şikayetinden vazgeçmesi" nedeniyle oy çokluğuyla tahliyesine karar verilmişti.

Çetin'in dosya kapsamı ve toplanan delillere uygun olarak, üst sınırdan cezalandırılması istemiyle yerel mahkemenin kararına İstanbul Cumhuriyet Savcısı Ekrem Şakar da itiraz etmişti.

İlk duruşmaya, sanık Rüzgar Çetin ve avukatları katıldı.Davaya ilişkin kararını açıklayan İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi 19. Ceza Dairesi, Çetin'i "bilinçli taksirle bir kişinin ölümüne ve bir kişinin yaralanmasına neden olmak" suçundan 7 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırdı.

Rüzgar Çetin cezasının onanması halinde cezaevinde 5 ay 15 gün daha hapis yatacak.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162

Notice: Undefined variable: uyeid in /home/komplohaber.com/public_html/amp/functions.php on line 355

Yorumlar (1)

Şehitler ölmez 7 Yıl Önce

Şehit olan polis memuruna utanmadan sıkılmadan "kazasında polis memuru İsmet Fatih Alagöz'ün ölümüne neden olan " şehit yerine ölümüne diye bir ibare kullanmışsınız yazıklar olsun

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.