Notice: Undefined index: url in /home/komplohaber.com/public_html/_phpfastcache.php on line 22

Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/komplohaber.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/komplohaber.com/public_html/amp/init.php on line 40

Notice: Undefined index: gazetemansetleri in /home/komplohaber.com/public_html/plugins/gazeteler/ayarlar.php on line 32
Sabiha Gökçen saldırısını o örgüt üstlendi!
Notice: Undefined variable: string in /home/komplohaber.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Haberler, Komplolar, Komplo Teorileri

Sabiha Gökçen saldırısını o örgüt üstlendi!


Warning: getimagesize(https://www.komplohaber.com/images/resize/100/625x325/haberler/2015/12/sabiha_gokcen_saldirisini_o_orgut_ustlendi_h6462_c344d.png): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 404 Not Found in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 29
GÜNDEM

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'na yapılan ve 1 kişinin hayatını kaybettiği saldırıyı PKK ile bağlantılı bir örgüt üstlendi.

 İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'da 23 Aralık 2015 tarihinde 1 kişinin ölümüne ve 1 kişinin de yaralanmasına neden olan havan toplu saldırıyı TAK (Kürdistan Özgürlük Şahinleri) adlı örgüt üstlendi.


TAK ÜSTLENDİ

Terörist örgüt PKK'ya yakınlığıyla bilinen örgüt "23 Aralık 2015 tarihinde İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'nda havan toplarıyla gerçekleşen saldırıyı TeyrêBazên Azadiya Kurdistan (TAK) olarak üstleniyoruz" dedi.

TEHDİTLER SAVURDU!

Örgüt açıklamasında 5 uçağa zarar verdiğini iddia etti ve tehditler savurdu. Örgüt, "Havan toplarıyla yapılan bu saldırı aynı zamanda yeni dönem eylemselliğimizin de başlangıcı olacaktır" dedi. Örgüt "savaşta hiç bir ahlaki kurala uymayan Erdoğan – AKP faşist diktatörlüğü ve onun işbirlikçileri kendi şehirlerinde de o kadar rahat yaşayamayacaklardır" ifadelerini kullandı.

TAK, Türkiye'ye seyahat edecek turistleri de "bundan sonra Türkiye'ye gelecek uluslararası havayolu şirketleri ve Türk vatandaşı olmayan yabancı turistlerin can güvenliğinden TAK olarak biz sorumlu olmayacağız" ifadeleriyle tehdit etti.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.