Notice: Undefined index: url in /home/komplohaber.com/public_html/_phpfastcache.php on line 22

Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/komplohaber.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/komplohaber.com/public_html/amp/init.php on line 40

Notice: Undefined index: gazetemansetleri in /home/komplohaber.com/public_html/plugins/gazeteler/ayarlar.php on line 32
SADAT nedir? SADAT Akşenere karşı harekete geçti
Notice: Undefined variable: string in /home/komplohaber.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Haberler, Komplolar, Komplo Teorileri

SADAT nedir? SADAT Akşenere karşı harekete geçti


Warning: getimagesize(https://www.komplohaber.com/images/resize/100/625x325/haberler/2018/02/sadat_nedir_sadat_aksenere_karsi_harekete_gecti_h35144_9de01.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 404 Not Found in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 29
GÜNDEM

SADAT'ın kurucusu anlamını ilk kez açıkladı ve Akşener'e karşı harekete geçti...

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı emekli Tuğgeneral Adnan Tanrıverdi, Kurucu Yönetim Kurulu Başkanı olduğu SADAT ile ilgili iddiaları nedeniyle İYİ Parti lideri Meral Akşener hakkında dava açtıklarını söyledi. 

SADAT, SEYYİTLER DEMEK: Tanrıverdi, "SADAT açılım olarak Savunma Danışmanlık Şirketi'nin kısaltılmışı. Kuracağımız şirkete bir isim ararken kısaltma ne olsun diye paylaşırken SADAT çıktı. Arkadaşımızın biri, 'Bu SADAT Arapça'da Seyitler anlamına geliyor' dedi" dedi.

SADAT ERDOĞAN'IN GİZLİ SİLAHLI ORDUSU MU?: "Cumhurbaşkanı'na saldırmak isteyen muhalif gruplar, sözde biz Cumhurbaşkanı'na gizli ordu kuruyormuşuz.. Ne alakası var? SADAT'ın esas misyonu; İslam ülkelerine gelen tehdidi belirlemek. Buna karşı o ülkede güç geliştirmek."

TÜRKİYE'DE BİR ÜSSÜMÜZ YOK:  Tanrıverdi, "Suç duyurusunda bulunduk. Tazminat davası açacağız. Bizim Türkiye'de herhangi bir askeri üssümüz yok, sivilleri silahlandırmıyoruz" dedi.

MERAL AKŞENER NE DEMİŞTİ?: İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, KHK ile 'darbe girişimi ve sonrasındaki terör olaylarına müdahale eden sivillere yargı dokunulmazlığı verilmesi' tartışması devam ederken Tokat ve Konya'da silahlı eğitim kampları olduğu iddiasını gündeme getirmişti.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.